Nevaru izveidot attiecības

Reitings 50
Reģ: 20.11.2016
18 gadu vecumā beidzās manas vienīgās nopietnās attiecības, kas ilga aptuveni gadu. Pēc attiecībām es sapratu, ka ir forši paeksperimentēt, parandiņot ar dažādām meitenēm, lai iegūtu pieredzi. Šobrīd man ir 22 un partneru skaits ir jau pārsniedzis trīs ciparu skaitli, esmu pamēģinājis principā visu, kas var ienākt prātā. Taču ir izveidojusies arī viena problēma - es nevaru uzsākt attiecības, pēc seksa man momentāli zūd interese. Ir bijis desmitiem precedentu, ka līdz seksam ir "ķīmija", bet pēc seksa man sāk "besīt" visādi sīkumi. No tā izriet, ka es nevaru izveidot attiecības, ja man otrā cilvēkā kaut kas nepatīk. Nepatikt var gan visādi vizuāli sīkumi, gan dzīves uzskati, gan uzvedība, īsāk sakot man nav vēlmes turpināt satikties un es to daru caur negribu.
Gribēju dzirdēt jūsu viedokli, kā man tikt ar šo galā, ja es gribu izveidot normālas attiecības.
29.11.2016 01:47 |

10 gadi
Reitings 44027
Reģ: 11.02.2015
Tas nenotiek UZREIZ pēc seksa, bet ar laiku, piemērām pēc desmit tikšanās reizēm es saprotu, ka kaut kas nav, es neredzu nākotni ar otru cilvēku tādu, kādu es gribētu

Nu tātad problēma jau nav īsti pārgulēšanā, bet tajā, ka vienkārši neļaujies nopietnākām attiecībām.
Varbūt izklausīsies pārlieku romantiski, bet, manā skatījumā, tātad neesi bijis iemīlējies. Nu tā iemīlējies - ka otrā cilvēkā nekaitina ne unibrow, ne rakstura īpatnības ne visi citi putni, kas piemīt ikkatrai dzīvai būtnei :D
Tas uz pasūtījuma nenāk... bet gan parasti tieši tad, kad visvairāk negaidi un to nemeklē, un turklāt visbiežāk gana ārpus savos ideālos izkrāsotajām līnijām.
Tā ka... ja vien nedzenies pēc nopietnām attiecībām un negrasies precēties, tad arī par šo jautājumu neiespringsti.
Ja tomēr šāda vēlme tevī mīt, nu savā dzīvesveidā kaut kas tomēr būs jāpamaina (piemēram, jāpamaina meiteņu copēšanas vieta vai standarts, kam parasti pievērs uzmanību - jo tas, acīmredami, nav vainagojies panākumiem).
Un jā... trīsciparu partneru skaits no malas īpaši neiedvesmo. Bet īstajai meitenei pie pareizajiem apstākļiem tam vajadzētu būt vienalga... ;)
29.11.2016 15:41 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ja pēc seksa ar meiteni tava interese pazūd, tad varbūt laiks paskatīties patiesībai acīs un meklēt partneri vīriešu vidū? :D
29.11.2016 16:36 |

Reitings 50
Vīrieši neinteresē :-D
29.11.2016 16:45 |

Reitings 169
Reģ: 29.10.2015
Varbūt Tev nevajag gulēt ar visam, kas nāk pretī. :-D:-D
29.11.2016 17:11 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Ļoti vienkārši - neesi vēl saticis savu īsto, bet iespējams ka nekad arī nesatiksi, kas zin. Vai satiksi, piemēram, 40 gadu vecumā, bet kāda tam nozīme? Ja nav, tad nav.
Tas ir tāpat kā iespringt un pārdzīvot par to, ka baigi gribās miljardu loterijā vinnēt.
29.11.2016 17:23 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Varbūt vnk nav laiks nopietnām attiecībām.
22 gadi tikai.
Un beidz sevi tā izmētāt pa pasauli, tai īstajai nekas nepaliks.
29.11.2016 18:14 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Nekad nebūtu kopā ar kādu, kuram trīsciparu skaitlis bijis. pretīgi. negribas pat domāt kādas ir puiša vērtības,uzvedība,uzticamība,raksturs. Un neviens 22 gadīgs puisis man liekas neiet REGULĀRI pārbaudīties :D tu esi nolietots jāklis vnk :D
Cilvēkam kurš ir pārdrāzies ar laiku ir grūti veidot emocionālo saikni. Pats vainīgs, ka domā ar galviņu nevis galvu :)
29.11.2016 20:33 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Varbūt nav gluži par tēmu, bet es iesaku aiziet pie venerologa uz pārbaudēm ;)
29.11.2016 20:50 |

Reitings 53
Reģ: 03.11.2016
Piekrītu paulalala.Ja jau tgd tik daudzām pāri pārgājis,kas būs vēlāk?Es nu toč izvairos no tādiem tipiņiem.Bet nu meičas jau ar var būt riktīgas jākles.Tādiem vnk jāsatiek viens otru.Būs brīvās attiecības.Ja meklē nopienas attiecības,tad ar gultu iepazīśanās nesākas.Jāatrod garīgo saikni,ja tādi cilvēki visp saprot,ko tas nozimē.Pareizi autors saka-rodas ķīmija,seksuālā pievilkśanās,thats all.Biš smieklīgi,ka cer uz kaut kādu ķērienu lielo,tikai iemēğinot čiksas gulta:-|
29.11.2016 20:54 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Man šķiet daudziem cilvēkiem ir bail no intimitātes, ne tās, kas gultā, bet emocionālas intimitātes ar otru cilvēku. Tikko kā velk uz kaut ko dziļāku par virspusēju randiņu vai seksu, tā atrodas iemesli visu izbeigt. Ar to ir jātiek galā savā galvā, nevis jādomā, ka kaut kāda ideālā sieviete atrisinās visas problēmas.
29.11.2016 20:55 |

Reitings 50
Elizabete, tur jau tā problēma, ka nekas dziļāks nevelk, ar laiku ir tieši otrādi - tukšāk.
magicmelody, man vairākas palalēlas brīvās attiecības jau vairāku gadu garumā, kāds tam sakars ar topika tēmu?
paualala, kas vainas ir manām vērtībām, uzvedībai un raksturam?
29.11.2016 23:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits