Un tajā pašā laikā tu izmanto internetu lai padarītu to labu.
Tad varbūt labāk pievērsties savai nozarei un ierobežot benzodiazepīnu izrakstīšanu pa labi un kreisi.
Tu vari teikt, ka viņa nav tavā gaumē, tev ir visas tiesības uz savu gaumi. Pasaki un liecies mierā. Nevis pataisi savu gaumi par kaut kādu kritēriju, pēc kura sievietēm visā pasaulē jādzīvo, jo "īpaši jau nu sieviete" vai "kur nu vēl sieviete" tā taču nedara. Visām pasaules sievietēm tagad būtu jākaunas, jo tu viņas neprecētu?
Es īsti nešausminos , bet nu pasakiet, vai smēķēt vispār nav stulbi? Pat nerunājot par ietekmi uz plaušām - naudu tērē, drēbes smird, zobi dzeltē, elpa smird un labums no tā kāds? Es vēl saprotu, kad pusaudži to dara, lai izceltos savā barā, sajustos pieaugušāki utt. Bet cilvēkam saprātīgā vecumā kāpēc tas būtu jādara un vēl jo vairāk sievietei?
Nu ja, jo mūsu organisms ar trīs acīm un deviņām kājām ir tik baismīgi atšķirīgs no vīrieša, ka viens dūms un jāiet šopingā pēc zārka vai eksorcista..
Neticu, ka no plikas, labas zales ir tik nenormali gluki ja lieto reti.
Bet kāpēc tad Amerikā izmanto medicīnisko marihuānu tik daudz un dažādām kaitēm?
Ja vajag, tu ārstējies plus notiek citas huiņas. Ja nevajag, bet lieto, notiek huiņas
Tu gadijuma neesi jau seit agrak bijis foruma lietotajs? Ar katru tavu kom man rodad arvien lielaka parlieciba, ka kautko tadu jau esmu lasijusi
Tieši tas pats ar medicīnisko marihuānu. Jā, tu lieto ārsta uzraudzībā, bet tas jau nemaina to, ka lietojot vienatnē(retu reizi un labu mantu) efekts ir tāds pats.