Hellish - :D
Nu man te nav vairāk piebilstams kā citā diskusijā - sliktāk kā pirms 7 gadiem te noteikti nav un arī nebūs, lēnām uz priekšu iet viss, bet cilvēki grib visu un uzreiz. Nodokļi tiek uzskatīti par bubuli, lai gan tas galvenais budžeta ieņēmumu avots, tas mums ir jāsaprot. Arī es domāju, ka mazais cilvēciņš tiek spiests pārāk daudz, kā arī mazie uzņēmēji tiem tramdīti,tas laikam tāpēc, ka tas viss ir diezgan caurredzams, lielie miljonu rausēji prasa plašākus resursus, lielāku darbu un arī zināšanas. Ir jomas, kurās nepieciešami lieli uzlabojumi, bet, piemēram, no šī gada ir jaunais modelis iekšlietu sistēmas darbinieku algām - algas būs lielākas, bet par to neviens nerunā (un nē, tie nebūs 3 eur kā no 380 minimālās algas).
Man šķiet, ka mums biežāk jādomā par to, kas ir labs un ko mēs paši sev varam labu darīt, ko varam dot līdzcilvēkiem. Ja grib, tad arī LV var labi dzīvot. Un katram arī vēlmes ir citas, vienam ceļojumi 2x gadā ir ierasta lieta, citam tā būs ekstra, atkarībā no šīm vēlmēm tad ir arī jārīkojas.