Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

siera kūku beztēma

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Iesakiet, lūdzu, kādu pārbaudītu super recepti, kurā siera kūka sanāks pat iesācējam ! :D
Un kurā dienā labāk viņu cept, ja jāēd būs sestdienās vakarā? (Tāds muļķīgs jautājums tāpēc, ka biju dzirdējusi, kā sierenei ir "jāpastāv un jāsavelkās", lai tā būtu izcili garšīga)
15.12.2016 17:00 |
 
Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Kad es taisu, tad taisu dienu pirms ēšanas. :)
15.12.2016 17:04 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Te dažas ir, nekas sarežģīts, manuprāt nav:
https://santasiedvesma.wordpress.com/2016/11/27/siera-kuka-ar-tumsas-sokolades-glazuru/
https://santasiedvesma.wordpress.com/2016/06/17/siera-kuka-ar-dzervenu-merci/
https://santasiedvesma.wordpress.com/2016/11/07/siera-kuka-ar-meza-ogu-merci/
Šī sarežģītāka, jo vēl jāgatavo ķirbja biezenis:
https://santasiedvesma.wordpress.com/2016/10/02/kirbja-siera-kuka/
Vislabāk cept iepriekšējā vakarā, bet dekorēt pasniegšanas dienā. Un man pat liekas, ka siera kūka garšīgāka pat ne otrajā, bet trešajā dienā.
15.12.2016 17:06 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
15.12.2016 17:30 |
 
Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Visdrošāk iesācējiem būtu gatavot necepto siera kūku, bez želatīna:-)
15.12.2016 17:37 |
 
Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Es pirmo reizi dzīvē gatavoju kūku bez cepšanas, bet ar želatīnu. Sākumā baidījos kā to želatīnu pagatvot utt, bet tas viegli patiesībā :) nevajag baidīties.
15.12.2016 18:00 |
 
Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
http://puaro.lv/interesanti/kivi-sierakuka-skaists-un-vienkarsi-pagatavojams-karums-brivdienai/
Vakar ēdu šo, ļoti garda. Kivi patīkamu skābumu dod.
Gribētos izmēģināt svaigo siera kūku ar ķiršu ievārījumu, baidos tik, ka nesalaižu grīstē. Kāda ir mēģinājusi ar ievārījumu, ne augļiem taisīt?
15.12.2016 22:11 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Paldies! Domāju pirmajai reizei taisīt to, kurā jācep. :)
Vēl kādas receptes, padomi?
19.12.2016 00:21 |
 
Reitings 71
Reģ: 03.07.2013
http://www.brigitadambe.com/2016/02/new-york-cheesecake-nujorkas-siera-kuka.html (l)(l)(l)
Šo noteikti iesaku.
Ļoti labi iet klāt arī "Pūres" ķiršu mērcīte!
19.12.2016 10:21 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
04.01.2017 10:14 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Paaldies! :)
04.01.2017 10:27 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Es iesaku tikai un vienīgi Creme Bonjour kremsieru, ļoti liela atšķirība garšā. +es vēl lieku kokospiena cieto daļu, bet tas garšas niansei, un tikai pie karamełu siera kūkas :)
Veiksmi :)
04.01.2017 10:42 |
 
Reitings 42
Reģ: 11.12.2015
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
āāā, meitenes, arī siera kūkas variants 1 porcijai mikroviļņu krāsnī! :-)
04.01.2017 14:30 |
 
Reitings 516
Reģ: 25.06.2016
a siera kūkām mēdz likt krēmus virsū? nekad neesmu taisījusi, tāpēc parādījās interese.
04.01.2017 15:03 |
 
Reitings 443
Reģ: 25.01.2014
Man ļoti garšīga sanāk pēc šīs receptes - http://www.kikasvirtuve.lv/2011/08/abolu-siera-kuka-ar-karamelu-merci.html
Karameļu mērci gan netaisu, bet nopērku veikalā, jo pirmajā reizē nesanāca viņa :D
04.01.2017 15:30 |
 
Reitings 18
Reģ: 30.11.2016
15.01.2017 09:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits