Jasmīna Vēvere ''Es, piemeram, loti pardzivoju par savu gimeni un draugiem. Vini man ir viss un vinu labaa es dariitu jebko.'' Tu gadījumā citā diskusijā neteici, ka tev pat asinis būtu grūti noziedot, jo pēc tam pašai būtu slikta pašsajūta?oj so gribeju iekopet
05.01.2017 21:50 |
bet teikt, ka tā ir viltus līdzjūtība arī ir pārsteidzoši.
j, nu radinieki jau arī ir dažādi. Man ir kaudze radinieku, kurus esmu redzējusi tikai bildēs un aptuveni zinu,kur dzīvo. Es arī neskrietu par donoru viņiem...tu ari nenodotu analises vai vispar esi ka donkre deriga, jo der tikai ka zinam tuvakie radi. Un ari kaudze ar analizem un tikai tad pasaka vai ir derigs ka donors! Tas\ir dzives ko zinu.
Par kaulu smadzenēm, varbūt varētu, pa ausu galam esmu dzirdējusi,ka tas nav nekas traks. Nezinu, grūts jautājutur ir kaudze ar analizem pirms nosak vai der... der masa vai bralis, vai loto loti reti pilnigi svesi cilveki. Nekadi attalie radi!!!!!!!!!!!!! Bet so var ari google uzzinat smalkak.;-)
No kuras vietas vispār ņem tās kaulu smadzenes, kāda zin?!
Забор костного мозга производится в операционной, обычно под общим наркозом. Это ведет к минимальному риску и минимизирует неприятные ощущения.
В то время, как пациент находится под наркозом, специальная игла вводится в полость бедренной кости ноги или подвздошной кости таза, где обычно находится большое количество костного мозга.
Когда наркоз заканчивается, донор может ощущать некоторый дискомфорт в месте проколов. Боль обычно подобна той, которая бывает после сильного падения на лед, и обычно снимается обезболивающими таблетками.