Čau!
Ēdu savas super asas wok nūdeles ar liellopu u.c. piedevām, kaifoju ... Baigi izdedzina visas iekšās un cerams, ka baciļus aizbaidīs :-)
Sestdien negaidīti satiku ex klasesbiedru, kuru pēdējo reizi redzēju 1,5 gadu atpakaļ un toreiz baigi forši parunājām, it kā 10 gadu, kopš neesam tikušies kopš skolas pabeigšanas, vispār nebija.. Šoreiz arī bija forši, daudz kur pabijām un rezultātā šis piedāvājis apprecēt viņu :D No vienas puses es saprotu, ka nav viņam tik lielā mīla (godīgi sakot, tādas nav vispār), bet no otras puses man tagad baigi neērti, jo viņš gan zvana, gan raksta, gan arī 6dien ieradies ar smuku ziedu pušķi, kaut gan domāju, ka mēs vnk braucam kafiju dzert. Viņš tiešām ir foršs un viņā ir tās īpašības, ko vīrietī vērtēju, bet es zinu, ka nekad nevarēšu skatīties uz viņu kā uz vīrieti vai potenciālu draugu.. un tagad visas tas romantiskās izpausmes tiešām biedē, jo man patīk ar viņu laiku pavadīt, bet es negribu neko vairāk, jo zinu, ka neko vairāk arī nespēšu viņam piedāvāt.. (s)