Sievietes un auto

Reitings 140
Reģ: 03.09.2016
Vai jums nešķiet, ka sievietēm vajadzētu liegt braukt ar auto?
21.12.2016 11:54 |

Reitings 1540
Reģ: 16.09.2014
Nepārzinu vispārīgu statistiku, bet zinu, kā ir manās mājās.
Ar vīru braucam abi, braucam katru dienu un daudz. Braukšanas stāžs abiem praktiski vienāds, taču viņam uz ceļa ir bijušas 4 vai 5 avārijas, kamēr man neviena.
Vienā reizē, kad iedevu savu mašīnu, viņš arī to apskrāpēja :D
21.12.2016 12:52 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Ok, šajā gadījumā statistika tik tiešām ir sausi cipari, kur netiek ietverti daudz blakusfaktoru, bet ja sievietes kopumā brauc mazāk - gan skaitliski, gan attāluma ziņā (līdz ar to izraisa mazāk avāriju), tad kāda velna pēc viņām vajadzētu liegt braukt ar auto? (tas diskusijas autoram domāts) Tas jau nozīmē apgalvot, ka avāriju nebūtu, ja sievietes nebrauktu, kas ir pilnīgs bulsshits. Tieši pretēji, tad visos ceļu satiksmes negadījumos būtu vainīgi vienīgi vīrieši. :-D
21.12.2016 12:56 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es esmu ļoti laba braucēja kaut tikai ar pusotra gada stāžu(ar tiesībām). Es pati to lieliski zinu/jūtu un man to teikuši ļoti daudz cilvēku. Man tas ir asinīs ;)
21.12.2016 13:19 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es domāju, ka sievietēm, kas liek eksāmenu/kārto tiesības vajadzētu papildus ieviest psiholoģiskās noturības testus

Psiholoģiskās noturības testus vajag večiem, īpaši tiem kuri lamā katru kurš nebrauc pēc noteikumiem un lamajas zili palikdami ;)
21.12.2016 13:21 |

Reitings 704
Reģ: 21.12.2015
Psiholoģiskās noturības testus vajag večiem, īpaši tiem kuri lamā katru kurš nebrauc pēc noteikumiem un lamajas zili palikdami

+++
21.12.2016 13:27 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
dažreiz domāju, ka vajadzētu aizliegt.
statistika ir sausi cipari par negadījumu skaitu, bet to, cik neloģiski puse sieviešu pie stūres uzvedas uz ceļa neviens diemžēl nepēta. jā, idioti pie stūres ir abos gadījumos, bet, nu, sievietes dažreiz tik tizli uzvedas uz ceļa, ka aggghhrrrr :-D(e)
21.12.2016 13:31 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Man pieredze tāda, ka sievietes velkas pārlieku un ir lēnīgas. Vīrieši daudzi savukārt brauc kā pilnīgi saspiedušies.
Mums gan ir tā, ka es braucu ātri, nedaudz pārkāpju noteikumus arī ( bet nu līdz zināmām robežām ), savukārt vīrs brauc pēc noteikumiem, neko nepārkāps, nenoparkosies neatļautā vietā utt. Tas atkarīgs no rakstura, nevis no dzimuma.
21.12.2016 13:39 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Psiholoģiskās noturības testus vajag večiem, īpaši tiem kuri lamā katru kurš nebrauc pēc noteikumiem un lamajas zili palikdami

:-D
piekrītu vispār, mans vīrietis brauc labi, ievēro noteikumus, bet kopumā brauc diezgan agresīvi un strauji, līdz ar to arī ātri izbesās, ja kāds kaut ko izdara ne tā. un uzvelkas.. oo jā, kā uzvelkas. viņam derētu kādu noturības testu iziet :-D es pati viņam ne reizi esmu teikusi, nav jēgas tā cepties, jāreaģē mierīgāk
21.12.2016 13:44 |

Reitings 44
Reģ: 09.07.2012
Sveikas meitenes,milzīgs paldies visām/visiem, kas pirms nedēļas pildīja kādu no manām anketām. Vai Jūs būtu tik mīļas un palīdzētu man, ziedojot pāris minūtes sava laika, lai aizpildītu nelielu anketu, kas noskaidros vai Jums ir laba atmiņa :)
Šī aptauja tiešām prasīs tikai minūti Jūsu laika! Paldies jau iepriekš!!! :))
https://www.surveymonkey.com/r/V8NKBVS
21.12.2016 13:46 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Saūda Arābija sievietēm ir liegts vadīt auto. Varbūt viņi ir vecmodīgi, bet iespējams viņiem ir taisnība.

Saūda Arābijā avārijas izraisa tikai vīrieši. Varbūt tur visiem vajadzētu aizliegt braukt?
Ja vīrieši pie stūres ir 2 reizes vairāk, tad tīri loģiski, ka tie izraisa divas reizes vairāk csn, nekā sievietes (jeb divas trešdaļas no kopējā, ja neizsekoji uzreiz). Ejam tālāk – nobrauktie km. Cik vidēji nobrauc sieviete un cik vīrietis? Ja vīrieši nobrauc vidēji divreiz vairāk, tad atkal tas pats secinājums. Tālāk - kurās dienas stundās, kuros rajonos, kādos laikastākļos brauc vienu un otri?

Kur Tu rāvi šo statistiku? Savā galvā izdomāji? Tev tie piemēri galīgi neatbilst patiesībai. CSDD lapā ir arī statistika, cik kurš dzimums iegūst autovadītāja apliecības.
Ja paskatās uz avāriju statistiku sakarā ar vecumiem, 3/4 no visām avārijām izraisa jaunie vadītāji, kam stāžs ir zem 5 gadiem un tikai 1/4 no šiem jaunajiem vadītājiem ir sievietes. Varbūt vienkārši tiesības sākt dot nevis no 18, bet no 21? Un minēto psiholoģiskās noturības pārbaudi piemērot visiem?
Par nobrauktajiem km, tas nu gan nav rādītājs, rajons arī ne. Tie ir argumenti, kas sakāpj galvā un tad arī vadītāji ar stāžu kļūst par tādiem pašiem ākstiem uz ceļa, kā Pļavnieku jaunie bembisti - viņam, redziet, pieredze esot. Pirmajā avārijā, kurā es arī trāpijos iesaistīta, vadītājs bija šoferis ar 30 gadu stāžu, kas katru dienu braukāja no sava Inčukalna uz Rīgu un uz mājām. Un tādu gadījumu ir daudz - pilna prese.
21.12.2016 14:36 |

Reitings 259
Reģ: 06.03.2010
Mans bijusais ar manu auto 2x norava tanka pistoli, braucot atpakalgaita sabukteja kadas vestniecibas auto, ieleja nepareizu degvielu... zinu vel viriesus.. khmm. Tfu tfu, 10 gadu laika man tadas stulbibas nav bijusas, jo esmu sieviete!
21.12.2016 18:46 |

Reitings 56
Reģ: 04.12.2016
Man liekas tev arī vajadzētu aizliegt braukt, jo nekaunīgi skaties ko citi dara savās automašīnās nevis uz ceļa. :-D
21.12.2016 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits