Labrīt!
Man tāaaa gribās mājās un gulēt, pēdējās divas dienas milzīgs nogurums. Varbūt tāpēc, ka trešdien nodevu asins analīzes un no manis izpumpēja daudz ķobīšus?
Ja vakar kādā brīdī pavīdēja doma, ka varētu aiziet līdz veikaliem un nopirkt kaut ko smuku, tad šodien tā vis nedomāju!
Priekšniecei atvaļinājums, varētu visu dienu neko nedarīt, bet stāv darbi, kurus jānodod. Kāpju pāri nogurumam un ķeros klāt, lai ātrāk diena paiet. (l)
Annie, man pat palika Tevis žēl, ka neizdodas vadīties pēc saviem plāniem. Mums arī pēdējā laikā daudz svētki un ciemošanās, tas mani ir nogurdinājis pavisam.
Es vakar sāku pētīt slēpju klāstu un apjuku aprīkojumā, kāds ir nepieciešams..
Bērnībā, kad slēpoju, savus zābakus piestiprināju pie slēpēm un aidā, tagad laikam vajag slēpes, slēpju zābakus, nūjas, slēpošanas tērpu, termoveļu.. ko vēl?
Sanāk milzīga summa, tāpēc sāku skatīties, ka Mežaparkā var īrēt slēpes un pa trasi dragāt, vispirms jāiemēģina šis prieks, lai saprastu, vai man ir vajadzīgas personīgās slēpes. Bērnībā ļoti patika slēpot, ar tēti pa ziemas vakariem lielus gabalus slēpojām. Jaukas atmiņas (l)