pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
wee, cik tavam sīcim ir gadu?

manai meitai februari bus 3 gadi....
Par prostituciju reiz laika degpunkta teica ir prostitutu veselibas pase, tatad puslegali post faktus tas ir atzsits! Tad kada vella pec nevar legalizet un iekaste nodoklus?

Prostitucija ir legala un prostituta var maksat nodoklus. Aizliegts ir sutenerisms un prostitucija grupas ka ari sabiedriskas vietas. Respetivi meitenei var but visi mediciniskie dokumenti un vina var apkalpot klientus majas. Jautajums ir par to cik tas ir drosi, jo vinai ir pilnigi vienai jauznem majas sves virietis, jo ja virtuve kads sedes tad ta jau bus darbiba grupa un bus sodama
29.12.2016 22:59 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
jā, un ar tādiem komentāriem kā te dažiem izskanēja arī apkārtējie rodas nepatika pret "vieglajiem" narkomāniem. bet tur neko nevar darīt :) https://www.youtube.com/watch?v=FrslyzwErGc
Lūgums noskatīties šo youtube video lai saprastu cik smieklīgi no malas izskatās dažs labs :)
adios, diskusija! :) labāk diskutēju ar kritiski domājošiem, bet te diemžēl ir visādi :) kaut cik padiskutēt varēja vēl ar dr5, bet te ir dažas bombas, kas varētu tikpat labi tajā video būt aktieri :D
29.12.2016 23:01 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
spaisa pīpētāji, kuri tad arī guļ slimnīcās

Bet tur guļ vīrieši un sievietes, vecumā 30+ (Jaunāki arī ir, tiem katram savs stāsts, tikai šiem kopīgs) - protams, ka viņiem ir blakus problēma, ko tā kabatās/somiņās/uz vietas blakus atrastā tīrā zāle, nerisina. Un ne tikai LV, kur visi ārsti stagnāti. Te atbalstu Rīdzinieci, kas man ir pirmoreiz, jo parasti mums ir paaudžu konflikts - cilvēks, kas jūtas labi un ir laimīgs, tādu nemeklēs.
29.12.2016 23:01 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Paula, nu gan Tu brauc auzas. Excite nemudināja nevienu braukt pie stures pīpējot. Tu tiesām esi psihologs? ;) un gaidu joprojam PM info par tevi, jo pagaidam tas, ko Tu stāsti nu galīgi neizklausās pec mediķa. ;) tik tiesām sāc izklausīties pec fanātiķa, kuram patiesība ir maza saprašana gan par marihuānu, gan par tas efektiem un ietekmi uz cilvēku.
Ja Alexxa noteikti zina, kas tur bija kam kabatas atrasts... Ari policija aizturot dīlerus paņem reali 50g, bet nez kadel oficiālajos papīros parādās uz pusi mazāk :))))
29.12.2016 23:26 |

Reitings 1143
Citē, kur rakstu, ka Excite mudina braukt zāles reibumā.
Otrkārt, psihologs nav mediķis tavai zināšanai.
Treškārt, tev liekas normāli prasīt privātu informāciju? ja jā tad tā nav mana problēma, bet vari aizmirst, ka atbildēšu :D varbūt pati atsūti savu privāto informāciju? kāpēc ne? :D
29.12.2016 23:31 |

Reitings 1143
dr5 - kas tieši manis rakstītajā ir fanātisms? Ko tieši es popularizēju un par ko fanoju? :D
Mana sajēga rodas gan no personīgās pieredzes kad biju jaunāka un izdomāju mēģināt to darīt, sajēga rodas no daudzajiem cilvēkiem,kuri to lieto un kurus pazīstu, sajēga rodas no mācītā psihes bioloģiskajos pamatos, klīniskajā psiholoģijā un narkoloģijā, sajēga rodas no tā, ka tuvs rads ir psihiatrs-narkologs un arī no slimnīcu prakses. Man viennozīmīgi ir kompetentāks viedoklis kā dažam labam šajā diskusijā. Bet es palūgšu mani diskusijā vairs neiesaistīt un tiešā veidā neuzrunāt, ja tas iespējams.
29.12.2016 23:35 |

Reitings 2995
Man absoluti nav ko slēpt, tāpēc varam apmainīties ar kontaktinformāciju, jo pagaidam izskatās, ka Tu melo viena melošana. Pietam, ja Tavs vards ir Paula tik tiesām, nu nav gruti atrast "klīniskos psihologus", kas pašlaik praktizē LV. Nav rets vards, bet nedomāju, ka ir 250 Paulas šajā joma ;)
Iekopē ludzu citātu, kur excite mudina braukt zem zālītes! Tikpat fake ka Tava "izglītība" un "pieredze" un "zināšanas":-D:-)
29.12.2016 23:36 |

Reitings 2995
Protams, ka tevi tagad nevajag uzrunāt un traucēt, jo sapinies melos, draudzene? Ha ha ha! Eksperts un šis diskusijas pērle... Paula "klīniskais psihologs"
29.12.2016 23:37 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Kā psihologs varu pateikt, ka esmu gana daudz ar izglītības mērķi bijusi psihoneiroloģiskās slimnīcās. Tur IR tieši zālīšpīpētāji. Bet mēs nevaram apgalvot, ka tas ir tas vienīgais un īstais cēlonis tam, ka viņi tur atrodas.

Piekrītu- psihoneiroloģiskajās slimnīcās ir arī "zālīšpīpētāji". Bet es uzstāšu, ka viņi tur ir nevis tāpēc, ka pīpē marihuānu, bet viņi pīpē marihuānu, tāpēc, ka viņiem ir psihoneiroloģiskas problēmas. Tieši tik vienkārši. Tieksme apreibināties nepiemīt tikai jauniešiem līdz 20mit. Cilvēki atrod visdažādākos veidus kā atslābināties, vai veidus kā (kā uzsver "pretinieki")- izbēgt no ikdienas problēmām. Un es uzstāju, ka marihuāna ir nekaitīgākais un uzdrīkstēšos teikt- veselīgākais veids no piedāvātajiem!
Ja par kaitīgumu no mana pirmā komentāra. Savulaik, apmēram pusgadu, manos darba pienākumos bija lasīt tiesas spriedumus. Reālus, Latvijas tiesas spriedumus, kas ir atrodami tiesu portālā-
https://manas.tiesas.lv/eTiesasMvc/nolemumi
Sekojoši es varu atklāt sevis prātā izveidoto statistiku.. Apmēram 40% no visiem tiesu nolēmumiem ir tiešā veidā par naudu. Kāds kaut ko aizņēmās, neatdeva, banka iesūdz klientu, procenti, sms kredīti, utt.. Nākamais- apmēram 40% !!! procenti tiesu procesu ir saistīti ar ALKOHOLU- kāds kko nozaga, kaut kur brauca, kādu nosita, izvaroja, kkur sakāvās, nokrita, sasitās- alkohola ietekmē. Un pārējie desmit procenti ir par citām lietām. Tostarp - ir pāris kriminālprocesu, kas ir saistītu ar marihuānu. Pirkšana, audzēšana, tirgošana. Viss. Es visā šajā laikā neatradu NEVIENU kriminālprocesu, kur būtu minētas kādas sekas marihuānas(bez alkohola) ietekmē. Ā- varbūt no skaļas smiešanās traucēja kaimiņiem. :-D
Droši visi interesenti atveriet manis ievietoto hipersaiti un ievadiet atslēgvārdus, piemēram, "marihuāna" un pārliecinieties. Vēl varat ierakstīt arī "alkohola ietekmē".. Manuprāt, šis pārliecina. Un nav- nu nav tiesas spriedumos atsauce uz cilvēku hospitalizāciju pēc marihuānas lietošanas. Lai ko Jūsu psihologi un ārsti vis neteiktu. Tiesu spriedumos tādas lietas nav atrodamas. UN tur piemin visas sekas.
Chill pill! 8-)
29.12.2016 23:40 |

Reitings 1143
Mans vārds nav paula,tāpat kā tavs vārds nav dr5 :)
Es domāju, ka tev labāk būtu gan slēpt, diez vai piemēram, policija atbalstīs tevi tavā zālīšpīpēšanā.
Es nesapratu, kur tad ir citāts, ka es saku, ka Excite mudina braukt pie auto? kas tas par bezsakaru atbildē uz manu jautājumu?
Ja arguments tam, ka es meloju ir fakts, ka tu man nepiekrīti, tad lūdzu - tavas domas nav tik svarīgas lai publicētos internetā. ne es zinu kam es sūtu info par savu vārdu un uzvārdu, ne arī gribu zināt kam. man piemēram, tok neinteresē tava personība.
29.12.2016 23:43 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
Iekopē ludzu citātu, kur excite mudina braukt zem zālītes!

He.. braukt ir iespējams. Es pat vienreiz mēģināju! :) Izbraucu uz šosejas- pie 70mit man sametās tik ļoti bail(no ātruma, no iespējamā pārkāpuma un no tā, ka es kaut ko ne tā izdarīšu), ka es uzreiz sapratu, ka nevaru braukt un vēl divas stundas pasēdēju ceļmalā.. ;) Turklāt, tas bija nekurienē(Tukuma pusē) un nakts laikā ziemassvētkos(citā gadā)! :)
29.12.2016 23:44 |

Reitings 1143
Excite, vārdu un uzvārdu pm, mudīgi! citādi es tāpat kā dr5 teikšu mele mele kartupele ja negribēsi atklāties, jo nekādā tiesā tu neesi strādājusi! :D :D (tas ir joks, dr 5 stilā)
Pirmajam teikumam komentārā piekrītu. Par pārējo nezināšu tik precīzu statistiku :)
29.12.2016 23:46 |

Reitings 1143
Jebkurā gadījumā...lai vai kā, es neredzu zāli viscaur melnā krāsā. stulbs liekas fanātisms, kas iet nereti tam klāt. un uzvedība, ja cilvēks nejūt mēru (biežāk tomēr nejūt, bet ne visi).
Bet ja godīgi...nezinu nevienu zālīspīpētāju kuram dzīves kvalitāte ir cēlusies (izņemot to, ka ir veids kā atslēgties no problēmām), es redzu tikai cilvēkus kuriem ir problēmas ar likumu, ir aizdomīgas domas, sabojātas attiecības un kognitīvās funkcijas.. diemžēl.
29.12.2016 23:51 |

Reitings 2995
Es vienkarsi nesaprotu, ja reiz Tu esi klīniskais psihologs, kadel Tu nevarētu privāti padalīties kas Tu esi? Tev bail, ka es noskaidrošu to, ka Tu nemaz neesi nekads eksperts? :) parasti ārstiem kaut ka nav problemu pamatot sevis teikto gan ar savu izglītību, pieredzi, kuru jebkurš var pārbaudīt, citādi ta Tava eksperta runa izklausās pec wannabe iknowitall:) pietam, mana identitāte šajā foruma nav nekads noslēpums un nekad neesmu sapratusi kāpēc ta ir tik nenormali jāslēpj. Ja pasakas stāsta, tad varbut, bet visādi citādi? ;) Un man nav no ka baidīties, es zinu un runāju par zāli, nevis saku, ka pipeju :) kad esmu Amsterdamā, tad, protams, ka pipeju! Ta iemesla del uz turieni braucu! 8-) ehh meitene... Ko Tu vari fantazēt!
29.12.2016 23:56 |

Reitings 1143
dr5 tu pīpē tikai Amsterdamā? jūtu, ka kādam sametās tomēr bailīte..un labi vien ir, ka tā. Ja nu kādam sagribas iemest tavu kontaktinformāciju kur nevajag.
es nedomāju, ka man būtu jēgas diskutēt ar cilvēku kurš psihologu sauc par mediķi! Tu šobrīd apkauno sevi ar tādu zināšanu robu. Nojaušu, ka zināšanu robi ir ne tikai šajā lietā.
Patīkamu vakaru!
30.12.2016 00:01 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
es nedomāju, ka man būtu jēgas diskutēt ar cilvēku kurš psihologu sauc par mediķi!

Nu varbūt tieši tāpēc, ka psihologs nav mediķis, nevajadzētu sevi uzskatīt par "es visu zinu labāk par jums, jo esmu psihologs". Šo jau pieminēja, bet PAT mediķiem noteikti būtu dažādi viedokļi par šo tēmu. Tik pat labi es varu teikt "es visu zinu labāk par jums, jo esmu pavāre". Tu pirmā iekļāvi šajā diskusijā savu profesiju, kas būtībā šeit neko nenozīmē. Tas, ka tev paprasa, kā tevi sauc, ir normāli, ņemot vērā, ka internetā ir pieejami sertificēto psihologu saraksti un cilvēkiem ir interesanti, kurš no speciālistiem izsaka savu viedokli šajā gadījumā.
.
Es nesaku, ka jāatklājas, tikai tas, ka pirmā iekliedzies "esmu psihologs, tāpēc zinu labāk", bet tagad saki "psihologam nav sakara ar ārstniecību, savu vārdu neteikšu un vairs mani nepieminat" izskatās tā..nu. :D
30.12.2016 00:07 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Un joprojām šķēpus laužat... :D
30.12.2016 00:14 |

Reitings 2995
paula, ja es noteikti sevi apkaunoju ar tadu sīkumu un patiesība mazsvarīgu fail, ka nezinu tagad kur aiz kauna likties! :D es labak neizteikšos kads robs ir Tava galva, ja Tu doma, ka pat, ja es uzrakstītu, ka pipeju zaļo katru dienu un visu dienu, man varetu ko piešūt. Ha ha ha! Klīniskais psihologs my ass! Mans suns ir labāks psihologs neka Tu te sevi uzzīmē :)
30.12.2016 00:15 |

Reitings 1143
marcy, psihologs nav mediķis un nevar ārstēt atkarīgos un izrakstīt medikamentus.
psihologs zina vairāk par cilvēku bez šīs izglītības par psihi, par vielu ietekmi uz psihi, par garīgajiem traucējumiem. Es esmu mācījusies narkoloģiju, klīnisko psiholoģiju, psihiatriju. Mani mācīja psihiatrs par šīm tēmām, bet es 6 gadus mācoties nekļuvu par mediķi. Tomēr dēļ tā nevar noliegt psihologa zināšanas. Es nesaku, ka es zinu labāk, varbūt vienīgi par atsevišķiem šī jautājuma aspektiem. Jebkuras profesijas pārstāvjiem var atšķirties viedokļi, bet tas nenoliedz faktu, ka cilvēks zin vairāk par savu profesionālo jomu kā citi. Psihologam ir daļēja saistība, narkologam - pilnīga. Viedokļi atšķiras, jo arī profesionāļi ir cilvēki.
Un vari mani nestāstīt par sarakstiem un reģistriem. Tas, ka es nevēlos atklāt savu identitāti nav nekāda sakara ar profesiju un man nav pienākums anonīmā portālā dalīties ar šo informāciju. Lai cik sen es nebūtu cosmo, es nevienam netaisos sūtīt par sevi informāciju :)
30.12.2016 00:15 |

Reitings 2995
Paula, atri pārskrienot pāri Taviem komentāriem, reizes 2-3 viena lapa vien pamanīju "es ka psihologs" to "es ka psihologs" šito.... Pieredzi studija, izglītību studija, bet ko Tu vari studijai piedāvāt izņemt "es ka psihologs"? Tu to tik biezi uzsver, ka rodas sajuta, ka tas ir vienīgais veids ka Tu mēģini sevis teikto padarīt par kaut cik vēra ņemamu.
30.12.2016 00:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits