Labrīt! Esmu ļoti pārgurusi. Izgulēties nesanāca, suns šoreiz tāds nemierīgs. Laukā visu laiku prasījās, čīkstēja, īdēja un nīdēja. Es pilnīgi sāku raudāt, jo spēka no gultas piecelties nebija. :'-( Beigās cēlos pavisam, mazliet padauzījamies. Tagad šis guļ kā susurs, bet es kā dzīvs līķis taisu brokastis. :-/
Labrīt, es tik vēlu pamodos! Ārprāc. Nevajadzēja vērt otrreiz acis ciet. :D Šodien pa mājām. Cepsim picu mājas variantā pirmo reizi, pēc kādas receptes vislabāk gatavot mīklu? Netieku gudra.
Čau! Šodien dulla galva! vakar ar vīru iedzērām pa daudz :D Atradām iemeslu atvērt pudeli, vakar apritēja gads, kopš esam Indonēzijā, varētu padomāt, ka ir, ko svinēt, bez izlikāmies, ka ir :D Šodien sāp kakls, atkal, kāja ar čupā, galīgi garām :D
Labrīt. Šonakt salīdzinājumā ar 2 iepriekšējām naktīm tik labi gulēju - iepriekšējās aizmigu tikai no rīta un dažas h pagulēju, šonakt aizmigu jau ap 3 un līdz pus12 nogulēju. (l) Šodienai īpaši plānu nav, ir viens darbiņš jāizdara un jānosūta klientei, bet tas nav obligāti šodien :-)
Šodien brīnišķīgs laiks ārā, bet kaut kā enerģijas nekam nav. Jāsaņemas iziet vēlāk iziet paskriet, kad diena būs mazliet iesilusi, bet līdz tam turpināšu marinēties uz dīvāna ar sejas maskām un kafiju.
Čau! Es sodien darbā! Galīgi tukša diena, bet forši, no sirds būsim ar kolēģi izpļāpājušās. (l) Vakar draugs pārsteidza- bija pagatavojis fantastiskas vakariņas! Es kusu kā sniegavīrs pirtī! :-D
Par šodienas pozitīvo: labi pavadīju laiku. un vērtīgi. nogurusi arī nejūtos, nez kāpēc. Par negatīvo: labprāt kaut ko foršu noskatītos, bet nezinu ko :)
Pozitīvais: rumkoliņa :D Negatīvais: ir jau svētdiena, visu dienu nobumbulēju Rīgas meitenes, kur mēdzat aizvināties uz mini pastaigu, vai vienkārši tāpat, pasēdēt "uz cigareti"? Andrejsala laikam standartiņš, bet bieži nav laika un besis meklēt ko citu, centru arī tik labi nepārzinu. :-|