Tam, kuram liekas 'nezolidi' barot ar kruti publiska vieta- jums bernu ir? pasas ar kruti barojat? cik ilgi?
kapec sie jautajumi!? jo, es varbut iebrauksu dzilak tema neka vajadzetu, bet sobrid esmu jauna mamaina, bebim 4 menesi un no savas pieredzes varu teikt, ka
- kurtsbarosana ka proces ne vienmer norit viegli ( fiziskas sapes, bernes nemak panemt, nav pietiekami piena utt)
-uz aizradijumu "nebarot pusplikai", gribas pateikt, ka nav viegli apgerbties atbilstosi!! ja, lai cik tas divaini neskanetu, bet gada laikai no briza, kad paliku stavokli, grutniecibas laika, pec dzemdibu periods un sobrid krutsbarosanas periods, katram laika posmas ir nepieciesamas savas drebes, un vinas maksa!!! man personigi sis ir bijis loti sapigs jautajums, jo ja grutniecibas laika vel ok, var atras, piemeklet un iepirkties, tad pecdzemdibu procesa biju ka no laivas izmesta, jo neder vel savas pirmsdzmdibu drebes, bet grutniecibas drebes ari ne, plus, lai pabarot "zolidi" tas tiesam ir specialas augsinas, kuras ir pielagotas sim procesam!!
- ir bijusas reizes, kad esmu "zolidi apgerbusies" un "piesegusies", bet mazais ir tik aktivs un nemierigs, kas no manas labas gribas but "nosleptai" nekas nav sanacis!
- jaunajai mamina sakt iziet ara, lai ta butu pastaiga, veikals, kafeinica vai kas cits ar mazuli, tas ir notikums un sagatavosanas, sanemsanas un misija!! vismaz man!! pastaigas tad vel ok, bet viss pareijas ir japlano, lai mazais butu nomainits, lai vins butu paedis, lai vins butu jau izgulejies vai, lai vinam gribetos gulet! un citreiz vienkarsi iziet ara un pasedet uz solina, ievilkt svaigu gaisu un paskatities uz cilvekiem ir tik svarigi!! it seviski maminam ar pecdzemdibu depresiju!!
un iedomajieties, tagad maminu, kura ar visu so emocinalo bagazu ir izgajusi ara uz piemajas parku un uz solina baro savu bernu saulite, a te tada spindzele noiet garam un sak savu monologu ar "fui, ka nav kauna... "
pilnigi piekritu reinas ieliktajam rakstam!