Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

putras jautājums

 
Reitings 488
Reģ: 18.10.2009
Šorīt taisot ik rīta brokastu auzu pārslu putru, sapratu, ka esmu to uzvārījusi 3 personām nevis 2 personām kā parasti. :-D No rīta pāri palikušo ieliku trauciņā un ledusskapī. Tagad domājot par rītdienas brokastīm, nevaru saprast šo pārpalikumu mest ārā vai to tomēr ir iespējams uzsildīt un garšo tik pat labi. Tā man sanācis pirmo reizi, ka izvāru krietni par daudz.
Tāpēc lūdzu pēc padoma - Vai vakardienas putru iespējams forši uzsildīt vai labāk mest ārā un rīt vārīt pavisam jaunu? :-D Jāpiebilst, ka putru parasti vāru tikai ūdenī.
12.01.2017 21:03 |
 
10 gadi
Reitings 1318
Reģ: 30.06.2013
Uzcep pančenes no pārpalikušās putras :)
12.01.2017 21:05 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
nebusu taupiga,un udeni varitu noteikti mestu ara.
12.01.2017 21:05 |
 
Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Es mestu ārā, nav jau nekādas tīģergarneles pa 20 eur/kg, kas būtu jātaupa. Cik Tu ietaupīsi un priekš kam? Nu nav garšīgas otrā dienā uzsildītas putras. Vienīgais man pieņemamais variants ir uz ūdens vārīta miežu putra,kas otrā rītā sacepta, bet te vienmēr ir jautājums, vai ir vērts uzņemt tos taukus, kas rodas cepot.
13.01.2017 01:33 |
 
Reitings 48
Reģ: 30.03.2015
Atstātu uzsildītu i ēstu. Jo piemēram putraimu kartupeļu biezputra tieši otrajā dienā ir vēl garšīgāka.
13.01.2017 01:37 |
 
Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Vispār jau auzu pārslu putru , lai tā būtu garšīgāka pat atstāj uz nakti ūdenī (ar pienu) un no rīta tā ir ievilkusies , ir tik maiga un gaisīga :)
Ja vien nav pretenziju pret pienu , ieteiktu pieliet pienu un uzsildīt kopā ar to , garšos un vēl kā :)
13.01.2017 01:39 |
 
10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Es arī parasti pieleju nedaudz pienu un pasildu. Nekāda vaina! ;-)
13.01.2017 08:32 |
 
Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Esmu edusi udenii varitu arii nakamaa riita un nekas traks :)
13.01.2017 08:46 |
 
Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Es parasti metu laukā pārpalikumu, jo paliek tāda sausa, man nepatīk, garšo ka šķidra. Bet citādi jau ēst var.
13.01.2017 08:48 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tev nav suns? Mani vecāki mēdz vārīt sunim rīsus ar gaļu vai auzu pārslas ar gaļu - sunim garšo.
13.01.2017 09:05 |
 
10 gadi
Reitings 4309
Reģ: 03.08.2009
Ja ir šāda sitiācija, tad nākamajā dienā ielieku putru katliņā, pieleju pienu un pavāru bišku kamēr putra vienmērīgi sajaucas ar pienu in atkal ir garda :)
13.01.2017 09:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits