Kāds ir jūsu iemīļotais matu aizsarglīdzeklis pret karstumu? Kādreiz lietoju šo, bet tad kad viņš nokļūst uz flīzēm, tad grīda ļoti slīd un draugs dusmojas. :D
Pēdējā laikā izmantoju šo, bet neredzu viņam īpašu jēgu, mati šķeļas vairāk kā no pirmā.
piedod, bet es tā smejos :D Draugs arī vienreiz nokrita ņemot līkumu un bija tik dusmīgs uz mani :D Man ir duša un tur es nepūtīšu, bail nolikties tur mazgājoties :D
KristīnA!, haha :D Bet nu jā, var pasūtīt tajā mājaslapā un aiziet izņemt kādā no "Friezieru serviss" veikaliem (Liepājā arī ir). Es tā parasti daru, jo mājaslapā ir lētākas cenas, nekā uz vietas veikalā pērkot.
Ak, kā saprotu slidotājas un viņu vīriešus :D mums kādreiz bija līdzīgi :D Tieši šobrīd mans Indola tuvojas tukšajam galam, meklēju citu, pasekošu diskusija ;)!
Kādreiz lietoju Loreal, taču stipri pabojāju savus matus, tāpēc meklēju citus līdzekļus. Viens no favorītiem ilgus gadus- Revlon pro for you- liss hair.
Es pievienojos slidotāju un dusmīgo draugu klubiņam.. Lietoju to L'Oreal iepriekš, un tiešām grīda slidena :D Bet jēgas īsti nekādas, ļoti sataukoja matus. Šobrīd mans brīnumlīdzeklis ir no Keune. Iepirku Trakajās dienās un esmu ļoti apmierināta!