Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

15.Februāris beztēma.

10 gadi
Reitings 115
Reģ: 24.07.2014

Labrīt!
Kas viss labāk palīdz pret kakla sāpēm? Tējas nelīdz, medu uzturā nelietoju.:-/
Kādi plāni šodienai?
15.02.2017 07:04 |

Reitings 73
Reģ: 04.07.2016
https://www.youtube.com/watch?v=ZcCPSK-wATY
Nu šitā arī mazliet...
Vēl no Prāta vētras man šitā ļoti, ļoti...
https://www.youtube.com/watch?v=lAYkndpGGlU
15.02.2017 22:49 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Šovakar kaķene man izbesīja. Izmazgāju viņas kastīti, un taisījos jau bērt smiltiņas iekšā, ka viņa jau tur nokārto savas dabiskās vajadzības, kamēr biju aizgriezusies pakaļ smiltīm. Domāju, nu labi, gadās. Pūslis viņai pēkšņi piepildījās šo brīnumaino 5 minūšu laikā,kamēr kasti mazgāju. :D Bet tā trīs reizes..:-O Sapratu,ka viņa ņirgājas par mani. Iespundēju istabā, tikmēr sakārtoju kasti.
Johaidī, nāca gan dusmas, gan smiekli. :D Tagad jau mīļi čuč blakus, itkā nekas nebūtu bijis. (l)
15.02.2017 22:52 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Nevarēju saprast kāpēc pēdējās dienas man viss riebjas, besī, pati uz sevi spogulī nevaru paskatīties, jo fuj, vljee un viss slikti.. un tad.. atcerējos... :D
hormoniņi, hormoniņi :D
viss, jāiet gulēt, rīt jābūt labākai dienai :D
15.02.2017 23:26 |

Reitings 4041
Reģ: 20.07.2014
fejja - man identiski, pat darbā kompi biju gatava sasist jo viena programma nedaudz pakārās. Un tad man nāca lielā atskārsme :-D pagājušomēnes ēdu (tā, ka vēl tagad nespēju atiet) a šomēnes atkal psihi nāk.
15.02.2017 23:31 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
JD, nākošreiz pačakarē kaķi: paņem bļodu (man ir paliela plastmasas veļas bļoda), ieber tur smiltis un atstāj kaķim, kamēr pati mazgā WC. Kaķim nebūs arguments neiet uz bļodu, kas piepildīta ar smiltīm. Pēc tam tās pašas smiltis pārber kastē.
Par mūziku un Donu runājot: protams, protams, gaumes jautājums, vienam māte, citam meita, trešam kleita, bet DONS?! Es atvainojos, bet visas Dona fanes nonāca manā "melnajā sarakstā". Manām ausīm tas ir kaut kas tik ļoti neciešams, ka es pat darbā neslinkoju aiziet uz blakus telpu pārslēgt radio. Kretinē viss - izskats, spalgā balss, pretīgi salkanie teksti, banālā mūzika. Jebkas, kaut Kombuliene, tikai ne Dons.
16.02.2017 00:04 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
No latviešu mūziķiem patīk Busulis. Agrāk ļoti nepatika "bosika" tēla dēļ, bet kopš uzstāšanās tajā krievu šovā un jaunajām dziesmām ļoti patīk.
Pret Prāta Vētru esmu neitrāla, radio nepārslēdzu, bet uz koncertu neietu.
Patīk praktiski visas Raimonda Paula komponētās dziesmas. Ar 2 izņēmumiem. :-D
16.02.2017 00:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits