Es arī esmu bijusi neveselīgās attiecības, kur mani ļoti sāpināja. Tas attiecības visu laiku bija on & off, tāpēc, kad pavisam izšķīrāmies, visa sāpe jau bija izsāpēta un bija apnicis. Pēc tam pārmetos pie cita, kas bija plāksteris. Tagad atceroties, šķiet, pretīgi, jo ne man viņš patika, ne bija atbilstošs man. Nesaprotu, kas man galvā darījās. Tāda pretīguma sajūta. Nekas tur nopietns nebija, viņš bija pamuļķis, un viņam arī bija izpausmes, kas mani sāpināja. Atceros, ka domāju, kā man tā neveicas, laikam neesmu pelnījusi nevienu, esmu par sliktu, lai mani mīlētu. Smieklīgi bija tas, ka atceros to vakaru, kad raudāju par to visu, un iekšēji nosolīju sev, ka vairs nekādu idiotu, neļaušu, lai pret mani tā izturas, kas tajā brīdī nozīmēja to, ka vajadzēja visu ar to plāksteri pārtraukt. Nolēmu, ka būšu viena. Un tajā vakarā man sociālajā tīklā uzrakstīja mans topošais vīrs, abi viens otru nepazinām. Bet kaut kā apmainījāmies ar pāris vēstulēm un viss, jo es biju visos vīlusies un neko negribēju. Tad pēc aptuveni gada viņš atkal uzrakstīja, un tad viss aizgāja. Es tikai tagad saprotu, ka tā bija zīme. Tieši tajā vakarā, kad biju izmisusi, viņš man uzrakstīja. Bet attiecības uzsākām tikai tad, kad bija pienācis īstais laiks. Pa to gadu, kuru pavadīju viena, es ļoti izaugu un pārdomāju visu. Viss notiek īstajā brīdī, un mēs satiekam īstos cilvēkus īstajā brīdī. To sāpi vajag izsāpēt, bet ar cerību, ka viss būs labi nākotnē