Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Tām,kas cepj cupcakes

 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Sveikas.
Man ļoti gribas uz svētkiem uzcept šokolādes kēksiņus. Nekad neesmu cepusi šokolādes,bet to gan jau izdomātu.
Vēršos pie Jums ar jautājumu- kā sataisīt to "čupčiku"? Neesmu baigais speciālists virtuvē. Garnēšanā vēl jo vairāk. Cik ir mēģitāts,tik nav sanācis. Vienkārši uzpūst putukrējumu negribās. Gribas,lai ir skaisti.
Varbūt kādai ir kāda pārbaudīt, salīdzinoši negrūta recepte tam?
12.12.2016 10:24 |
 
Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
https://youtu.be/TPKqIScLKmk
12.12.2016 10:44 |
 
Reitings 428
Reģ: 05.02.2015
Putukrējumu nekad neesmu izmantojusi cupcakes garnēšanai. Visbiežāk taisu svaigo sieru+saldo krējumu un pūdercukuru vai kausētu šokolādi. Zinu, ka populārs ir sviesta krēms.
12.12.2016 10:46 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Rekur daži manējie. :-)
12.12.2016 11:47 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Lūk,tieši šādi es gribu sataisīt. Lai stingri stāv uz keksiņa un izskatās tik pat smuki kā Ņam,ņam.
12.12.2016 13:01 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
izskatās tik pat smuki kā Ņam,ņam.

to nevar zināt, jo viņai jau roka ietrenēta :D
12.12.2016 13:02 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
tev vajag konditorejas maisinu nopirkt ar uzgaļiem vai arī bez, tad tikai maisiņa gals jānogriež attiecīgi cik lielu kārtu apkārt keksiņiem gatava likt.
es gatavoju kremu no sviesta un pūdercukura + pārtikas krāsviela vai kakao,atkarībā kādu kremu vēlos pagatavot!
12.12.2016 13:07 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Jaukums,kādās proporcijās to krēmu taisi?
12.12.2016 13:12 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
200g krēmam vajag 100g sviesta un aptuveni 40g pūdercukurs jeb 4 ēdamkarotes (vienmēr izsijāju caur sietu pirms lieku sviestam klāt). Sviestam jābūt mīkstam, siltam un kad ar mikseri to kul, pamazām iemaisi pūdercukuru. Skaties pēc konsistences, ja gribi biezāku masu, pieliec bik vairāk pūdercukuru. Bet pārtikas krāsvielu lieku dažus pilienus. Ja kakao masu taisi tad kakao arī pietiks ar 2 tējkarotēm. Es vienmēr pievienoju vaniļas ekstraktu kremiem, jo piedod tādu patīkamu garšas niansi klāt!
12.12.2016 13:23 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Paldies,jaukum,par recepti.
12.12.2016 13:32 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
nav par ko,viegla, elemnetara un galvenais garssiiga!lai izdodas ;)
12.12.2016 13:36 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Ļoti vienkāršs un gards ir jau minētais svaigā siera, putukrējuma un pūdercukura krēms (var apdeitot ar kakao, citrona mizu, vaniļas cukuru utt.).
12.12.2016 20:57 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Tās,kas izmanto svaigā siera glazūru-kādu svaigo sieru izmantojat?
12.12.2016 22:16 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
kārums svaigo sieru bet kad tāds vēl nebija parādījies, izmantoju veco labo filadelfijas!starpcitu veikala var nopirkt filadelfijas sieru ar šokolādes garšu...manuprāt masa jau gatava taviem gardumiem!
12.12.2016 22:24 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Pārsvarā Mascarpone (Rimi un Maximās lielie 500g ap 3 eur), ja akcijā ir Kārums, tad pērku to.
12.12.2016 22:37 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Izklausās labi, būs beidzot jāsaņemas sataisīt ar glazùru kēksiņi. Paldies,meitenes.
13.12.2016 19:58 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Sviesta krēms tāds normāli trekns izklausās! :o
Var, lūdzu, detalizētu recepti svaigā siera krēmam?
Un ar ko atšķiras mafini no "kapkeikiem", ŅamŅam?
14.12.2016 01:29 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Jaukum, kā no 100gr+40gr var sanākt 200gr krēma? :D
14.12.2016 01:30 |
 
Reitings 1611
Reģ: 26.01.2016
Cukurvāvere, cupcakes ir ar krēmu cepurītēm, mafini bez! ;)
14.12.2016 08:07 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
Spīgana, pārsvarā izmantoju Rasas krēmsieru (klasisko). Kad izvēlēsies krēmsieru, ieteiktu palasīt sastāvā sāls daudzumu, citiem tas ir nevajadzīgi daudz pielikts klāt. :-)

Cukurvāvere
, no malas droši vien vieglāk atšķirt pēc augšiņas - tos krēmīgos un cukurotos parasti taisa kapkeikiem, mafiniem, ja ir kāds pārklājums, tad kaut kas plāns un viegls. Bet, ja skatās pēc iekšām, tad mafinam vajadzētu būt veselīgākam (parastie kviešu milti nereti aizvietoti ar citiem, piemēram) , ne tik saldam un arī ne tik ļoti gaisīgam, blīvākam, tādam, ko mierīgi var ēst brokastīs, piemēram, kapkeiks savukārt tāda mini kūciņa sanāk - salds, pufīgs (kapkeikam mīkla ilgāk kulta, mafinam parasti tikai viegli jāsajauc), pārsvarā ar diezgan lielu daudzumu sviesta, cukura .
14.12.2016 09:51 |
 
Reitings 334
Reģ: 02.07.2016
Arieta
Varbūt vari uzrakstīt proporcijas tam svaigā siera + putukrējuma + pūdercukura glazūrai? Zinu,ka daudzas taisa uz aci,bet es domāju uztaisīt izmēģinājumu un gribu zināt,cik man ko vajag.
14.12.2016 11:57 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)