pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
dr567309 Tev ir atmiņas traucējumi, turklāt, ja pieņem, ka Tu man mēģini piešūt narkotiku lietošanu, aprakstot pazīmes, kuras ir saskatāmas Tavā uzvedībā (Tu savu viedokli mal uz riņķi visu laiku, turklāt, ak, ja šī būtu vienīgā diskusija. Arī dažās blakus diskusijās, piemēram, dāvanu diskusijā, Tu dari tieši to pašu) un tik šausmīgi aizsvilsties par to, ka Tev aizrāda, ka nav labi, ka zāli sapīpējušies āksti valkājas pa ielu un zāle izraisa kaudzi komplikāciju. Tu esi gatava savu tēmu par pūkainību malt līdz nelabumam, noliedzot zinātni, uzsktot, ka noteikti labāk zini, kādus preperātus lietojuši muļķi nonāk slimnīcās un ārsti arī dumji un neatšķir. Jebkādu ūdeni liesi, jo tikai citas narkotikas ir sliktas, Tavas labas. Tu sev mēģini attaisnoties? Nevienam loģiskam cilvēkam neiestāstīsi, ka sevi indēt ar nelegālām vielām ir baigi ok.
29.12.2016 18:12 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Marta, nu es nesaku, ka zālei nav savu mīnusu, bet salīdzinot ar alkoholu un recepšu zālēm, nemaz nerunājot par smagajām narkotikām, es tomēr pieturēšos pie tā, ka zāle ir "baltāka un pūkaināka".

Lūk tev - ZĀLE IR BALTA UN PŪKAINA. Tev tiešām ar uztveri viss ir ok vai tu tikai izliecies? Man tieši kaut kā tevis teiktajā vairāk zīmējas narkomānija (uztveres traucējumi, apjukums, agresija, uzbudinājums, satraukums... tas tā, lai nosauktu dažus :)). Es dalos ar saviem uzskatiem un savu pieredzi. Es nevienu nemudinu lietot narkotikas, bet gan mudinu paskatīties uz tām mazliet no cita skatu punkta, pastāstot vairāk par to, ko es pati esmu redzējusi un to, ko es zinu. Ja tev ir absolūti jebkāds sakars ar medicīnu un mediķiem, tad tev tā kā būtu jāzin, ka tāpat kā likums, arī medicīna tiek interpretēta un jebkurš mediķis sprediķos par to, kam pats tic un balstoties uz savu morāli un nostāju par šiem jautājumiem. Tu domā, ka nav ārstu, kas ne tikai pīpē, bet arī kokaīnu ik pa reizei šņauc? Tu tiešām esi tik absolūti naiva un, atvainojos, arī stulba?
Un vēl - tieši tāpat kā tu mal te savu jau 10 lappušu garumā, arī es DRĪKSTU malt savu kaut 20 lappušu garumā, ne tā? Tā. Es īsti nesaprotu to tavu filozofiju - tas, ka es pastāvu par to, ko es saku, mani padara par narkomāni? Tev neliekas, ka tu nedaudz šauj pār strīpu un par daudz atļaujies? Aci pret aci tu man rokā iespiestu kādu izprintētu lapeli ar "statistiku", bet es tevi pie rokas varu aizvest pie cilvēkiem, kas 10-15 gadu garumā regulāri pīpē un ir pabeiguši augstskolas ar izcilībām, kuri ir precējušies, kuri ir saprātīgi un nenopīpējas līdz smadzeņu atrofācijai. Loģiski, ka slimnīcās var atrast psihos, kuriem pa pieskari prāts aizgājis, bet tikpat daudz, ja ne vairāk, var atrast absolūti normālus cilvēkus, kuri, visticamāk, ir sasnieguši un no dzīves jēdz vairāk nekā tu.
Neatļaujies man aizrādīt par to, cik daudz un kā es pastāvu par sevis teikto. Man "olas" tu nenogriezīsi ar saviem bērnišķīgajiem izteikumiem par atmiņas zudumiem un ko vēl ne. Es ļoti labi zinu ko runāju, bet ja tu esi tik sekla, ka tev nepielec, ka visām lietām ir 2 puses, tad atvaino... bet tev ar sevi jāstrādā, nevis citus jāarstē anonīmā forumā.
29.12.2016 18:27 |

Reitings 5709
Reģ: 29.01.2009
Es neko apreibinosu nelietoju, bet uzskatu, ka zalite ir veseligaka par alkoholu vai tabaku. Un, ka jau wee mineja, interesanti palasit, kapec alko un tabakas bizness zel un plaukst, bet zalite, redz, tik slikta... ;)
29.12.2016 18:34 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Te jau kads teica ka alko vai taba ir ok?????????? KUR??????:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
29.12.2016 18:37 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
visām lietām ir 2 puses

Ir. Šajā gadījumā tā puse, kas lieto narkotikas un domā "ar mani jau tas nenotiks" un tā, kas nelieto, jo zina, ka notikt var ar katru. Tie paši cilvēki slimnīcās ir ne tikai pagrimuši vientuļnieki - ir arī tādi, kādus Tu apraksti. Un nē, nebūtu lapeles ar statistiku, būtu paceļošana pa dažām iestādēm, lai Tu savām acīm redzētu, kādus uz turieni atved tos veiksmīgos, izglītotos ģimenes cilvēkus, kas vienmēr pīpē tikai labu mantu. Jā, ir tur arī pagrimušie, kam acetonā mērcētu tēju kā zāli iesmērē, bet arī tie Tavi veiksminieki tur pat viņiem blakām mētājas. Kamēr neredzēsi savām acīm, neticēsi, tas skaidrs. Tieši tāpēc jau arī vairākas reizes atkārtoju - neviens no tā nav pasargāts, aizej uz slimnīcu, paskaties. Gudri, talantīgi, diplomēti ģimenes cilvēki, kas tajā mirklī ne ar ko neatšķiras no spaisa pīpmaņiem blakus un tur ir nonākuši, jo vienkārši kaut kad pienāk arī viņu laiks. Tu runā par to, ko esi redzējusi, bet te - katrai lietai ir divas puses - apskati arī otru, kurā ne mazums tādu pašu cilvēku, kā Tavi paziņas, ir ļoti smagā stāvoklī, lai gan kabatā atrastā zāle - tīrāka būt nemēdz.
Ja jēgtu tik daudz no dzīves, diez vai pīpētu. Izkāpiet no sava veiksmīgā komforta un pamēģiniet brīvprātīgo darbu krīzes centros un citās tādās vietās, kur šķiet, ka tikai nabagi, alkoholiķi un pēdējie narkomāni nonāk. Tad jūs uzzināsiet, cik daudz no tās jūsu dzīves jēgšanas ir pilnīgi maldi.
29.12.2016 18:38 |

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
piekrītu dr567309!
interesanti palasit, kapec alko un tabakas bizness zel un plaukst, bet zalite, redz, tik slikta...

vai ne.. man liekas, ka jebkurai saprātīgai būtnei ir skaidrs, kādēļ marihuāna ir aizliegta :)
29.12.2016 18:38 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Alko, tavaka, spelu zales viss kas nes atkakribu ir vajuma un nelaimigo atkariba un SLIKTI! Ari benzins ir loti sloti slikti mums un planetais.Tacu te rnajam par...zaliti liekas ne?;-)
29.12.2016 18:39 |

Reitings 2995
alexxa - man nav vajadzības uz slimnīcām staigāt...jau kuro reizi tev jau atkārtošos - to, kas notiek slimnīcās - tas nav man nekāds noslēpums un tumsonība. Es ļoti labi zinu, ka jebkurš var nonākt tur, ka jebkuram var sanāk ne to savā organismā ielaist utt. Bet...es taču mēģinu tik ļoti elementāru lietu pateikt...ka - MANUPRĀT (es nezinu cik ļoti vēl lai es to izceļu, ka tās ir MANAS DOMAS, nevis kāds fakts) labāk, lai cilvēks uzpīpē, nekā nodzerās un lieto smagās narkotikas.
Tu man aizrādi, ka es visu laiku maļu vienu un to pašu, bet kā citādāk, ja es saku melns, bet tu man saki, ka es teicu balts? Es iekopēju sevis teikto par to pūkainumu un baltumu, lai vismaz ar to tu tiec galā un apjēdz, ka es neesmu teikusi, ka zāle ir LABA.
Un tā, pie reizes, lai paskaidrotu kādēļ es labprātāk kurītājus sev apkārt redzētu, nevis nodzērušos vai ripiniekus/heroinčikus - es nekad neesmu saskārusies ar agresīvu zālītes pīpētāju (efekta stāvoklī); neesmu redzējusi rāpojam pa sienām ar acīm aizlīdušām pakausī; neesmu nekad redzējusi nevienu zaļo ar "lomkām"; neesmu redzējusi nevienu pat ar mazākajām domām iet zagt vai laupīt, lai nodrošinātu sev nākamo dozu; neesmu sastapusies ar tādiem,kuri nevarētu nepīpēt jebkādu periodu, ja/kad nedrīkst/neribas. Papildus tam - zālīti var izaudzēt jebkurš pats mājās (tas, protams, nav legāli, bet ir izdarāms), lai pārliecinātos par to, ka lieto mantu bez mērcēšanas utt. Pēdējos laikos esmu pamanījusi, ka tie, kas bieži pīpē, tieši tādai dod priekšroku, jo ir ļoti viegls efekts, lētāk un "veselīgāk".. Manā pieredzē, zālītes pīpētāji ir mierīgi, nevienam neuzbāžas ar to, savā nodabā dzīvo un lietu un lai tak! Tas nebūt nenozīmē,ka es uzskatītu, ka tam nav nekāda efekta uz cilvēka organismu, to es neesmu apgalvojusi un neapgalvoju arī tagad. Visām drazām ir kaut kāds negatīvs efekts uz organismu, bet ja man ir jāizvēlas viens vai otrs...es (un atkal - ES, tās ir MANAS domas, nevis fakts) labāk redzētu tad sev pīpmaņus apkārt, nekā alkoholiķus un ripiniekus utt.
Nu un pēdējā piebilde šajā komentārā - jā es iesmēju par to, ka tu apgalvoji, ka uzpīpējot cilvēks savu vārdu aizmirst. Jo tas NAV kaut kāds standarta zalītes efekts. Nedz arī lēkšana ārā pa logu utt. Ja arī kaut kas tāds notiek ar cilvēku, kas uzpīpē zālīti, manuprāt, tad tas ir tas viens no tūkstoša vai pat vairāk, kam ir bijis bad trip. Ja aizdomājos par to, cik negatīvu un letālu iznākumu ir dzeršanai vai smago narkotiku lietošanai, jā.. man zālīte liekas balta un pūkaina.
29.12.2016 19:00 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
ka sevi indēt ar nelegālām vielām ir baigi ok.

no si izriet , ka tad kad spaisi bija legali to drosi vareja lietot , jo viela tacu nebija aizliegto vielu saraksta.
Cilveks izsenis ir apreibinajies ar visu ko , zalisu uzlejumiem , kaktusiem , braskam u.t.t manuprat , ka atslabinaties un ar ko ir katra pasa privata lieta , kamer tas netrauce apkartejiem.... Vai tiesam kadu uztrauc ko kaimins pa naktim dara majas?
Bet , kas mani patiesi iepriecina ir tas , ka seit pirms gadiem 5-6 vai pat vairak bija tema par zaliti, kur visas bija kategoriskas pretinieces, bet ka skatos ar laiku daudz kas mainas
29.12.2016 19:07 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Caloo, nebiju izlasījusi tavu iepriekšējo komentāru, ka netikumu ietekme uz sievieti un vīrieti atšķirīga, tāpēc sievietēm vēl jo mazāk vajadzētu šīs lietas darīt. Jā, ietekme nav vienāda, vīrieši biežāk ir neauglīgi (ginekologu viedoklis, ko lasīju un arī apspriedu ar savu ārsti). Mani šis jautājums ir interesējis, tāpēc ir zinu ko saku.
Bet vispār brīnos, ka tomēr esi tik stūrgalvīgs un kategorisks. Tu man ieteici lai palasu Hexes komentāru. Mana atbilde - viņu es vispār necik neuztveru nopietni, tāpēc pat nepacentos rakstīt par kategoriskumu. Par tevi likās, ka varbūt tā mana doma tomēr aizies. Bet laikam jau nē :)
29.12.2016 19:08 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
ak jel kā te viena cosmo ārdās jau kuro dienu :-D
29.12.2016 19:10 |

Reitings 165
es nekad neesmu saskārusies ar agresīvu zālītes pīpētāju (efekta stāvoklī); neesmu redzējusi rāpojam pa sienām ar acīm aizlīdušām pakausī; neesmu nekad redzējusi nevienu zaļo ar "lomkām"; neesmu redzējusi nevienu pat ar mazākajām domām iet zagt vai laupīt, lai nodrošinātu sev nākamo dozu; neesmu sastapusies ar tādiem,kuri nevarētu nepīpēt jebkādu periodu, ja/kad nedrīkst/neribas.

Wooord, pati esmu daudz uzturējusies zālītes smēķētāju kompānijā, labākais draugs ir kaislīgs zāles smēķētājs, onkulis jau kopš jaunības dienām mīl uzsmēķēt laiku pa laikam.
Nekad neesmu jutusi no šiem cilvēkiem kaut kādu spiedienu uzpīpēt, ja nevēlos, atšķirībā no cilvēkiem reibumā, kuri gatavi otram rīklē ieliet dzeramo!
Šie cilvēki ir jautri un forši neko nelietojot, tā pat kā atslābinoties,kad uzpīpē.
Pati es sevi noteikti nepieskaitītu pie tām, kas smēķē regulāri, pilnīgi noteikti nē, vienkārši, kad tu redzi dzīvē, reālitātē, kas tā marihuāna tāda ir un kādu efektu dod, kādi ir cilvēki, kad uzpīpē, tie teksti par vārdu aizmiršanām un vēl sazin ko, liekas, nu.. kas par muļķībām :-D
Man marihuāna ir ļoti labi palīdzējusi, kad mocījos ar bezmiegu, nu tik salds miegs, nevienam antidepresantam un miega zālēm nestāv klāt :-)
29.12.2016 19:13 |

Reitings 2995
wee es tieši tevi arī atceros, gadu gadiem atpakaļ, ka tu brīvi par to runāji un tevi šķiet norēja līdz ar zemi (jo, ja pareizi atceros, tev bija bērns? varbūt arī nē..) šeit visas, kurām nebija slinkums.

no si izriet , ka tad kad spaisi bija legali to drosi vareja lietot , jo viela tacu nebija aizliegto vielu saraksta.

Njā...Es atceros,kad vienu gadu biju LV ciemos, kad vēl dzīvoju ārzemēs..uz Upīša ielas, vienkārši ielas vidū staigāja čalis un visām mašīnām sita pa kapotu, bauroja. Un man sencis pateica, ka kādu laiku tādi brīnumi uz ielām bija norma, kad spaisu tirgoja legāli. Es pat nezināju kas tas tāds spaiss ir! Pilnīgi godīgi! Es biju šokā, ka kaut ko tādu atzina par legālu, bet marihuānu nē!
29.12.2016 19:15 |

Reitings 2995
selīna neraudi.. ir opcija "nobloķēt" ;)
29.12.2016 19:17 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
paulalala
Jēziņ, es tik stūrgalvīgs un kategorisks? :) Nu labi, es nevaru īsti ietekmēt to, kā Tu uztver manis rakstīto, jo tas tomēr ir savādāk nekā runāt un varbūt Tev ir tāds viedoklis, jo neesi lasījusi visu diskusiju pēc kārtas. Nu nez nez.
29.12.2016 19:20 |

Reitings 1143
ai, zālīte ne zālīte, kaut ko varu saprast par to, kaut ko nē... bet nekad nevarēšu izprast ar to, ka jebkuras citas kaitīgās vielas cilvēki saprot, ka tas ir slikti, bet ir viena vienīga viela un man tiešām interesē kas tajā vielā tāds sastāvā ir, ka cilvēki to lietojot sāk to reklamēt, atbalstīt, stāstīt citiem, ka nav jau slikta tā lieta,veidot pat "reliģiju" rastamānismu :D WTF.
29.12.2016 19:28 |

Reitings 2995
paula, es to rastamāniju arī nesaprotu :-| labi, es saprotu, ja cilvēkam patīk uzpīpēt, bet līmēt uz sienām marihuānas/boba mārlija plakātus un visādas figūriņas pirkt utt? Neeee....nesaprotu. Tā vispār ir kāda citu cilvēku suga! :-D
29.12.2016 19:32 |

Reitings 165
ir cilvēki, kuriem vienkārši vajag piederēt pie kādas sociālas grupas, lai tie justos pilnīgi.;-)
29.12.2016 19:37 |

Reitings 4628
Es biju šokā, ka kaut ko tādu atzina par legālu, bet marihuānu nē!

Spaisu nevis atzina par legālu, bet gan ar novēlošanos ielika tā sastāvā esošās vielas aizliegto sarakstā. Kādu laiku tirgotāji radoši izpaudās - aizliedza vienu vielu, atrada un sāka izmantot nākamo, kamēr to arī aizliedza. Neviens nesēdēja kabinetā un nedomāja - jā, nu, tas spaiss ir ok un būs legāls, bet zāle nu nekādā gadījumā!
29.12.2016 19:39 |

Reitings 2995
nicki - varbūt! Kurš fano par Eminemu, kurš par zaļo, ha! :-D
Elizabet, es neesmu īpaši iedziļinājusies šajā jautājumā, tādēļ paldies par update. Es aizdomājos cik daudz cilvēkiem tiešā nozīmē "jumts aizbrauca" kamēr to spaisu apkaroja. Tēvs stāstija, ka viņam kolēģa dēls par dārzeni palika apmēram pusgada laikā. Nu tā, ka bija absolūti foršs un normāls čalis, bet tagad ir ar atpalicību, nerunā.. sēž skatās 1 punktā. Vecāki vienkārši ārprātā novesti. :-/
29.12.2016 19:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits