Izšķīrās tevis dēļ

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Čau.
Gari nerakstīšu, vienkārši gribēju padiskutēt, dzirdēt citu meiteņu viedokļus.
Kāda ir jūsu attieksme pret vīriešiem, kuri pārtrauc attiecības, lai būtu kopā ar jums? Vai ar mierīgu sirdi uzsāktu attiecības ar tādu cilvēku? Rakstu "ar mierīgu sirdi", jo manī tāda situācija ieviestu šaubas, vai cilvēkam var līdz galam uzticēties, vai viņš nav nepastāvīgs. Ja jau manis dēļ pamet esošo, tad arī kaut kādā brīdī pametīs mani citas dēļ.
P.S. Nerunāju par tām situācijām, kur sieviete ir mīļākā. Vienkārši - iepazināties, puisis saprot, ka sāk iemīlēties, un pamet savu draudzeni.
06.01.2017 13:52 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Kā jau pāris reizes pieminēju - nav runa par krāpšanu, tajā skaitā "attiecību" uzsākšanu, tikšanos pa kluso ar vai bez seksa.
Precizēšu vēl konkrētāk - divi cilvēki iepazīstas, tiekas ikdienā darba, skolas vai kāda cita iemesla dēļ, komunicē KĀ PAZIŅAS/DRAUGI. Tad kaut kādā mirklī vīrietis saprot, ka sāk iemīlēties tajā jauniepazītajā meitenē, izšķiras un TAD aicina meiteni satikties, pastāsta par savām jūtām.
06.01.2017 22:13 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Daudziem bez kāpēc šķiet, ka cilvēks nav gatavs risināt problēmas savās attiecībās, tāpēc tas viss noved pie ieskatīšanās kādā citā cilvēkā, taču, manuprāt, tas tā nav. Te jāmin vecais, labais Depa izteikums par to, ka ja mīli divus cilvēkus vienlaicīgi, labāk izvēlies otro, jo, ja būtu pa īstam iemīlējies pirmajā, nekad neiemīlētu otru. Un tā nu ir tiesa. Ja reiz cilvēks vairs nespēj un varbūt arī negrib (!) risināt tās attiecību problēmas, ir tikai loģiski, ka rodas interese par kādu citu cilvēku. Ja pāris izšķiras pirms vēl noticis krāpšanas fakts, tad vispār lieliski. Ne vienmēr rodas tā vēlme tās attiecības glābt, tāpat kā ne vienmēr ir pārliecība, ka vajag. Nereti attiecības ir kļuvušas pielīdzināmas mīļam, vecam džemperim, kurš vairs nav vajadzīgs, taču it kā arī izmest žēl. Esmu bijusi tieši tādās attiecībās, tāpēc runāju balstoties uz pieredzi. Esmu bijusi attiecībās, kuras jau sen kā bija sevi izsmēlušas, taču baidījos tās pārtraukt, jo gluži vienkārši baidījos no pārmaiņām, no tā, ka ikdiena pēkšņi vairs nebūs tāda kā bijusi. Kad pilnīgi nejauši ieskatījos citā vīrietī, metu pie malas visas savas bailes un pārrāvu tās attiecības, pie reizes no sevis noraujot milzu slogu.
Tēmas autorei iesaku lieki nelauzīt galvu! Ne vienmēr tas, ka Tevis dēļ pameta citu, nozīmē to, ka arī Tevi pametīs! Nereti atgadās tā, kā manā piemērā!
P.S. Ar vīrieti, kuru sastapu esot vēl neveselīgajās attiecībās, esmu kopā jau 5 gadus.
07.01.2017 01:00 |

Reitings 127
Reģ: 18.11.2016
Nu puisis ir pametis meiteni, manis dēļ, jo satikāmies arī iepriekš. Lai gan nebija tā, ka uzturējām kontaktus viņu attiecību laikā, vispār nē, necik. Viņš vienkārši saprata, ka vēljoprojām vēlas mani, izšķīrās un tikai tad uzmeklēja mani. Tā kā man arī nebija zudušas jūtas, sākām palēnām visus diedziņus kopā likt
07.01.2017 02:03 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Sharmanta tu esi kautkur atsitusies? Laikam ari tapec dikti neveicas tev ar taviem draugiem, nemaz nebrinos, upuris ;)
07.01.2017 02:41 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
reiz cālī lasīju- sievietes daudz biežāk mēdz šķirties un tad kādu laiku būt/dzīvot vienas, vīrieši tā dara daudz retāk- viņi paliek vecajās attiecībās tik ilgi, kamēr pie apvāršņa parādās nākamā, pie kuras aiziet, tā teikt, iztiek bez posma, kurā būtu jādzīvo vienam.
07.01.2017 07:57 |

Reitings 68
Reģ: 01.11.2016
Es arī esmu bijusi tās lomā, ko ātri "aizvieto", knapi no dzīvokļa ārā tā jaunā meitene vietā. Tas jau bija vairākus gadus atpakaļ un viņi vēljoprojām kopā, zinu, ka nebiju viņam "īstā", bet tās aizvainojums vēl ir, jo es tā nevarētu rīkoties un vēl afišēt. Neticu karmai, parasti tādiem cilvēkiem viss iet no rokas. Draudzenei arī bija līdzīgi. Ievērojusi, ka Latvijā vīrieši piekopj šāda veida maiņas, jo ir meiteņu izvēle viennozīgi ir lielāka un daudzveidīgāka, kapēc piepūlēties.
Es noteikti negribētu uzsākt kaut ko jaunu ar tādu cilvēku, jo nevar saparast vai cilvēkam Tu tiešām patīc un grib veidot nākotni vai saskata kādu izdevīgumu, piemēram, maksāt dzīvokli uz diviem lētāk, kas jau arī kļuvusi kā modes tendence :D
07.01.2017 08:13 |

Reitings 200
Reģ: 11.11.2016
Es arī pametu puisi sava tagadējā dēļ. Vienkārši iemīlēju viņu un nespēju pretoties. Labāk es pametu un godīgi visu izstāstu, nevis guļu viņam blakus un sapņoju par citu. Jā, sāpīgi tas ir, bet vai labāk ir melot un ilgtermiņā ciest abiem? Domāju, ka nē.
Savu izdarīto es nenožēloju. Esmu laimīga un saderinājusies, arī viņam ir lieliskas attiecības. Nebijām viens otram īstie.
07.01.2017 09:51 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Sharmanta tu esi kautkur atsitusies? Laikam ari tapec dikti neveicas tev ar taviem draugiem, nemaz nebrinos, upuris

Neesmu ne upuris, nekā. :-D + kurā dirsā izraki, ka man ar kaut ko neveicas? :-D Pati atsitusi pieri pret stenderi esi. Šeit ir forums, kurā jautā pēc viedokļa. Ja mans viedoklis nesakrīt ar tavējo, tas nenozīmē, ka nevaru to izteikt. Man ir tik pat lielas tiesības teikt kaut ko kā tev. Un tu sīkā perdele man muti ciet nebāzīsi.
07.01.2017 11:34 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Mums gan nebija gluži tā, ka pamet dēļ manis, jo bija jau pašķīrušies, ar meiteni bija kopā 5gadus, pat saderinàjušies, bet pèc šķiršanās palika abi draugu statusā un kontaktējās gandriz katru dienu un izrādās abiem bija doma ka kaut kad saies atkal kopā. Meitene visu laiku gribēja kontrolēt vai viņam nav kāda uzradusies, ar ko viņš tiekas, ko dara utt.
Bet mēs sākām sarakstīties, abiem nebija doma uz ko nopietnu, attiecības nemeklèjām, tā pa draugam kko pļāpājām, patiesībā bieźi pat kritām viens otram uz nerviem, viņš teica ka esmu kaitinoša :D
Bet man bija pēc mēneša jāiet uz kāzām un es izdomàju ka man vajag kādu kas nāks līdzi jo negribējās būt vienīgajai brīvajai tur...piedāvàju viņam joka pēc..tas nebija nopietni domāts viņš saka ok...arī viņš to nebijs nopietni domàjis..bet daudz sarakstījàmies kadu mēnesi līdz tā doma sāka kļūt man nopietnāka...viņš vienkārši gribēja piedzīvojumu tāpēc izlēmàm ka tomèr jasatiekas...izrādàs viņš to ari atklāti teicis bijušajai..un ja viņa negrib viņš ar mani nesatiksies, bet viņa..ne ne..ej ej...ar šo viņa pati viņu iegrūda manās rokās :D
Satikāmies un man bija tāds wow jau no pirma mirkļa kad viņu ieraudziju..nebiju gaidijusi ka man viņš patiks un pat iepatiksies vairāk..no tās dienas gribēju viņu sev. Satikšanās gan ievilkàs un palika pie manis pa nakti..bez sexa bet pietiekami mīļi un gluži par "nekas nenotika" nenosauksi.
Viņi gan turpināja kontaktēties līdz viņš viņai pateica ka esmu viņam iepatikusies un ka sanāca palikt pa nakti..tad viņai aizkrita..gāja pa gaisu kāds viņš melis cūka cik viņa vīlusies, viņa domāja ka viņi vēl bus kopā utt
Anyway..viss tur viņiem pajuka līdz galam. Viņš turpinàja ar mani tikties, tà esam kopà vēl šodien, ir meitiņa..viss notiek :D
Stāsts ir vēl garàks bet nu nav svarīgi...un zinu ka viņš mani mīl un vēlas kopa pavadīt visu dzīvi..laiks ràdīs kā nu bus :)
07.01.2017 12:04 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
kurā dirsā izraki, ka man ar kaut ko neveicas? Pati atsitusi pieri pret stenderi esi.

Un tu sīkā perdele man muti ciet nebāzīsi.

Un šādā veidā sieviete kļūst neglīta. Neatkarīgi no ārējā izskata.
07.01.2017 12:06 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Sadi runat tik tiesam ir nesmuki, kur nu vel publiska vide. Bet sai konkretai lietotajai vienmer ir dzives sapigas diskusijas, izskatas, ka virietis ir sapinajis utt., un tad vel plusa visi rupjie vardi :-)
07.01.2017 12:10 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Tāds izteiksmes veids un vēl spriež par to, kas ir un nav lēti. :D
Ja būtu autores aprakstītais gadījums, man neliktos nekas traks, bet, ja būtu iesaistīta krāpšana, tādu vīrieti būtu ļoti grūti uztvert nopietni, taču viss ir iespējams. Viss ir atkarīgs no konkrētās situācijas, zinu pāri, kurš bija precējies piespiedu kārtā - vecāku spiediens nevēlamas grūtniecības dēļ, nekāda mīlestība viņu starpā nebija (ģimenes spiediens tiešām bija liels un ne tikai vārdisks), vīrietis iepazinās ar sievieti, kura viņam uzreiz iepatikās, taču laulību un bērnu dēļ nekas nenotika, pēc pāris gadiem dzīve viņus saveda kopā un laulība vairāk neizturēja. Man šķiet, ka vajag lielu drosmi, lai izbeigtu šādas attiecības, tāpēc tikai patiešām liels spiediens var to panākt.
07.01.2017 12:55 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Varbūt draugs skatās uz citām sievietēm, jo ir apnicis būt kopā ar tik rupju "bābu"? (par sievieti nevar nosaukt, ja runā kā bāba).
07.01.2017 14:56 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es vienmēr uzskatu, ka labāk ir izšķirties, ja uzrodas jauna sieviete, nekā krāpt esošo. Krāpšana, manuprāt, ir daudz pretīgāka rīcība, nekā šķiršanās dēļ tā, ka satikta cita. Vīrietim, kurš savu iepriekšējo sievieti ir krāpis gan es nespētu uzticēties un nevarētu būt droša, ka ar mani viņš nedarīs tāpat.
07.01.2017 15:05 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Bet, ja par tēmu: nezinu, vai tas man patiktu. Man liekas, ka, ja ir skaidrs, ka tas cilvēks nav īstais, jāšķiras un jābeidz izniekot laiks, kad vari būt laimīgs.
07.01.2017 15:07 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man vienreiz sanāca darīšana ar "sērijveida monogāmistu". Respektīvi, noskatīja mani, kad vēl bija attiecībās ar draudzeni, nekā mums tad nebija. Pēc laika izšķīrās un bija klāt kā štiks :D Labi, ka nekas nopietns tur neizveidojās, jo drīz vien bija atpakaļ pie ex :D Man tiešām nav uzticības tādiem, kas lēkā no vienām attiecībām otrās un velk laiku, ja nav pie apvāršņa jaunas draudzenes. Es saprotu, ka pats cilvēks to uztver kā "grūdienu", "acu atvēršanos" utt., bet manās acīs tomēr tā ir gļēvulība un bijušās draudzenes vazāšana aiz deguna.
07.01.2017 15:09 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Rezumējot, jaunas draudzenes noskatīšana, kamēr esi citās attiecībās, man nešķiet nemaz tik tāla (vai ļoti, ļoti labāka) par krāpšanu...
07.01.2017 15:10 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Vienkārši - iepazināties, puisis saprot, ka sāk iemīlēties, un pamet savu draudzeni.

