Spīgana, pārsvarā izmantoju Rasas krēmsieru (klasisko). Kad izvēlēsies krēmsieru, ieteiktu palasīt sastāvā sāls daudzumu, citiem tas ir nevajadzīgi daudz pielikts klāt. :-)
Cukurvāvere, no malas droši vien vieglāk atšķirt pēc augšiņas - tos krēmīgos un cukurotos parasti taisa kapkeikiem, mafiniem, ja ir kāds pārklājums, tad kaut kas plāns un viegls. Bet, ja skatās pēc iekšām, tad mafinam vajadzētu būt veselīgākam (parastie kviešu milti nereti aizvietoti ar citiem, piemēram) , ne tik saldam un arī ne tik ļoti gaisīgam, blīvākam, tādam, ko mierīgi var ēst brokastīs, piemēram, kapkeiks savukārt tāda mini kūciņa sanāk - salds, pufīgs (kapkeikam mīkla ilgāk kulta, mafinam parasti tikai viegli jāsajauc), pārsvarā ar diezgan lielu daudzumu sviesta, cukura .