Ja nav attiecību ar otras puses mammu

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Ikdienā dzīvojam atsevišķi, taču brīvdienas pavadam kopā ar viņa mammu laukos. Mums abām nav izveidojušās attiecības tieši viņas attieksmes un rīcības dēļ. Sākot no balss pacelšanas, beidzot ar pazemojošām frāzēm bez iemesla, ja neskaita to, ka “es esmu sieviete, kas ir šajā pasaulē, lai visu viņai atņemtu, nozagtu un sabojātu viņas dēlam dzīvi, izpostītu to.” Viņasprāt, uz šīs pasaules neviena nebūs gana laba. Tikai viņa. Jāsaka, ka viņa ir pateikusi gana daudz, par daudz, lai spētu to tā vienkārši aizmirst. Šobrīd ir panākts tik daudz, ka viņa vairs neatļaujas mani aizskart ar vārdiem. Viņai dēls ir vienīgais, kas viņai ir. Es to lieliski apzinos. Ņemot vērā to, ka viņa dzīvo viena laukos, tad pavisam loģiski, ka brīvdienas pavadām ar viņu, taču mani tas nogurdina. Pavadīt brīvdienas klusējot, vien komunicējot ar draugu un arī ļoti minimāli, jo mūsu sarunas tiek noklausītas. Nosēžot pie viena galda ne vārda nepasakot un ik brīdi redzot viņas nicinošo sejas izteiksmi... Es nespēju ar smaidu sejā ar viņu uzsākt komunikāciju, ne arī ko kopā pasākt, jo joprojām atceros visu, ko viņa ir pateikusi. Kad varētu it kā palīdzēt atceros, kā viņa kliedza uz mani "Man nav vajadzīga tā tava palīdzēšana" un manas rokas nolaižas. Es nespēju viņai piedot. Un tas mani grauž katru reizi kā viņu ieraugu. It kā šobrīd viņa neko tāāāādu nedara, bet ieraugot viņas nopietno seju es visu atceros kā vakardien.
Un tomēr viņa ir viņa mamma. Es nevaru un negrasos aizliegt viņam braukt brīvdienās uz laukiem, bet vienmēr atrodoties tur es jūtos nogurusi un nomākta. Kāds ir risinājums šai situācijai? Es apzinos, ka mēs nekad nebūsim draudzenes, taču, lai kas arī notiktu, mums nāksies satikties un būt kopā. Nebraukt un vienmēr pavadīt brīvdienas atsevišķi, vienai dzīvoklī? Vai tā būs labāk?
28.12.2016 12:58 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Stulba situācija. Es pat nezinu vai te vispār kaut kā var palīdzēt.

domáju, ka nevar. ja vírietis ljauj kliegt uz savu sievieti, un atver muti tikai, kad sieviete sák vinju bakstít ar pirkstu.... nez nez....
28.12.2016 20:12 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Ap to māju ir liels zemes gabals, uz kura nākotnes plānos ir būvēt māju. Tā sanāks pretējā pusē esošajai mājai pāri grāvim.

Ak dievs! Un Jūs taisāties dzīvot pāris metru attālumā no mammas? Tu gribi, lai viņš katru dienu iet pie viņas, vai arī viņa pie Jums,ja jau tagad attiecības ir nekādas?
Nemaz neceri, ka tur ,kaut kas izmainīsies!
Tas vnk ir menessdēliņš , kuram vienmēr būs pirmajā vietā mamma...un kurš skries vienmēr pie viņas. Būs bērni, būs sarunāts kopīgs pasākums un mamma pasvilps, izdomās ,kaut kādu darbiņu, ko varētu izdarīt arī nākamajā nedēļā un viņš aizbrauks pie viņas un darīs .
Pilnīgi bezjēdzīgi tērēt sevi ,savus gadus tādās attiecības!
28.12.2016 20:17 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Ak dievs! Un Jūs taisāties dzīvot pāris metru attālumā no mammas?

diez vai meitene vél bús kopá ar sho vírieti, kad tá mája tiks celta
28.12.2016 20:20 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Man jāaizmirst, kā viņš man blakus sēdēja un nolaidis ausis to visu noklausījās un noskatījās ne vārda nesakot? Ja es viņam nebakstītu ar pirkstu, viņš nemaz nebūtu sācis ar viņu runāt.

Būs vēl un vēl situācijas, kad viņa uzdrošināsies Tev ,ko pateikt un Tu vēlies sev vīrieti blakus, kurš nespēj Tevi aizstāvēt, kuram sava pieaugušajā vecumā vēl bail ,ko bilst pretī mammai ? Attiecības ,kurās mamma vienmēr spēlēs galveno noti?
28.12.2016 20:28 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Brīnos par Annie optimisma pilnajiem komentāriem. Šī varbūt tiešām ir situācija ar nepārāk pozitīvu iespējamo iznākumu, bet pa lielam visās diskusijās ir komentāri, ka jāšķiras un vienmēr piebilde, tāpat kā šoreiz "ar laiku būs sliktāk". Laikam vieglāk nošauties ja ir tik optimistisks skatījums uz lietām un neapskaužu vīru :(
28.12.2016 20:40 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Nav brīnums, ka pirmās attiecības.(t) Pēc visa, ko esi uzrakstījusi es nebrauktu uz laukiem un sāktu domāt par šķiršanos, nezinu kurš normāls cilvēks var izturēt tādu attieksmi. Visas brīvdienas tiek pavadītas laukos, kā Jūs pavadat laiku kopā? Tas viss tiešām ir tā vērts?
28.12.2016 21:39 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Jēgpilna komentāra no manis nebūs, bet izlasot jau tēmas pieteikumu vien, man bija skaidrs, ka es no šādām attiecībām būtu prom pie pirmās izdevības. Tur dziļa psiholoģiska problēma vīrieša-mātes starpā, ko veido viņi abi, un es tiešām negribētu būt tur pa vidu.
28.12.2016 22:16 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Tas ka vīrietis tevi neaizstāv un pieļauj to visu ir skumji. Man arī bija līdzīga situācija - ne tik naidīga un vīrenei ir vīrs un citi bērni. Es gan saņēmos un tanī laikā vēl draugam (tagad vīrs), diez gan skarbi teicu, ko domāju. Ka es nebraucu brīvdienas pavadīt, lai sēdētu ar viņa vecākiem un strādātu. Sākumā apvainojās, bet tagad pats sapratis.
Iesaku būt tiešai un skarbai, lai sapurinas vecis. Nebaidies. Labāk tā, ne kā būt klusai pelītei, kura pakļaujas.
29.12.2016 01:39 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
bet izskatás, ka tu gribi, lai mamma tevi sák cienít

Nu normālā variantā cieņa nav jānopelna. Runāju par normāliem cilvēkiem. Un autore neko sliktu šamai nav nodarījusi, nekas viņai nav jāpelna. To veci vajadzētu kārtīgi izpurināt. Tāds manu cieņu būtu zaudējis. Kā vņam nav kauna?!
29.12.2016 08:37 |

10 gadi
Reitings 493
Paldies par komentāriem un viedokļiem! Nevarētu teikt, ka nekas no manas puses netika darīts. Darīju un kā vēl! Rezultāts bija vēl ļaunāks - tūlītējs skandāls. Ar varu mīļš nekļūst!
29.12.2016 08:38 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
bet kāpēc esi ar viņu kopā?
29.12.2016 08:40 |

Reitings 12
Vai ir kas tāds ko darat arī kopā divatā? Taos pašos darba dienu vakaros? Kāds randiņš? Romantika... Kā viņš tevi iepriecina?
Mēģinu saprast, KAS tevi vēl tur pie tā cilvēka... Noteikti ir jābūt kaut kam labam, dēļ kā visu šo paciet un nešķiries...
29.12.2016 08:57 |

10 gadi
Reitings 493
Šis ir vienīgais temats, kurā mums ir "problēma". Citādi esam saskanīgs, harmonisks pāris.
29.12.2016 10:08 |

Reitings 313
Reģ: 26.03.2015
Citādi esam saskanīgs, harmonisks pāris.

Es nesauktu attiecības par saskanīgām un harmoniskām, ja vienas puses vēlmes tiek noliktas zemāk par otras. Pieļauju, ka saskaņa ir tikai tāpēc, ka Tu piemērojies viņam un nepastāvi par sevi. Ja Tu atteiktos katras brīvdienas pavadīt pie viņa mammītes, jūs būtu tik pat saskanīgi? Par to, ka viņš Tevi neaizstāvēja, es pat neizteikšos...
29.12.2016 10:54 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Pagaidi,kad atnāks viena cosmiete,kura ir eksperts kā ielīst visām vīrenēm dibenā

Kling klang.. esmu klāt! :D :D :D
Ātri pārlasot diskusiju.. es reāli apvainotos par šo:
Man jāaizmirst, kā viņš man blakus sēdēja un nolaidis ausis to visu noklausījās un noskatījās ne vārda nesakot? Ja es viņam nebakstītu ar pirkstu, viņš nemaz nebūtu sācis ar viņu runāt.

Tu jau pati rakstīji, ka šobrīd vīrieša mamma neko briesmīgu nedara. Tas ir rūgtums, kas Tevī sēž iekšā.. tur ir nepieciešams darbs ar sevi, lai to izdzītu laukā.
Organizatoriski tomēr būtu jauki nedaudz savādāk plānot laiku. Varbūt nevajag gluži visus weekendus sēdēt laukos? Veltiet apciemojumam tikai vienu dienu no nedēļas nogales. Noalgojiet kādu cilvēku pa saprātīgām naudiņām, kas ikdienā palīdz smagākos saimniecības darbos.
.
Bet jauki, ka tur esot laiku pavadi lietderīgi, veltot studijām :)
29.12.2016 10:59 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Māja viņam ir svarīgāka, mamma ir svarīgāka, kompromiss nav iespējams, saulainākā nākotnes iespēja ir dzīvot laukos, 100 m no vellamātes. Padomā, vai tērēt laiku ar tādām dzīves perspektīvām. Lai viņi dzīvojas savā pasaulītē.
29.12.2016 11:15 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
2 pudeles vina spej atrisinat dadz vairak neka sakuma skiet.
Ka izradas piedod nemaz nav tik gruti , ja apzinies , ka to dari sevis del , ne kada cita . Iespejams tavs draugs jau ar vinu ir runajis , ja jau pedeja laika vairs ta neuzvedas.
29.12.2016 11:23 |

10 gadi
Reitings 749
Sviests kaut kāds. Kā var katras brīvdienas vilkties uz laukiem strādāt? Jauni cilvēki tak - ejiet uz teātri, koncertiem, patusēt. Kur nu vel pie šitādas braukt. Un kāpēc pati tur dodies KATRAS brīvdienas, nesaprotu ne tik. Satiec draudzenes, izklaidējies, guli vannā, dzer šampi un atpūties pa brīvdienām, nevis velcies līdz, kur galīgi neesi gaidīta.
Man līdzīgi ar drauga māti, bet es pie viņiem nemaz nebraucu vairs pēc pēdējā kašķa. Vīrietis reizēm ar bērnu aizbrauc pie omes, bet iztiekam bez manas klātbūtnes. Pieļauju, ka kaut kad jau tiekamies, bet tas bērna dēļ. Ja būtu divatā ar draugu, tad vispār tur nerādītos.
29.12.2016 11:41 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaarteejaa lupata ne sieviete. Ja runaajam par mani, tad taada kundziite, kura nepamatoti paveertu muti par kaut ko, tikpat aatri savu muti aizveertu, un taa buutu pirmaa un peedeejaa reize, kad vinja mani redz.
Kas attiecas uz viirieti, ja vinjam buutu zelta loceklis un seshciparu skaitlis kontaa, plus mums buutu HARMONISKAS attieciibas, ja neskaita pustraku maamulii, tad manis peec vins vareetu braukt un rakt maamules daarzu, kad vien veelas, man tajaa laikaa buutu savas nodarbes.
Es te pat neiedziljinaashos, cik galvu saspiedushai jaabuut, lai n-taas reizes klausiitos apvainojumus un joprojaam tur skrietu liidzi un baaztos par piekto riteni. Tev draudzenju nav, ar ko viikendu pavadiit? Savu intereshu arii nav? Lasi graamatas, ej uz kursiem, ej uz fitnesu, cep kuukas, adi zekjes, maacies sveshvalodu, da jebko, velns paraavis. Vai arii Tava vieniigaa interese ir asisteet savam lupatainajam bikshainim?
P.S. Sajeegai par kaut kaadu pashcienju Tavaa vecumaa jau buutu jaabuut. Lai gan daljai aitu pashcienjas jeedziens taa arii paliek visu dziivi kaut kas neizprotams un nesasniedzams. Apsveicu ar to, ka platiem soljiem un, stulbi bleejot, dodies aitu ganaampulka virzienaa.
29.12.2016 11:47 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
ja vinjam buutu zelta loceklis un seshciparu skaitlis kontaa, plus mums buutu HARMONISKAS attieciibas, ja neskaita pustraku maamulii, tad manis peec vins vareetu braukt un rakt maamules daarzu, kad vien veelas, man tajaa laikaa buutu savas nodarbes

sasmējos :-D:-D:-D
un kā tad ar mīlestību? :-D
nesaprotu tos jautājumus par to, kādēļ tu neej prom, kādēļ sev to nodari utt., ziniet, ne to vien, DIEMŽĒL, sievietes pacieš, ja mīl (t) saprot jau tikai ar laiku, ka nebija vērts.
29.12.2016 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits