Attiecības bez seksa

Reitings 5
Reģ: 27.12.2016
Jautājums šāds: vai jūs būtu gatavas būt kopā ar puisi, ja attiecībās viss pārējais būtu ļoti labi, taču trūkst seksa?
Esmu kopā ar puisi 4 mēnešus un tas vēl arvien nav noticis. Zinu, ka viņš ir nevainīgs (kas patir par sevi nebūtu problēma, problēma ir tajā, ka viņam negribas tā kā man) un mums arī īsti nav vietas, kur palikt kopā pa nakti (abi dzīvojam kopmītnēs). Parasti tiekamies kaut kur ārpus mājas, pie draugiem, tusiņos.
Puisis man ārkārtīgi patīk, tāpēc es negribētu tā uzreiz iet prom, it sevišķi tikai tāda iemesla dēļ. Neesmu arī super seksuāli aktīva, respektīvi, kamēr neesmu attiecībās, nemeklēju one night stand, taču tagad, esot attiecībās, seksa pietrūkst.
Esmu apjukusi, visa šī situācija man neliekas īsti normāla, tāpēc nezinu, ko darīt. Nezinu, cik ilgi man būtu jāgaida, kamēr viss sanāks, nezinu, cik ilgi vēl būtu gatava gaidīt.
Ko darītu jūs?
18.01.2017 00:14 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Ir atšķirība vai jūs 4mēnešus pēc skolas/darba katru dienu gandrīz pavadāt vakarus kopā un visas brīvdienas vai tiekaties reizi nedēļā piektdienas vakara ballītē. Jebkurā gadījuma 4mēn. vēl ir optimāls laiks, lai nebūtu jāizvirza teorijas, ka viņš ir gejs vai aseksualis. Nodibini tuvu, intīmu kontkatu, lai viņš var tev atklaties, tad saudzīgi parunā. Iemeslu var būt daudz. Varbūt paniskas bailes, ka nesanāks, varbut mazs krāniņš, varbūt uztraukumā domā, ka nestāvēs utt... starp citu, manai draudzenei arī bija situācija, kur nebija sekss, bija daudz iespēju un bija kopā gadu, beigās izšķīrās tā iemesla dēļ.
19.01.2017 15:13 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
starp citu, manai draudzenei arī bija situācija, kur nebija sekss, bija daudz iespēju un bija kopā gadu, beigās izšķīrās tā iemesla dēļ.

Ir tādi aseksuāli vīrieši, kuri šitā pa pusgadam/gadam maina draudzenes (pareizāk sakot, draudzenes viņus agrāk vai vēlāk pamet), un tā līdz 30 gadu vecumam un pat ilgāk. Kamēr vairs nav neviena tik drosmīga, kura cer, ka citām neizdevās, bet viņai gan izdosies.
19.01.2017 15:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits