viena problēma ar sievietēm

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Par cik ir diskusija par to, ka ir problēma ar sievietēm, tad nu es uzsāku savu diskusiju par sievietēm.
Šī problēma mani moka, jau vairākus gadu-visas attiecības. Lielākoties sievietes/meitenes mani uzskata par problēmu risinātāju, stipru vīrieti. Es cenšos loģiski spriest un domāt kā arī rīkoties pēc labākās sirdsapziņas vienmēr palīdzot sievietēm ar ko sāku attiecības, man neko arī nav žēl. Lielākā daļa sieviešu (esmu dzīvojis kopā ar 3 sievietēm un tā, ka ne 1 gadu, vairāk), ļauj man risināt viņu problēmas uzņemties vadošo lomu un atguļas dīvānā un atslābst. Es viens parasti plānoju-daru un uzņemos atbildību, sievietes ar mani dzīvo, jo nav bēdu, es nekad neesmu bijis skops, par visu maksāju un nekad neesmu ņēmis naudiņu par dzīvokli vai par auto utt... ja kādreiz pietrūka aizņēmos no sievietes un atdevu, jo teicu, lai krāj, ja paliek pāri - mācībā, ja domā iet mācīties, ceļojumam... kādam lielākam pirkumam... Es reāli jūtos nepilnvērtīgs, kā lai es tieku galā ar šo problēmu? Es pat vairs negribu iepazīties, jo baidos, ka tas atkārtosies ar nākamo. Uz pēdējo sievieti es liku lielas cerības un bildināju viņu, bet nu es esmu viens un neesmu viņai vajadzīgs... Sāpīgi ir katreiz uzsākt nopietnas attiecības ar it kā normālas nobriedušas sievietes, bet parasti viņas manu laiku provatizē sev, ja es vēlos darīt kko citu, tad es nevēlos ar viņām laiku pavadīt... Ko darīt?
22.11.2016 22:37 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Atkarīgs par ko jums bija strīdi, no labām un pūkainām attiecībām tā pat vien neaizbēg. Paanalizē kādas bija biežākās strīdu tēmas, ja vēlies rūgt savā depresijā. Šaubos, ka tev urķēšanās pagātnē dos ko labu.
Mantas tā vnk nesavāc un nepazūd uz burvju mājiena. Visiem ir zināms, ka sākumā viens ar otru pavada vairāk laika, bet ar laiku tas mainās, vrb sāka justies kā trešais pedālis tava draudzene?
viņas manu laiku provatizē sev, ja es vēlos darīt kko citu, tad es nevēlos ar viņām laiku pavadīt... Ko darīt?
22.11.2016

Var jau būt arī ,ka vnk esi kritīsts uz konkrēta tipa sievietēm, neesi ne pirmais ne pēdējais.
23.11.2016 01:35 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Ja cilvēks kaut ko dara vairākas reizes un tas neizdodas, tad varbūt viņš tomēr dara kaut ko nepareizi. Svarīgi ir saprast savas kļūdas, spēt izrunāties ar otru pusi, kāpēc notika šķiršanās. Un tad mācīties. Varu vilkt paralēles ar savu ex, kas kopš mēs izšķīrāmies nespēj izveidot attiecības, kaut to ļoti vēlas. Man uzreiz ir skaidrs, kāpēc tā notiek- viņš vienkārši izvēlas sev meitenes gandrīz desmit gadus jaunākas, viņam trīsdesmit. Protams, tā meitene vēl mācās, grib veidot karjeru, savu dzīvi, bet viņš jau grib ģimeni. Viņš smagi pārdzīvoja šo šķiršanos, bet nākamā meitene atkal bija jauniņa studente, kas vēl pati nesaprata, ko no dzīves grib, atkal sekoja šķiršanās. Un nākamā tādi pati un atkārtojās tas pats. Varbūt vienkārši jāizvēlas cita tipa sievietes.
23.11.2016 09:18 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
kā tur bij tas teiciens - ar labiem darbiem ir bruģēts ceļš uz elli .... visi cilvēki pēc būtības ir savtīgi, tātad tu ar savu labsirdību mēģini ko panākt, nepanāc un frustrācija, paskaties uz pasauli no cita leņķa, objektīvāk ...
+++
23.11.2016 09:55 |

Reitings 1859
Reģ: 08.09.2016
Neizdabā visām tad arī tevi neizmantos

Diemžēl te bišķ jāpiekrīt.
Ļoti žēl ,ka cilvēki tiek sāpināti.
Kāds nu kuram tas modelis, mani neapmierinātu ja vīrietis pilnīīīgi visu uzturētu un darītu un pirktu utt.. Cilvēks, kurš neapzinās tā vērtību ņems un vēl sāks to izmantot un šķiet, ka Tev šādi ir bijis.
Sāku baigi drukāt, bet tad sapratu, ka baigi izplūstu (t)
23.11.2016 10:04 |

10 gadi
Reitings 349
Reģ: 04.10.2015
Ja šķīrāties vairākas reizes,tad šķiet pašsaprotami,ka kkad tas beigsies pavisam,jo kaut kāda iemesla dēļ šķiraties.
Liekas,jauki ,ka parūpējies par daudzām lietām,bet var piekrist citām,ka var gadīties tā,ka to izmanto,ja ir tā ka saki,ka meitene atslābst pilnībā,nedodot no sevis neko.
Attiecības ir divi cilvēki un abiem japacenšas ,lai bütu labi.
Šķiet,ka tagad tev tam jācenšas tikt pāri.
23.11.2016 10:26 |

Reitings 403
cik ilgi? ilgāk pa tevi?

publiski neapspriedīšu.
--------------------
Katram no Jums ir daļa taisnības, neviens nav trāpījis nepareizi, visi ir trāpījuši pareizi, es nevienu viedokli netaisos noniecināt par labajiem vai sliktajiem vārdiem, tāda ir dzīves dažādība. Kā arī protams es neesmu bijis ideāls, bet viss sākas no cieņas, es viņu no sirds cienīju un viņa mani padarīja labāku.
Katrā ziņā, kādā situācijā esmu tagad nevienam nenovēlu. Paldies par labajiem/sliktajiem vārdiem, pārmetumiem uzmundrinājumiem. Pašlaik ir grūti, laikam tā tam ir jābūt.
23.11.2016 10:26 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ļoti diemžēl vīrieši nesaprot par ko sieviete dusmojas un viņu minējuni ir bieži vien nepareizi.
Arī man vīrs ir teicis - bet es taču daru visu tevis dēļ... lai gan manas dusmas nebūt nebija par materiālo vai izdabāšanas trūkumu. Labi... no malas jau nezinu, varbūt jums bija tieši par to. Bet iesaku kaut ko pamanīt, jo ja visas 3 nopietnās attiecības beidzas ar vienu un to pašu, tad kaut kas nav. Varbūt arī ne visas dēļ tā beidzās, bet tev tā gribētos domāt, bet nu, jebkurā gadījumā, novēlu atrast dāmu ar kuru izodas :)
23.11.2016 14:46 |

Patīk
Reitings 703
Reģ: 10.05.2016
Es iespraukšos pa vidu..
Man ir tāda pati situācija tikai ar vīriešiem. Man nav spēka vienmēr būt tai, kas cīnās par attiecībām, risina problēmas vai vismaz meklē risinājumus, domā par nākotni.. Skan absurdi, bet mana pieredze rāda, ka vairums sākumā parāda, ka ir patstāvīgi, spēj risināt dažādas situācijas, ir atbildīgi, tomēr pēc gada - es esmu viena risinot gan savas, gan otra cilvēka problēmas.
23.11.2016 14:55 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Varbūt kļūdos, bet tas, kā tu aprakstīji sevi, cik devīgs esi, izpalīdzīgs utt, it īpaši vieta, kur meitene guļ uz dīvāna, kamēr tu risini problēmas, liek man domāt, ka tu esi tāds, kuru viegli pabāzt zem tupeles. Ir, protams, izteikti dominantas sievietes, kas sevi uzskata stiprāku par vīrieti jebkurā dzīves jomā, bet pārsvarā vidusmēra sieviete tādus vīriešus kā tu nemīl, daļa tādus vienkārši izmanto. Varbūt ar mani kaut kas nav labi, un neviena man nepiekritīs, bet es vēlētos sev blakus redzēt vīrieti, kas attiecībās spēj parādīt, ka viņš ir vīrietis, tā teikt - dominē, un tajā pat laikā ir labs atbalsts. Šo diskusiju lasot, man prātā iešaujas aina, kurā tava bijušā kažokādā staltu muguru iet pa ielu tev pa priekšu, bet tu sakumpis skrien viņai nopakaļ, paceļot katru papīrīti, kuru viņa demonstratīvi nomet uz zemes, ar domu "ja tu mani mīli, tad tu to pacelsi un izdarīsi visu, ko es tev teikšu". Sievietei blakus ir vajadzīgs vīrietis nevis pakalpiņš. Tev nav jārisina citu cilvēku problēmas. Tev ir jābūt blakus un jāiedrošina pašai spēt to izdarīt, vai vismaz risināt tās problēmas kopā.
23.11.2016 20:01 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Šajā gadījumā, balstoties uz manu iepriekšējo komentāru,manuprāt, meitene tevi vienkārši izmantoja, tāpēc pēc bildinājuma pazuda, jo neredzēja tevi kā cilvēku, ar ko saistīt savu dzīvi, vienkārši līdz noteiktam brīdim bija izdevīgi.
23.11.2016 20:03 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Ja cilvēks ir dāsns un gatavs pakalpot - nav jāmēģina viņu pārliecināt, ka viņam ir jāmainās un viņš ir nepareizs, manuprāt. Vnk ir jāatrod cilvēks, kas spēs to novērtēt. Ja mēs nevaram būt mēs paši attiecībās - kas gan tad tā par dzīvi būs?... Būt labam nav nekāds ļaunums.
Bet peikrītu, ja visas attiecības beidzas vienādi - problēma noteikti ir pavisam acīmredzama. Vai nu nepareizais partnera tips tiek izvēlēts atkal un atkal, vai tomēr problēma ir paša attieksmē vai lietu uztverē.
23.11.2016 20:11 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ja cilvēks ir dāsns un gatavs pakalpot - nav jāmēģina viņu pārliecināt, ka viņam ir jāmainās un viņš ir nepareizs, manuprāt. Vnk ir jāatrod cilvēks, kas spēs to novērtēt. Ja mēs nevaram būt mēs paši attiecībās - kas gan tad tā par dzīvi būs?... Būt labam nav nekāds ļaunums.
+++
23.11.2016 20:20 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Es nesaprotu. Kāpēc ir jāpārdzīvo par to, ko pats esi pieļāvis, izveidojis. Respektīvi, bija taču iemesls, kāpēc risināji viņas problēmas, uzturēji, tas ļāva būt stipram, tas patika. Nu, kad viss beidzies, nepatīk? Man drīzāk izskatās, ka problēma ir tajā, ka tagad jūties izmantots. Nevajag dzīvot ar domu, ka otrs ir apsolījies uz mūžiem un ka tikai tad ieguldītais ir bijis tā vērts. Vismaz es tagad tā domāju, ka attiecībās ir jādzīvo tam mirklim, tu taču dod tam tagadnes cilvēkam un tev nav žēl. Ja ir žēl, nu nedod, nedari tā. Bet tāda saprašana nāk tad, kad zini - nekas nav mūžīgi apsolīts.
Priecājies, ka ir atbrīvota vieta kam labākam un iespēja arī savu pašcieņu pacelt. Nav sievietes visas sievietes bezsmadzeņu nevarītes, kas nespēj tikt galā nedz ar fizisku, nedz morālu/emocionālu problēmu. Ir tad, ja tu atļauj viņai tādai būt un atļauj sev būt tam stiprajam.
23.11.2016 21:02 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Papildinot iepriekš sacīto, ar to es nedomāju, ka visas, kuras ļauj sevi aprūpēt, ir bezsmadzeņu nevarītes. Tas nebija domāts tik primitīvi, kā izklausās, un cerams arī nevienu neaizvainoju ar šādu, īstenībā glupu, izteicienu. Vienkārši pēc apraksta likās, ka tāda sieviete bijusi, kas nespēj tikt galā ne ar ko, visu laiku tas bijis labi, vīrieti apliecinoši, bet tagad tā pēkšņi izrādījusies problēma. Kāpēc? Žēl? Tad acīmredzot nevajag tām izmantotājām dot tik daudz prieka. Vai arī laicīgi beigt ar tādām ko veidot. Vai tiešām, kā Neons saka, meklēt pareizo tipu, kas to novērtēs. Bet nekur nav garantija, ka viss būs līdz mūža galam un ieguldītais nebūs nožēlojams.
Būt labam tiešām nav slikti, vajag tikai vērtēt visu laiku notiekošo, neticu, ka problēmas pēkšņi rodas tikai beigās.
24.11.2016 01:31 |

Reitings 403
Paldies par labajiem/sliktajiem ieteikumiem, vārdiem un apziņām.
Mana balss ir mierīga, mans prāts skaidrs un es esmu mierīgs.
24.11.2016 01:44 |

Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
Redzi Tu esi gatavas kaut vai visu atdot, bet vai Tu esi gatavs saņemt pretī un vai Tu ļauj citiem ko dot arī Tev? Un te runa ir ne tikai par materiālajām vērtībām...
24.11.2016 08:45 |

Reitings 413
Reģ: 29.05.2016
Nemaini šīs īpašības, ne tur ir problēma. Dāsnums un spēcīgs plecs ir ļoti vīrišķīgas īpašības. Ja pamainīsi šo, noteikti nākamā būs tāda, kas būtu pelnījusi tieši šo labo attieksmi, taču tavas aukstās attieksmes dēļ pajuks attiecības. Diez vai varēsi ieskaidrot, ka tāds esi, jo iepriekšējās attiecībās aplauzies. Vēl jo vairāk varu iedomāties, kā viņa justos, ja zinātu, ka citu sieviešu dēļ, tieši viņa ir grēkāzis, uz kuras atspēlējies.
.
Pavēro, ar kāda tipa sievietēm esi kopā. Noteikti tas ir viens un tas pats cilvēks, tikai vizuāli atšķiras. Un galvenais, ka tieši pats tādu izvēlies un pie tādas velk. Pamēģini ko pilnīgi citu.
.
Un te ir tikai tava versija. No labā neviens prom neiet. Gan jau pats visu laiku acīs bāzi, ka bez tevis viņa būtu nekas, nebūtu tā dzīvojusi utt. Dusmās visu ko var sarunāt, taču tas krājas.
24.11.2016 13:04 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
ar tādu jā Simple Man mēs varētu cīnīties, kurš šoreiz risinās problēmu, jo mani sauc par to stipro sievieti, kura es ikdienā nevēlos būt :D
ja tiešām tāds esi, tad esi viens no retajiem vīriešiem,, kuru par tādu var nosaukt.
Hm, neticu, ka viss tik ...rozaini.
Ja viss tada cukura, tad nepamet.

un kā vēl pamet. tagad tieši draudzene šķirās, jo (pēc viņas vārdiem) - visu nopērk, brokastis uztaisa, muguru pamasē, gulēt noliek un vēl māju sakārto. Viņa saka, ka nav interesanti, jo nav nekā par ko domāt, viss ir ideāli līdz riebumam. Neesot tādas sajūtas, ka varētu zaudēt. Viņš tusēt neiet un mājās arī vienmēr gaida.
Tāpēc jau saka, ka attiecībās ir 2 tipu cilvēki -devēji un ņēmēji. Ja satiekas viena tipa cilvēki, tad auzas vien būs.
24.11.2016 14:30 |

Reitings 3267
Reģ: 20.05.2016
dreambig
tagad tieši draudzene šķirās, jo (pēc viņas vārdiem) - visu nopērk, brokastis uztaisa, muguru pamasē, gulēt noliek un vēl māju sakārto. Viņa saka, ka nav interesanti, jo nav nekā par ko domāt, viss ir ideāli līdz riebumam. Neesot tādas sajūtas, ka varētu zaudēt. Viņš tusēt neiet un mājās arī vienmēr gaida.

Omg, es varētu pateikt, ko tā tava druška ir pelnījusi, bet nu labi - gan jau viņa to dabūs savās nākošajās attiecībās... :D
24.11.2016 14:36 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ja padomā... varbūt sievieti aizvainoja tavs teiktais, ka tā nedarīsi, ka tas ir apgrūtinājums. Varbūt viņai likās, ka gribi un priecājies par to ko viņai sniedz, jo viņa ir tā vērta
24.11.2016 14:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits