Es, ja būtu iespējams, pamēginātu noskaidrot, ko citi nesīs un kādas ir gaumes (veselīgā piekritēji, tradicionālā galda puekritēji, vegetārieši, eksotiskā cienītåji, utt). Ja nav iespējams, tad sāłā torte kā starteris liekas łoti ok( esmu ēdusi dažādas in principā jau, kā salāti, tās var būt dažādas, bet diezgan viegli servējamas) vai Cēzara salātus ar vistu (pati gan nekad neesmu taisījusi mērci, tāpēc pārbaudītu sarežgītību pirms gatavošanas).
Kā otro nestu varbūt vistu kājas (varbūt garlaicīgi, bet vista łoti daudziem garšo/ ēd, tāpēc tāds kompromisa variants), īpaši ja ēdiens būs auksts. Via arī plānots to sildīt?
Kā desertu, augłu groziñus vai ok citu, ko ir viegli pasniegt un kas nekusīs/nesabojāsies stāvot siltumā.