tiesi ta , no vinas gultas izkapa un atbrauca pie manis , faktiski no tas dienas sakam dzivot kopa , bet attiecibas uzsakam tikai pec 2 nedelam :-)
07.01.2017 15:39 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Sharmanta, drizak RUPEKLE :D Tas ka tu raksti, ir skaidrs, kad tomer esi kautkur stipri stipri atsitusies un var redzet cik tev smaga dzive bus prieksa :D ;) Izteikt var, bet nosodit tadus cilvekus, kuri satiek citu cilveku tad kad ir citas attiecibas, bet uzreiz izskjiras, ir nekrietns cilveks, nopietni? Tu doma vispar ar savu galvinju? Vai tikai proti brukjet muti? Izskatas, kad sika esi tu, ne tu proti izsprast situaciju, ne tu proti izteikties normali un sakarigi, cik tev gadi 16? Tu esi maz no dzives redzejusi, un saja gadijuma ko apraksta autore, nav nekada slikta morale, Kas tagad cilveks satiek citu, kas liek saprast, kad vinjs taja cilveka sak iemileties, ir japaliek ar otro pusi, jo vins ir attiecibas? Par ko jacinas? Kada velna pec, ja sis attiecibas ir sevi izsmelusas, vot seit paradas, kad esi kads moceklis un upuris, tev spriestspeja nav nekada ;) Un savus lamu vardus vari attiecinat uz sevi, var redzet cik nedrosa par sevi esi ;) Un kas visvairak nosoda, tas ari dabu tadu situaciju dzive, tad varesi palikt ar savu draugu lidz muuza galam nelaimiga, bet galvenais, kad tu esi " LABA" :D
07.01.2017 16:11 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Piekrītu, ka šāds izteiksmes veids padara sievieti nepievilcīgu. Arī Jonces smiešanās, ka cilvēkam būs smaga dzīve priekšā nekas skaists nav.
.
Kamēr Tu nelūdz pamest to meiteni(jo ir jau kaut kas noticis), tikmēr nesaskatu neko sliktu. Gadīties var visādi, latvju cietējas pastāv un vīrieši, kas prasa tikai kotletes un minetu ar'. Citi cilvēki visu dzīvi nodzīvo vairākās neveselīgas attiecībās, jo nezin cik viņi ir vērti.
07.01.2017 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits