Dāvanas ģimenei

Reitings 89
Reģ: 14.04.2016
Padalieties, ko esiet sarūpējuši savējiem svētkos. :)
Man pagaidām trūkst ideju dāvanām vecākiem un vecvecākiem. Varbūt ir kādi ieteikumi?
(biļetes uz koncertiem, teātriem šoreiz nederēs)
16.12.2016 09:47 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Dāvanas tiek dāvinātas tikai bērniem, pārējiem neko. Kaut kā neesam uz materiālo Ziemīšos. Galvenais ir sanākt kopā.

Ooo, man šāds variants būtu superekonomisks: man ir tikai 2 radu bērni, kam kko uzdāvināt.
24.12.2016 12:59 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Kaut kā neesam uz materiālo Ziemīšos. Galvenais ir sanākt kopā.

Un kur raksīts, ka pārējām meitenēm materiālais ir svarīgākais?
Pirkt dāvanas nenozīmē, ka sanākšana kopā ir mazāk svarīga. Man svētki ir arī par papildus prieku, ko radu citiem - sanākšana kopā ir neatsverama, bet tas prieka zibsnis, ko redzi citos, kad viņi saņem kaut ko, ko patiešām vēlas, man ir svarīgs.
Runājot par tēmu - tētim personalizēts plānotājs, viņa mīļākais viskijs un dāvanu karte spa, lai ar mammu var aizceļot. Mammai - mīļākais sejas krēms (vēl nesen saskuma, ka bijis ļoti labs, bet netēŗēšot taču lielu naudu par krēmu sev) un auskari, kurus aprbīnoja skatlogā. Brālim snowborda dēlis, kuru viņš ļoti grib, bet jau gadu nevar sakrāt tam naudiņu.
24.12.2016 13:01 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Un kur raksīts, ka pārējām meitenēm materiālais ir svarīgākais?

un kur ir teikts, ka tieši viņām ir svarīgāks materiālais :D nevarēju atrast savā komentārā
es saku par to, kā ir man, ne to, kas ir citiem
24.12.2016 16:27 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Nekur nav teikts :)
Bet tas šķita likumsakarīgi, ja ienāc dāvanu diskusijā pateikt, ka jums nav dāvanu, jo svarīgākais ir kas cits .. Bet es nevelku uz kašķi, vienkārši tā sapratu :D
24.12.2016 18:19 |

Reitings 1076
Reģ: 22.07.2014
Mammai tika olīveļļas un balzāmetiķa komplektiņš, kas ļoti garšo.
Tētim - Ziemassvētku dziesmu disks (ļoti gribēja).
Brālim - plānotājs.
Māsai - smukuma lietas.
Vectēvam - vilnas zeķes.
Suņukam - dažādi gardumi.
:)
24.12.2016 23:49 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Mums šogad zem eglītes ilgi kārotas lietiņas, kas jau pirms tam tika ierakstītas vēstulē Ziemassvētku vecītim, tāpēc zināmas.
Mammai dāvanu karte un ļoti laba grāmata, tētim daži instrumenti būvniecībai, brālim power bank, krusttēva ģimenei kino apmeklējuma dāvanu kartes. Es pati saņēmu somu. Ar draugu manai ģimenei dāvināsim termobļodu, jo mana ģimene ir īsti šašliku un ārā sēdēšanas cilvēki, tad nu ļoti noderēs. Drauga ģimenei dāvanā no visiem bērniem ar otrajām pusītēm jauns, pilns pusdienu trauku komplekts + piederumi 12 personām. Nu mūsu visu ir ļoti daudz :D
Protams, viss pasniegts kopā ar saldumiem, vīniem un citādiem nieciņiem. Mums visiem ir ļoti svarīgi saņemt praktiskas un tiešām vajadzīgas lietas, tāpēc dāvinām vispār neraksturīgas lietas dāvināšanai, pirms tam laicīgi noskaidrojot vairāk vēlmes, kādas tad katram būs šajos svētkos! (l)
25.12.2016 10:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits