Laikam visas guļ vēl:-D Tūlīt taisīšu piegājienu eclairs mission impossible 2:-D Viena cosmiete iedeva recepti, tad nu taisīšu pēc tās, man bija lapsas mājas recepte, vēl pie viņas uz eklēru taisīšanas meisterklasi gāju, bet nu kkas vakar nebija tā kā vajag! Tad nu mēģināšu vēlreiz! Turam īkšķus:-D
Cau!:) Eedu darbaa savu putru, kaa parasti. Bet viss par ko varu padomaat ir tas, ka vakaraa uz It's a wonderful life Splendidaa!:). Knapi paspeeju dabuut biletes. Vakar staigaajam pa pilseetu, Riiga ir tiiiiik smuki izgaismota!:)))
hellish ♥, turam īkšķus par tavu misiju ar eklēriem :D Jā, laikam visas guļ vai strādā :D Man arī žigli jādodas uz darbu. Galīgi negribas strādāt. Priecē fakts,ka janvāra beigās man būs atvaļinājums, klusībā ceru,ka tad varēšu šiverēt pa savu jauno virtuvi :D Turam īkšķus,lai puiši man žigli izremontē un Maggi atrod flīzes pa kabatai un vēlmēm :D
Maggi, paldies, izlurejos vel internetaa, kadas japanu, francu un nezin vel kadas receptes, nu baaac! Bet nu man vakar apaksa sadega viniem, tur es nezinu ko, lai dara, jo gazes plitii karstak ir apaksa neka augsaa, ta ka papadomaa:-D
BURVIGA varda diena tika pavadita (l)(l) necereti ideala diena :) tagad kaut kaa jaanomuljaa shodiena..rit jau isti darba diena neskaitisies..lai gan visa nedelja isti nav jastraadaa :D
Labs rīts, cik nu labs. Šorīt bija plānots doties pie friziera, bet kad biju jau ceļā pazvanīja un pateica, ka bērns saslimis un jāpārceļ vizīte. Gribēju jaunā veidola sagaidīt Jauno gadu, bet tagad nekaaa (t) Vismaz vēlāk tiekos ar draudzeni, varēsim papļāpāt :-)
Labrīt. Es laikam esmu tipiska jaunajā gadā sākšu jaunu dzīvi persona. Uznāca man kautkādas mistiskas dusmas uz visu un pusi savas iedzīves izlidināju ārā..
Labrīt! Sëžu darbā- kārtējā nīkšanas diena. Varēja jau firma nestrādāt. Visi tāpat nīkstam un klienti praktiski tikpat kā nav. Klusums. Rītdien vienīgais saīsinātā diena. Vadība protams šonedēł nav. No rīta atbrauc - kontrolpārbaude vai visi ir uz vietaa un aizbrauc.
Jautājums īsumā-ko neat kā cienastu vecākiem uz Jaungadu - sushi vai toco ar salsu? Skatos internetā idejas. Ieteikumi? Gribās kaut ko neparastu - manējie ir gardēži. :-D
Hellish, man tieši gāzenei augša ir karstāka nekā apakša. :D Labrrrrrīt! Šodien uz darbu pēc garajām brīvdienām, it kā gribas, it kā nē, nevar īsti saprast. :D Vispār prieks, ka šonedēļ ir tikai divas darbadienas. Un nākamajā nedēļā tikai četras! (l)