Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ja nav attiecību ar otras puses mammu

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Ikdienā dzīvojam atsevišķi, taču brīvdienas pavadam kopā ar viņa mammu laukos. Mums abām nav izveidojušās attiecības tieši viņas attieksmes un rīcības dēļ. Sākot no balss pacelšanas, beidzot ar pazemojošām frāzēm bez iemesla, ja neskaita to, ka “es esmu sieviete, kas ir šajā pasaulē, lai visu viņai atņemtu, nozagtu un sabojātu viņas dēlam dzīvi, izpostītu to.” Viņasprāt, uz šīs pasaules neviena nebūs gana laba. Tikai viņa. Jāsaka, ka viņa ir pateikusi gana daudz, par daudz, lai spētu to tā vienkārši aizmirst. Šobrīd ir panākts tik daudz, ka viņa vairs neatļaujas mani aizskart ar vārdiem. Viņai dēls ir vienīgais, kas viņai ir. Es to lieliski apzinos. Ņemot vērā to, ka viņa dzīvo viena laukos, tad pavisam loģiski, ka brīvdienas pavadām ar viņu, taču mani tas nogurdina. Pavadīt brīvdienas klusējot, vien komunicējot ar draugu un arī ļoti minimāli, jo mūsu sarunas tiek noklausītas. Nosēžot pie viena galda ne vārda nepasakot un ik brīdi redzot viņas nicinošo sejas izteiksmi... Es nespēju ar smaidu sejā ar viņu uzsākt komunikāciju, ne arī ko kopā pasākt, jo joprojām atceros visu, ko viņa ir pateikusi. Kad varētu it kā palīdzēt atceros, kā viņa kliedza uz mani "Man nav vajadzīga tā tava palīdzēšana" un manas rokas nolaižas. Es nespēju viņai piedot. Un tas mani grauž katru reizi kā viņu ieraugu. It kā šobrīd viņa neko tāāāādu nedara, bet ieraugot viņas nopietno seju es visu atceros kā vakardien.
Un tomēr viņa ir viņa mamma. Es nevaru un negrasos aizliegt viņam braukt brīvdienās uz laukiem, bet vienmēr atrodoties tur es jūtos nogurusi un nomākta. Kāds ir risinājums šai situācijai? Es apzinos, ka mēs nekad nebūsim draudzenes, taču, lai kas arī notiktu, mums nāksies satikties un būt kopā. Nebraukt un vienmēr pavadīt brīvdienas atsevišķi, vienai dzīvoklī? Vai tā būs labāk?
28.12.2016 12:58 |

Reitings 243
Reģ: 02.10.2015
Ne vins te sit, ne krapj, cilvekam ir problema, mamma, ziniet, ja vinja ir vientulja un viena, tad tas ir skaidrs, kad vins negrib apbizot mati, kas var but sliktak, ja kads no tuviniekiem ir nelaimigs, un autorei mate vairs neko nesaka, tatad rezultats ir, plusa lai vinja tur nebrauc, nevis ir tada mulkje, kad katras brivdienas brauc, sito vispar nesaprotu, laikam nemaz tad jau tik slikti nebija, ka saka;-)
30.12.2016 13:42 |

10 gadi
Reitings 2563
Jā, viņš varbūt ne sit, ne krāpj, bet tas, ka viņš neaizstāvēja savu sievieti, kad viņa māte viņu pazemoja, manuprāt ir pielīdzināms krāpšanai vai sišanai. Un ko tādu vismaz es nevarētu piedot. Ok, es neesmu bijusi tādā situācijā, un ja es arī neizšķirtos uzreiz, tad tik un tā viņam to visu laiku atgādinātu un pārmestu. Visticamāk kaut kad viņam tas apniktu un viņš pats mani pamestu, un tad kāpēc gan lai es jau laicīgi viņu nepamestu nevis veltīgi mocītos, ja iznākums jau tāpat ir skaidrs? Nu kāda jēga dzīvot kopā ar cilvēku, kurš tevi neciena?
Autores situācijā es spētu piedot vienīgi tad, ja puisis uzreiz pēc tā gadījuma būtu atvainojies un būtu redzams, ka viņš no sirds nožēlo, kā arī, ja nekas tāds vairs nekad neatkārtotos. Kā arī darītu kaut ko lietas labā un pārstātu tik bieži uz turieni braukt. Bet izskatās, ka nekas no tā nav bijis. Tapēc neredzu viņiem kopā laimīgu nākotni. Vismaz ne kamēr viņa māte būs dzīva.
30.12.2016 14:16 |

Reitings 243
Nu ziniet, mes jau nezinam, ko autore pa siem 2 gadiem ir darijusi ;) un ir cilveki, kas vispar ir ljoti jutigi un patik lietas pielikt, pielikt savu izdomu klat, but upuritim, padoma, kurs normals cilveks pectam varetu tur atgriesties katras brivdienas? Tas ir kkads unikums, nopietni.
30.12.2016 14:20 |

10 gadi
Reitings 493
Nebūšu oriģināla - neesmu ne upuris, ne ko briesmīgu nevienam nodarījusi, tādēļ lai nenovirzītos līdz pilnīgam absurdam diskusiju slēgsim. Ar otru pusi brīvdienas pavadiju kopā, jo bijām no dažādām pilsētām un nebija citu iespēju, kā būt kopā, turklāt uzskatīju, ka pēkšņa pazušana būtu tieši tas, ko cilvēks vēlējās panākt, lai mūs izšķirtu.
30.12.2016 22:08 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
LETA, un ko Tu darīsi? Kā risināsi šo situāciju?
30.12.2016 22:13 |

Reitings 243
Tas kas ir stiprs, to nevar izjaukt, taka nebraukt tu vari ;) Ja vinja sastastis tavam draugam par tevi sazinko, un vins tam akli tices, tad ko tur vairs? briniskjigi, busi tikusi valja, labak atrak neka velak, bistams cilveks ir tas, kuram nav ko zaudet un ta ari ir, paradi savu raksturu, nu nebrauc, un tad redzesi cik ljoti vins gribes ar tevi pavadit laiku.
31.12.2016 00:03 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Kad dzirdu ka sievietes ir kopā ar tādiem viriešiem..tiešām liekas izmisums valda. Protams katrās attiecībās ir kkādi tumšie posmi utt, pie pirmās problēnas nav jāmetas prom, bet ne vienmēr ir vērts cīnīties lidz pēdējam. Un šis man liekas ir tas gadijums kad nav verts ja vien negribi sevi mocīt atlikušo dzīvi. Nav brinums ka esi viņam pirmā meitene. Neviena gudra ar tadu memļaku 2 gadus neielaistos.
31.12.2016 13:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits