!

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es aizsāku šo diskusiju 17. decembra beztēmā, tur ir vairāki mani komentāri.
man sāk parādīties aizdomas, ka tagadējam draugam ir problēmas ar alko, alkoholiķis nav, bet man šķiet, ka uz to sāk lēnām iet ja neapstasies. nepatīkami un skumja šī apziņa jo mīlu un tik mīlēta neesmu jutusies, viņš ir burvīgs vīrietis.
es vēlos šīs attiecības pārtraukt, bet trūkst drosmes. es visu dienu bimbāju un nespēju saņemties, bet es baidos no to attiecību nākotnes, tās ir jābeidz, bet nav drosmes. Man vajag jebkād atbalstu, var arī spert pa pakaļu. Lūdzu!
19.12.2016 19:39 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Došu padomu. No iepriekšējām attiecībām izšķīros ar apmēram ar tikpat lielu pretestību un apziņu, ka tikai tērēšu tā laiku. Mana pieredze ir, ka es ļāvu sev izdzīvot gana ilgi to beigu posmu - pārdzīvoju kādu laiku, ar laiku vnk tā spēja saņemties nobrieda dabīgā ceļā. Dod tu arī varbūt sev laiku nobriest šim solim? es nezinu vai tas ir labākais padoms, bet man palīdzēja.
Un otrs - tiešām labāk pēc svētkiem un nejau jaungada rītā. Svētkos cilvēks ir trauslāks emocionāli. Sūtu savu atbalstu un saprotu cik sarežģīta situācija. Bet viss atrisināsies dabīgā ceļā tā, kā tam ir jānotiek :) tici tam, tā būs!
19.12.2016 23:05 |

Reitings 7682
Tā ir viņa apzināta izvēle - nevis pavadīt laiku ar Tevi vai darot ko lietderīgu

ir tieši otrādi,viņš vēlētos pavadīt visu brīvo laiku kopā, es esmu tā kura to nevēlas. un es periodiski , vidēji katru otro nedēļas nogali braucu ciemos pie senčiem, pie māsas, tad viņš sastresojas un brauc dzert pie čomiem. viņš ir man kā pielipis un mani tas iekšēji kaitina. es savā ziņā jūtos kā stute viņam. kā es neesmu blakus, tā noraujas. bet tas tā tagad tiki, pirms tam jau es arī braucu līdz vai pie mums brauca, un pati arī iedzēru un ballējos. tāpēc arī tam nepievērsu tādu uzmanību.
un to, ka viņš nemāk apstāties es jauzinu, viņš pats to arī apzinās, bet tikai skaidrā esot.
reiz viņam jautāju, ko tu domā tai brīdī kad esi pālī un ej pēc kārtējās glāzes? jo tu taču lieliski zini, ka nevajadzētu. viņš saka, ka tai brīdīviņš vispār nedomā. un tas arī parāda to,ka viņš nemāk dzert, viņam nav bremžu
19.12.2016 23:09 |

Reitings 7682
paulalala
liels tev paldies!
19.12.2016 23:10 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
vidēji katru otro nedēļas nogali braucu ciemos pie senčiem, pie māsas, tad viņš sastresojas un brauc dzert

Piedod, man tās šķiet tukšas atrunas. Mazais bērns, kuram vienam mājās bail, tāpēc jābrauc dzert. (t)
19.12.2016 23:22 |

Reitings 7682
Mincis
nu tāds viņš vienmēr esot bijis, viņam nepatīk būt vienam. viņš ir īsta kompānijas dvēsele, viņš ir izteikti ekstraverta persona un vienatne viņam liek justies vientuļam plus garlaicība.
19.12.2016 23:26 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Cik ilgi? Tad kad būs bērni, arī netraucēs?

Es domāju, ka nē. Es arī labprāt dzeru kaut katru nedēļas nogali, ja nav studijas, un pa nedēļas vidu ar vēl. :D Man garšo karstvīns vai karstais balzams ziemā un baltvīns vai kāds kokteilis vasarā. Bet manu ikdienas dzīvi vai attiecības tas netraucē. Un, ja tas netraucē man, kādas man tiesības otram likt kļūt par atturībnieku?
Bet ne par mani tēma, mani mans dzīves veids pilnībā apmierina. Citas pīpē, citas krāso matus, citas lieto alko - daudzām mums ne pārāk veselīgi ieradumi.
19.12.2016 23:26 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
so.so, bet redzi, ir taču atšķirība starp glāzi sarkanvīna vai kokteiļa vakarā un divu dienu plostu. Nekad neesmu teikusi, ka ir slikti iedzert, nē, izklaidēties taču vajag! Bet, ja tiek nodzertas brīvdienas, manuprāt, tā ir problēma, ja otrs nav ar mieru. (t)
19.12.2016 23:31 |

Reitings 7682
kārtējo reizi pārliecinos cik atšķirīgi katrs redzam vienu un to pašu kas nav tāds sīkums kā kāda kūka tev garšo
19.12.2016 23:37 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
Davai opredeļitsa uzreiz, esot attiecībās, nav vairs tāda: es esmu stulbs un man ir labi! Viss ko dara viens ietekmē arī otru, un ar laiku arī vēl trešo utt.
Ja vīrietis nespēj savākt sevi, dajebkādā jomā un kur nu vēl ar alkoholu, kur no regulāras dzeršanas līdz komai vsp pa lielam var tikai apstāties va turpināt grimt pa spirāli, tad viņa dēļ cietīs visa ģimene. Jā, ir sievietes kuras ir gatavas kļūt par uzraugu, māti utt. vienā personā, lai tikai būtu ar šādu vīrieti kopā, bet vai tas ir to vērts, nu nezinu gan...
19.12.2016 23:45 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Minci - zinu, zinu, es jau ne par autores situāciju. Man uzdeva jautājumu, es atbildēju, ka nē - iedzert katru nedēļas nogali mani netraucētu, arī, ja būtu ģimene.
19.12.2016 23:46 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Man traucētu. Pati lietoju reti,bet vìrs vēl retāk. Pa šiem 9 gadiem viņš piedzēries ir bijis kādas 3-5 reizes. Jā,viņš dažreiz iedzer alu,dažreiz ar mani kopā vìnu vai kokteili.
Viņam ir divi brāļi. Viņi dzer. Tiiik daudz.(t)Tas ir šausmìgi! Paši,protams,uzskata,ka viss ok. Vecāko pa šiem gadiem esmu satikusi kādas 10x un skaidrā,nu tā,ka vispār nedzèris,ir bijusi neviena reize! Tieši tik daudz! Dzer viņš par visu. Var sákt ar aliņu,tad otro,trešo,ceturto,astoto un izslēdzās. Kā brīva diena,tā dzer. Nu nav tas ok!
Otrs brālis dzer tik pat. Kâ brìvs,tā pa aliņam. Tā vnk bez iemesla var 2dienā izdzert litru ruma. Viņam varbùt vēl ir iespēja laboties,jo kad bija draudzene,tad vispār nedzēra,jo viņai nepatika.
Vēl man ir draudzene. Tévs bija nelabojams alkāns. Pusaudžu gados viņa vsp nevarēja ciest tëvu. Tagad ir precêjusies. Un vìrs ir totáls alkāns. Stràdā divas dienas un divas brìvas. Brìvajàs vnk dzer. Ir pat nodzēris tiesības...
Ar to visu es gribëju teikt,ka dzīve ar dzērāju nav rožu dārzs!
19.12.2016 23:51 |

Reitings 7682
nu i nafig
20.12.2016 00:15 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Pamēģini paskatīties uz to filosofiski, ja citādi nesanāk - varbūt kaut kur pasaulē ir cilvēks, kas ir Tavs Īstais, bet Tu viņu nekad nesatiksi, jo esi kopā ar alkānu. Šķiršanās no alkāna ir labs iemesls, lai meklētu un atrastu jaunas, foršākas attiecības. Varbūt ir jāšķiras tieši pirms svētkiem, varbūt kādā svētku pasākumā sastapsi normālāku vīrieti.
20.12.2016 00:17 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Es noteikti gribu mudināt padomât,jo arī manis nosauktie vīrieši ikdienā ir jauki,mīloši,aplido savas dāmas,bet ja sāk dzert...(t) un viens no viņiem kļūst agresīvs. Ir bijuši neskaitāmi kautiņi:-/
20.12.2016 00:23 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja vīrietis nespēj savākt sevi, dajebkādā jomā un kur nu vēl ar alkoholu, kur no regulāras dzeršanas līdz komai vsp pa lielam var tikai apstāties va turpināt grimt pa spirāli, tad viņa dēļ cietīs visa ģimene. Jā, ir sievietes kuras ir gatavas kļūt par uzraugu, māti utt. vienā personā, lai tikai būtu ar šādu vīrieti kopā, bet vai tas ir to vērts, nu nezinu gan...
+++
20.12.2016 00:46 |

Reitings 648
Reģ: 18.01.2010
ir tieši otrādi,viņš vēlētos pavadīt visu brīvo laiku kopā, es esmu tā kura to nevēlas.

ikdienā jūtos ļoti labi, jūtos ļoti mīlēta, lutināta, bet tas ir līdz kārtējai reizei.

Un kad tas tajās reizēs tāds notiek? Ok, neesmu par dzeršanu, bet tava kārtējā činkstēšana publiski liek vēlreiz jautāt, kas tev īsti kait? Nesader, tad nesader, ko īsti tur vainas meklēt? Baigi perfektā pati esi?
20.12.2016 04:17 |

Reitings 7682
Pateicu, ka viss jabeidz. Vinam protams soks jo kopuma mums ir lieliskas attiecibas. Bet man jaturas pie sava. Pirmais solis izdarits, izdzesos no draugiem kurud tapat neizmantoju. Lai nevar ar mani sazinatkes. Otrs ko izdariju, deaktivizeju facebook kontu lai nevar ar mani sazinaties, neiesu jau bloket visu vina familiju un draugus. Tresais solis butu bloket vina tel nr, bet tam vel jasanemas. Es nespeju vilkt garuma un kautko meginat. Man nav ticibas, ka tur kas mainisies ja nav mainijies.
Paldies par komentariem
20.12.2016 07:50 |

Reitings 7682
Daenerys
Tu nesaproti, es saubos, ka eksiste vel labaks virietis par vinu, rakstura, izturesanas zina, manieres un attieksme. (Minus iedzersana,bet tapat nav agresivs un neuzvedas ka lops).
20.12.2016 07:52 |

Reitings 7682
Fazser
Nemaz nemegini. Kas notiek? Pielej muuli.
20.12.2016 07:53 |

Reitings 7682
Fazser
Sader, mums saskana ir fantastiska lai neteiktu ideala. Bet kamer tu neesi bijusi tada situacija ieksa labak nevirini muti. Tev nav ne mazakas sajegas ka tas chakare pratu. Te nav runa par vienkarsiem draugu tusiniem. Ja esi tada bijusi, tad man tevi nesaprast.
20.12.2016 07:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits