pipejamzaaliite

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bez gara ievada. Ka tad isti ir, zale (pipejama) ir slikta, loti slikta, looooti slikta? Vakar atklaju, ka tuva druska pipe. No vinas nekad, nekad to negaidiju. Mani jau tas neskar, bet vinai berns, virs un virs ir kategiriski pret, reizi nedela ievelk. Fuj! Man vienmer bija salidzinosi neitrala attieksme, bet sito negaidiju. Man ir sajuta, ka man atveras acis uz cilvekiem kuri ir mana dzive. Visu laiku tiek piespeletas taadas situacijas, gluzi ka filmas. Man apnik :( Nekas nav ta ka izskatas.
27.12.2016 13:59 |

Reitings 7682
Es vispār uz neta linkiem nepaļaujos. Ieliksi desmit kuros zāli slavē, pretī ieliks desmit kuruz izlasot baz man jākrāj zārkam.
29.12.2016 16:23 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Par sportistiem, es nesaprotu kam viņiem vajadzīga zālīte ? Pēc smagas un intensīvas sportošanas ir tāds atslābums, ka neko vairs negribas, tikai atpūtu. Ja nu vēl prasās kau kas apdullinošs, tad laikam tomēr ar galvu kaut kas nav kārtībā.

Ir sportisti, kuriem nav atslābums...fizisks varbūt, bet ne morāls. Galu galā nejau tikai sports ir vienīgais no kā sastāv viņu dzīve :-) Katrs pats izvēlas kā izklaidēties un atpūsties. Kāds vīna glāzi cilā, kāds kāsīti, kāds vispār neko. Nejau tu būsi tas cilvēks, kas noteiks diagnozi vai viņam ar galvu ir viss kārtībā vai nav.. |-)
29.12.2016 16:26 |

Reitings 7682
Par pamanīšanu vai pīpēts, tikai un vienīgi īpatnējs aromāts elpai ja pavisam nesen pīpēts, nekā savādāk to pamanījusi neesmu. Visi cilvēki kā cilvēki un pazīstu daudus garus gadus, un redzēti visādi.
Vienīgais, reiz pazīstams ballītē šķiet spaisu lietojis bija, tā man teica, lūk tur gan uzreiz varēja manīt, vēl nakamajā rītā darba biedrs izteicies, ka izskatās salietojies. Un jo īpaši to var pateikt pēc acīm, skatiena, grūti aprakstīt.
29.12.2016 16:28 |

Reitings 7682
Es tagad aizdomājos, man trakāk liekas vīna glāze praktiski katru vakaru. Un es zinu sievietes kuras tā dara.
29.12.2016 16:29 |

Reitings 7682
wee
Bet tici man cilveks ar ne tik stabilu psihi , maz ticams ka spetu rikoties ta ka es ....

Man personīgi šķiet, ir otrādi, cilvēks ar stabilu psihi nelito tādas lietas. Cilvēks ar vāju psihi plus ļoti emocionāls, viņš var netikt ar stresu galā, nemāk dabīgi atslābt un sāks kautko lietot.
29.12.2016 16:31 |

Reitings 2995
Marta, nu nav tā! Kad tu esi super labā pozīcijā savā dzīvē (paurī) un tu spēj kontrolēt un vaktēt ko un kā tu dari, tad kur ir problēma? Wee pateica tieši to pašu, ko es Tavā iepriekšējā postā par šīm tēmām... Līdz brīdim, kamēr cilvēks to dara tad, kad visi darbi ir padarīti un tas netraucē ne darbam, ne mācībām, ne attiecībām - kāda kuram daļa gar to? Es jau iepriekš teicu, ka pīpmaņus var iedalīt divās grupās - tie, kuriem vienkārsi patīk uzpīpēt, bet to dara piemērotos brīžos, piemēram, vakarpusē, kad jau viss ir izdarīts, nekas "nekarājas" utt. Nu un otrie ir tādi, kuri vienkārši ir absolūti bez paškontroles -uzrullē vienu rīta pusē, tad izdomā, ka šodien vazāsies pa gultu un skatīsies TV, jo neko pēc tam vairāk negribas... Pašam cilvēkam vajag saprast un apzināties kā zālīte/alkohols/jebkas apreibinošs ietekmē viņa spējas darboties un darīt to, kas viņam ir jādara. Stulbs cilvēks pīpēs kad ienāk prātā, normāls un saprātīgs cilvēks uzpīpēs tikai tad, kad viss ir izdarīts, gluži kā tāds sava veida apbalvojums no sērijas "nu, visi darbiņi padarīti, tagad var pačillot". Tā ir cilvēka IZVĒLE atslābināties. Tāpat kā tu katru dienu domā ko ēst uztaisīt, tāpat kāds varbūt domā kā viņam taja dienā pačillot. Cits iedzers vīnu, cits vannā ies, cits tējas dzer, cits uzpīpē!
29.12.2016 16:38 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Gribēs uzpīpēt, atradīs iemeslu

Te jau arī ir tā sāls. Tāpēc jau uz acīm pakritušas slavē savas narkotikas, un jebkurš, kas atgādina, ka tā ir narkotika, ir muļķis, kas neko nejēdz. Tipiskas atkarībnieku runas.
Jau tas vien, ka cilvēks tik ātri uzņemas izteikt diagnozes, manī raisa neuzticību visam ko tāda persona runā. Kur te kāds narkomāns?

Cilvēks, kas regulāri lieto (Un ar regulāri nav jāsaprot ikdiena, bet jebkāda veida regularitāte - kaut vai tikai brīvdienas), ir atkarīgs no savas tās vielas - kam zāle, kam alko, bet ļoti daudzi cilvēki nedēļu gaida, lai brīvdienās apreibinātos. Arī šādā gadījumā cilvēks ir uzskatāms par atkarīgo - narkomānu, jo viņš jau gaida nākamo devu, pat, ja par to nerunā. Ja viņš citā veidā nespēj atslābināties - nav zālītes, esmu nervozs, tā ir tā pati narkomānija. Ai, kā vārdiņš nepatīk, bet tāda nu ir tā patiesība. Nevienam negribās, lai viņu vai viņa draugus kāds sauktu par narkomāniem, bet visām lietām ir īstie vārdi un regulārs (Lai arī kāda nebūtu regularitāte), narkotisko vielu lietotājs, ir narkomāns, nav būtiski, kāda veida narkotiskās vielas viņš lieto. Tāpat, kā regulārs alkohola lietotājs ir alkoholiķis, pat, ja tie ir viegli dzērieni un mazās devās. Tās lietas pēc būtības tādas vienkārši ir - tikai paši lietotāji to nekad neatzīst un ir gatavi norakt jebkuru, kas ar skaidru skatu uz to visu skatās.
29.12.2016 17:03 |

Reitings 2995
alexxa, man izskatās, ka tu pati uz acīm esi kritusi. Tev visi ir narkomāni, kuri nepiekrīt tavam "ekspertes" viedoklim par narkotikām?
29.12.2016 17:04 |

Reitings 7408
Tev visi ir narkomāni, kuri nepiekrīt tavam "ekspertes" viedoklim par narkotikām

Cik stulbam jābūt, lai nesaprastu, ka jebkurš, kas regulāri lieto narkotikas, ir narkomāns? Nepatīk sev to atzīt? Ej pie 10 dažādiem ārstiem un pārjautā - rezultātu dabūsi to pašu. Nu nav labo narkotiku! Tikai tiem, kas paši lieto, gribas ticēt, ka ir. Atgādinu vēlreiz - nav aizliegto vielu sarakstā nekā veselīga. Tur neliek neko tāpat vien - neredzu tur ne pētersīļus, ne dilles. Kā gan tāda "balta un pūkaina" lieta, kā marihuāna tur nonāca, ja reiz tā nav narkotiska un nerada veselības traucējumus? Kad man kāds narkomāniņš uz šo beidzot atbildēs?
29.12.2016 17:09 |

Reitings 2995
Cik stulbai ir jābūt, lai domātu, ka tu vienīgā esi runājusi ar ārstiem un padziļinātāk pētījusi šo tematu? Vulgāra, agresīva un apsēstā sieviete, atslābsti! 8-)
29.12.2016 17:23 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kā gan tāda "balta un pūkaina" lieta, kā marihuāna tur nonāca,

well , es tev tiesam ieteiktu paintereseties ka vina tur nonaca .... Diezgan interesants stasts par to kura bridi un pie kadiem apstakliem vina kluva nelegala.....
29.12.2016 17:25 |

Reitings 2995
Ak, un vēl.. cik stulbai ir jābūt, lai pēc vismaz 5x lasītiem apgalvojumiem, ka neviens no diskusijas "klātesošajiem" nav īsti teicis, ka zāle ir veselīga? Tu esi tik akla un apsēsta ar savu ekspertes viedokļa bazūnēšanu un atkārtošanu, ka nejēdz vispār uztvert ko tev cilvēki mēģina pateikt. Pasaules naba atradusies! :-D
29.12.2016 17:25 |

Reitings 7408
Pasaules naba atradusies!

Kā, pie velna, ir jānopīpē tās smadzenes, lai stāstītu citiem, ka narkotikas ir labi, forši un vajadzīgi un neko sliktu nenodarīs? Runa nav par to, ka es to nelietoju, bet par to, kā var citiem ieteikt lietot sūdus un vēl stāstīt, ka tie ir "balti un pūkaini", kad zinātne jau sen pierādījusi, ka tā nav.
29.12.2016 17:33 |

Reitings 2995
Tu tiešām neesi ar visām skrūvēm galdā. Ar lieliem burtiem vēlreiz uzrakstīšu, lai tev varbūt tomēr pielec - ES NEESMU TEIKUSI, KA ZĀLE IR BALTA UN PŪKAINA. TAS IR VIENS. ES NEESMU APGALVOJUSI, KA ZĀLE IR LABA UN VISIEM TĀ TAGAD JĀPĪPĒ. TAS IR DIVI. ES NEVIENAM NEESMU IETEIKUSI TO LIETOT. TAS IR TRĪS!
Man rodas iespaids, ka tu pati pīpē, ja tev var vienu un to pašu atkārtot katrā komentārā, bet tu tāpat turpini bazūnēt savu. Smoke much, babes?
29.12.2016 17:37 |

Reitings 226
Reģ: 20.11.2016
Tu esi tik akla un apsēsta ar savu ekspertes viedokļa bazūnēšanu un atkārtošanu, ka nejēdz vispār uztvert ko tev cilvēki mēģina pateikt.

+.... Baigi tie viedokļi ir pārspīlēti.
29.12.2016 17:55 |

Reitings 7408
ES NEESMU TEIKUSI, KA ZĀLE IR BALTA UN PŪKAINA

Nebļauj. Zālīte beigusies un nervi uzdod? Palasi savus komentārus atpakaļ, man slinkums meklēt. Šo vārdu savienojumu attiecībā uz konkrēto vielu, es tieši no Taviem komentāriem aizguvu. Tu vairākas reizes diskusijas laikā apgalvoji, ka zāli par tādu uzskati, bet tagad man virsū brauc, ka es nepamatoti Tev kaut ko piešuju. Tas viss ir Tavos komentāros. Arī tas, ka labāk, lai zāles pīpmaņi pa ielām staigā un arī viss pārējais - pārlasi savus komentārus. Atmiņas traucējumi no narkotiku lietošanas?
29.12.2016 17:57 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Alexxa, es atkārtošos, ka zāle manās acīs ir balta un pūkaina, salīdzinot ar alkoholu un smagākām narkotikām.

Runājot par sevi, tu to teici un kopumā tu vairāk centies likt zāli pozitīvā gaismā, salīdzinot ar citām apreibinošām vielām. Protams tā ir tava izvēle un dari kā gribi, bet citiem ir arī tiesības tekt pretī, ka neuzskata zāli par labāku nekā citas apreibinošas vielas, drīzāk vienlīdzīgas. Tomēr viss kas būs par daudz, darīs savu skādi organismam.
29.12.2016 17:59 |

Reitings 7408
MJ, tas nav vienīgais komentārs, viņai tur tādi ir vēl. Viņa vairākas reizes to pūkainību atkārto.
29.12.2016 18:02 |

Reitings 2995
Alexxa, nomet to kāsi un tomēr pameklē, neslinko! Es teicu, ka, MANUPRĀT, zāle ir balta un pūkaina salīdzinot ar smagākām narkotikām un alkoholu. Kaut kas tajā nav skaidrs? Tik grūti uztvert elementāru teikumu?
29.12.2016 18:02 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Jus te vel cepas? Un Raivitis lama visas kas vinam nepiekrit?:-D
29.12.2016 18:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits