Tonālais krēms

Reitings 1832
Reģ: 20.01.2012
Sveikas!
Vēršos vairāk pie tām, kurām ir sejas apsārtuma problēmas, tostarp kuperoza āda.
Vai jūs ikdienā lietojat tonālo krēmu?
Sāku apsvērt domu,ka man laikam tāds būs jāiegādājas,jo tas apsārtums diez ko smuks nav, jo īpaši pēc straujām temperatūras maiņām(e)
21.12.2016 14:30 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Konsīleris ir domāts konkrētu nepilnību nosegšanai. Protams, ka dažādos toņos, lai atbilstu ādas tonim. Pa virsu var neko nelikt, bet es pāreju pāri ar tās sūklīti, lai toni pielīdzinātu un iztušētu un tad pūderi lai nekas nekur nenoslīd.
Ja ļoti gribas, tad apakšā vēl var palikt zaļo praimeri, kas daļēji neitralizēs to sarkanumu un tad varbūt arī pietiek tikai ar tonālo.
22.12.2016 20:57 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Feisiņa, kāpēc domā, ka nederēs true match? Aizej uz rokas kaut vai uzliec no testerīša - konsistence ir šķidra, bet es teiktu full coverage un es pat konsīleri nelietoju ar šo tonālo krēmu. ------
Konsīleris ir ļoti pigmentēts maskējošs līdzeklis, kas domāts izteiktiem zilajiem riņķiem, pumpiņām, tieši tām vietām, kur ir ļoti tumši defekti.
23.12.2016 05:01 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Man šodien atnāca ilgi gaidītā paciņa ar L'Oreal True Match, tonis 1D.1W Golden Ivory, jau pamēģināju. Krēmam šķidra tekstūra, ļoti laba sedzamība, nav smaga sajūta, neliku pa virsu pūderi, bet sajūta, ka jau ir fiksēts ar pūderi, pavisam (tiešām pavisam) neliels mirdzums. Tonis ideāli sakrīt ar manu sejas toni, ilgi pētīju internetā, kurš vislabāk atbilstu, neesmu nošāvusi greizi. Tā kā lietoju arī Estée Lauder Double Wear Stay-In-Place tonālo krēmu, tad ir ar ko salīdzināt, varu teikt, ka L'Oreal galīgi neatpaliek.;-) Un jā, man kombinēta āda, vasarā izteikti taukaina deguna, pieres zona, ziemā visa sausa un rozīgi pleķi vaigu rajonā.
23.12.2016 17:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits