Jau gribēju izpausties pārdomās par vīrieša inteliģenci un humora izjūtu.. un tad izlasīju, ka tēma par atmosfēru. :D
Mani ir viegli savaldzināt da jebkādā atmosfērā, jo es vispār esmu viegli valdzināma, man patīk ieķerties katru otro dienu. Betnu es arī tāda baigi pieaugusi nejūtos.
Vieglāk man ir valdzināties kaut kādās ne-māju atmosfērās. Teiksim, mājas ballītēs es savaldzināšos lēnāk, nekā ceļojumos, barčikos, darbā, ballēs, Jāņos utt. utjpr. (kaut gan savējo satiku tieši mājas ballītē :D). Un mani gandrīz neiespējami ir savaldzināt kaut kādos restorānos, teātros, banketos utt., jo tādas vietas mani garlaiko. Un, ja vīrietis mani vestu randiņā uz kaut kādu Rivjēru vai 36. līniju, otrā randiņa nebūtu.
Arī kaut kāda tāda mūzikas spēlēšana uz mani laikam baigo iespaidu neatstāj, bet es arī nekad neesmu satikusies ar mūziķi, ja būtu- varbūt teiktu savādāk.
Mani var valdzināt, ja vīrietis man parāda kaut kādu new world - kad es uz viņu skatos un saprotu, ka viņš mani varētu aizvest tur un tur, iemācīt to un to, mēs varētu izmēģināt vēl kaut ko.. Nu tādas iedvesmojošas sajūtas, tā ir mana atmosfēra.