Man patīk FB, pati postēju un bieži, nu ne katru dienu, bet pietiekami bieži. Ir posti, kas redzami tikai noteiktai draugu grupai, ir, kas visiem. Lieku savas, bērna bildes, šeroju kaut ko reti, tikai tad, ja zinu, ka pēc laika atkal gribēšu to postu izlasīt vai apskatīt, iečekojos kaut kur ik pa laikam, ja tā vieta patīk un gribēšu vēl kādreiz tur pabūt, konkursos nepiedalos gandrīz nevienā, aktīvi piedalos FB forumos un buy sell grupās un, protams, tur ari notiek visaktīvākās privātās sarakstes. Ko kas domā par manām aktivitātēm sociālajos tīklos man ir pilnīgi vienalga, komentārus esmu saņēmusi tikai no mammas, bet tur vairāk tie vecmodīgie uzskati par ļaunajām acīm utt, kas man liekas ir pilnīgs bulšits. Dzīvoju ārzemēs, man ir daudz ne latviešu draugu un draudzeņu, pilns FB ar viņu foto no ultrasonogrāfijas un parastajām bebju bildēm, ēdieniem, ceļojumiem, selfijiem un man patīk, liekas interesanti. Ja nu kāds tiešām liek 10+ vienādas bildes katru dienu vai katras ēdienreizes foto, tad gan atsekoju, bet tas ir reti gadījies. Video, ko šēro draugi parasti neskatos, laika nav tik daudz. FB uzskatu par lielisku sociālo tīklu un neko tajā mainīt negribētu. :-)