Meitenes! Es lasu un esmu šokā! Kā var sevi tā nemīlēt un mocīties mēnešiem, gadiem ilgi kaut kāda kretīna dēļ, kurš acīmredzot nemaz nav tā vērts?? Kā? Un galvenais - priekš kam??
Kad negaidīti izjuka mana ģimene - vīrs vienkārši kādu dienu atnāca mājās un pateica, ka ir jūtas pret citu sievieti. Jā, sākumā bija šoks un asaras, jo nekas neliecināja par to, ka kaut kas tāds varētu notikt. Bet kad uzzināju, ka viņš jau nedēļas divas bija ar to otru sievieti slepeni ticies, manas sāpes nomainīja dusmas. Kā cilvēks, ar kuru kopā bija pavadīti gandrīz 10 gadi, ar kuru bija kopīga ģimene, bērns, kurš bija viss manā dzīvē, tā vienkārši spēj aiziet pie citas?
Jā, pirmās 2 nedēļas pat atcerēties negribu. Bija ļoti grūti. Droši vien, būtu bijis vieglāk, ja attiecības būtu bijušas sliktas, pirms tam būtu bijuši konflikti, strīdi utt. Pēc 2 nedēļām laikam sapratu, ka atpakaļceļa vairs nav un jāturpina dzīvot tālāk. Nospriedu, ka ja tam otram cilvēkam mani nevajag, ja neesmu viņam pietiekoši laba, tad lai iet ellē un man arī viņu nevajag. Piereģistrējos iepazīšanās portālā, sāku sarakstīties, randiņot... Pēc nepilna mēneša pēc tam, kad biju piereģistrējusies iepazīšanās portālā, turpat arī iepazinos ar vīrieti, ar kuru tagad ir attiecības un kopdzīve.