Viss atkarīgs no tā, cik viesu plāno uzņemt :)
Ja ne pārāk daudz (nu teiksim līdz sešiem) tad es noteikti gatavotu pamatēdienu (piemēram, kartupeļu biezeni + follijā ceptu lasi + kādu mērcīti klāt un zaļos salātus) un ceptu kūku vai sarūpēto kādu saldo ēdienu (nu kādu kārtojumu glītā traukā vai kaut ko tamlīdzīgu) vēl uzliktu uz galda kādus augļus, vēl kaut ko, kas nu ienāktu tajā brīdī prātā :)
Bet ja viesu skaits ir lielāks, tad tādu vienu pamatēdienu netaisītu, taisītu zviedru galdu - kādu divu/trīs veidu salātus (vieni varētu būt klasiskais rasols), marinētas karbonādītes, uz iesmiņiem kaut kādas uzkodiņas, dārzeņu plati, augļu plati, kūku :)
Bet variāciju tiešām ir ļooooti daudz, viss atkarīgs no pašas ieskatiem un vēlmēm (l)