Mums ar vīru arī nu jau 6 gadi kā kopā.. Tā laikam ir vnk krīze.. jo rodas kaut kāds pieradums, rutīna.. Jāmēģina kaut kā tajās attiecībās ieviest tas kas bija sākumā un radīja taureņus vēderā, es nezinu kā to panākt, jo satiekot atkal to pashu cilvēku ir neitrālas sajūtas tagad, sākumā randiņu periodā bija uzreiz tā, ka vnm gribējās domāt ko viņš par mani domā, skaisti izskatīties, vnm smaidīt, smuki ģērbties. Kad esi mājās visu laiku non stop, tad pie tā cilvēka tā pierodi, ka jūties brīvi, un tas viss kas attiecību sākumā bija pagaist. Nav vairs tāda erotika, dzirkstele vienam uz otru, jo ja kādreiz katru randinju gribējām padarīt īpašu, tad tagad to nav iespējams izdarīt, jo randinju vnk nav.. ir vnk kopdzīve. Tajā ietilpst pienākumi, ikdienas dzīve, naudas lietas, ēst gatavošana..viss tas, kas liek aizmirst par to, ka jāpievēršas arī tam, lai otrs justos gribēts, iekārots utt. Ja kādreiz pratu izrādīt, ka man viņu gribas, ar kustībām, glāstiem, kaut kādu ķermeņa valodu, tad tagad ir vnk plika ikdiena.. un ja kaut ko tādu pasāktu darīt, tas vnk liktos stulbi.. Aptuveni - tagad es te tevi pakārdināšu, pagorīšos, bet tad iešu vakariņās cept zivju kotletes.. Ajj.. labāk nesākt kopdzīvi, tas samaitā attiecības :-D