Ko tam darbiniekam vajadzēja darīt?
Mani, piemērām, neuztrauc sveši bērni un tas, kas svešos dzīvokļos notiek, arī nesauktu ne policiju, ne ugunsdzēsējus bez tiešām īpašās vajadzības, kad 100% būtu pārliecināta, ka tas ir nepieciešams. Priekš kam?
Ja izdomā apbērnoties, tad lūdzu, tieciet galā paši ar saviem bērniem. Un neuzskatu, ka katram cilvēkam obligāti vajag bērnus. Lūk, pierādījums tam. Bet tas ir tikai mans viedoklis par šo gadījumu.
Sieviete pati tādu dzīvi izvēlējās.
Aha, džuse tik dzemdēs no visādiem narkašiem bērnus vienu pēc otra, un mēs (tipa sabiedrība un sociālie darbinieki) tik ņemsim un stūķēsim pilnus bērnu namus. Tas ir vajadzīgs?
Latvijā sociālie darbinieki diezgan daudz nopelna pārdodot bērnus uz Ameriku.beidz murgot!
Tā visa māja ir grauzts,tu vari nosaukt konkretu adresi? Ja reiz tik labi zini. Un LV daudzi dzivo ne parak labos apstaklos ari labas gimenes.Koka majas, majas bez remonta kapnes, pirmajos stavos, malkas apkure un etc.Te ari cosmo daudz tadu ari tas ar kuram tu feini komunice. un ne nav visi ta dzivojosie narkomani! Tur dzivojot parastas gimenes esot daudzivoklu maja un ka jau mazpilsetadaudz pensionaru, tads info visur ir....tev ir cits?
Patiesībā, man ir pilnīgi vienalga par svešiem bērniem, man pat nav žēl. Man pašai ir pietiekami daudz lietu par ko uztraukties.
Tā visa māja ir grauzts,
Tas jau ir jauns degradācija līmenis Tu gadījumā neesi sociopāte?