face book un pārejais....

Reitings 13
Reģ: 13.07.2016
Sveiki.
Kā jums ir ?Vai jūs dalaties ar ierakstiem un info par sevi?
Mēdzu lasit ko citi ieliek, arī ko darba biedri ieliek par sevi.
Tad nu problēma. Saslimu.Ieliku face bookā ka esmu slima, lai darba biedri zin, un sanāca mājās kašķis....redz viram zvana mamma,māsa un kas man kaiš , un vel piebvilda lai neeko nelieku tur iekšā...
Dusma man ir , un mazsvarigs aizrādijums ,bet nu nepatikami kad kāds pasaka ko man darīt....
21.11.2016 17:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Liekas absolūti debīli, kad cilvēki raksta vēstules mirušai vecmammai vai sunim caur FB utml. Kurš vispār ko tādu izdomāja? Idioti.

a tev nav po^uj ko un kā citi raksta savā FB , ir opcija unfallow un lieta darīta . Kā arīkatram cilvēkam ir sava emocionālā pasaule un tās izpausmes , citam nevajag tādā brīdī nevienu a citam vajag 1/2 pasauli.
22.11.2016 11:14 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Hmm, darba devējam par slimību un neierašanos darbā gan piezvanītu un pateiktu, ne vienmēr visi lasa kaut kādus postus.
Pa lielam man vienalga, ko citi posto un šēro, bet izlasot tādus "guļu mājās ar temperatūru", vienmēr pie sevis nodomāju, ka cilvēkam trūkst uzmanības, nav kas viņu pažēlo, vientuļš cilvēks.
Izslēdzu no draugiem FB vienu klasesbiedreni, kura katru dienu postoja kaut kādus reliģiskus tekstus. Tas bija par traku.
22.11.2016 14:16 |

Reitings 2995
Reģ: 22.06.2016
Manuprāt, facebook ir publiska telpa, tapēc jārēķinās ar to, ka cilvēki publicēs dažādas lietas. Un uzskats, ka, ja man nepatīk, tad tas nav pareizi, ir tiešām padebīls, ja tev nepatīk, tad neseko tam cilvēkam vai izdzēs no sava draugu loka un problēma atrisināta, bet, nē, te kaut kādi gudrīši atradušies, kuri vēl grib mācīt pieaugušus cilvēkus

Mums visapkārt ir publiska telpa, tādēļ arī ir pieņemtas kaut kādas uzvedības normas un nerakstītie likumi, kurus jebkurš normāls, apsmadzeņots radījums arī saprot. Es tiešām nesaprotu kādā pāķu vidē te dažas dzīvo, bet man neliekas pieņemami tas, ka PIEAUGUŠI cilvēki met papīrus zemē, ka publicē internetā lietas, kuras nevajadzētu publicēt, un es neklusēšu un aizrādīšu, ja man tas liksies pareizi.
Vainīgs ir tas, kurš dara kaut ko nepareizi, nevis tas, kurš nespēj ar to sadzīvot. Un ja tev liekas, ka mest zemē papīrus ir pareizi, tad tev ar galvu kaut kas nav labi. 8-)
22.11.2016 14:32 |

Reitings 2995
a tev nav po^uj ko un kā citi raksta savā FB , ir opcija unfallow un lieta darīta

tas, ka es unfollowošu kādu neizmainīs to, ka viņš publicēs stulbumus, kurus redzēs arī citi. Izskaust to stulbo bezsmadzeņu radījumu sugu vajag. Un to atbalstītājus arī :-D
Un man vienalga vai tu domā, ka es no sevis par daudz iedomājos. Labāk tā, nekā sēdēt un izlikties, ka mūsu sabiedrībā viss ir kārtībā un tikai "unfollow" ;)
22.11.2016 14:34 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Pievienojos dr567309
Es atsekoju no visiem tiem , kuriem posti ir vienveidigi un stulbi . Loti besij visas taas konkursu sheerotaajas . Joptvai , tiesham nedalec , ka tavs laimests ir 0.000001% ? (e) bet taa vietaa izveelas kaa tupa zoss sheerot katru konkursu , nevarat iedomaaties kaa noriebaas (t)
Veel esmu atsekojusi vienai , kura atraada savas gruutnieciibas USG bildiites . Domaa visiem ljoti patiik taas nesaprotamas bildes ar kaut kaadu kjeemu ? Pashiem vecaakiem tas shkiet miilji , bet ne citiem .
Un veel atsekoju dazhaam selfiju karalieneem , kuras selfijus uznem katru dienu . Domaa , ka baigi kaut kas atshkiras ? Ne vella ! :-D
22.11.2016 14:39 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
Un veel nepatiik , kad sheero pagaatnes notikumus vai fochenes .
es jau taas esmu redzeejusi un tev spiedusi like un pat rakstiiijusi komentu , kaapeec tu gribi sheerot to veel un veel ?

tici man , nevienam neinteresee , ka 2009 .gadaa tu biji Turcijaa vai Taizemee ! veel jo vairaak , ja sheero kaut kaadu tizlu selfiju (t)
22.11.2016 14:52 |

Reitings 11162
ka viņš publicēs stulbumus, kurus redzēs arī citi.

kopš kura laika sērošana ir kļuvisi par stulbumu. Man patiess prieks , ka visi tev mīļie un savarīgie ir ar tevi un vēljovairāk prieks , ka nezini , kā tas ir kad gribas pateikt daudz ko , bet vairs nav kam. Sabiedrībai ne tikai būtu jācīnās , kā tu saki , pret stulbumu , bet būtu jābūt arī iecietīgākai pret tiem , kam ir grūti. Bet tu nekad nezināsi kā jūtas otrs , pirms nebūsi to izjutusi uz savas ādas .... un neskatoties neuzko es ceru , ka to nekad arī neuzzināsi.
22.11.2016 14:53 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Tādus tūtīšbildes un selfijus bieži vien jaunas meitenes izliek un uz viņām es nedusmojos. Es zinu, ka tas pāries. Tādi poeaugušie, kuri liek tikai spoguļbildes man nav. Man ir dažas mammas, kuras bieži liek bērnu bildes, cilvēki, kuri čekojas visur kur vien var, konkursa šērotāji, meitene, kura ir manikīrspeciāliste liel bildes ar nagiem un tā varētu tirpināt un turpināt. Manuprāt, ne ar tiem cilvēkiem ir problēmas, bet gan tiem kurus tas traucē un sauc par padebīliem.
Manā draugu lokā nav neviens padebīls.
Vienīgā atkāpe kas man diez ko neiet pie sirds ir noklīdušu, slimu suņu šērošana nonstopā. Ir tāds niķis manai draudzene.
22.11.2016 14:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Man neiet pie sirds kad dalās ar dažādām traģēdijām. Slimiem bērniņiem ( tos ir žēl un nespēju skatīties) , dažādām sliktām lietām. Selfiji mani nespēj nokaitināt.
22.11.2016 15:05 |

Reitings 2995
elzaelza, pa lielam, es esmu soc tīklos, lai izmantotu tos kā komunikācijas kanālu, jo tomēr ērti ir messengers un var viegli atrast un sakomunicēt ar cilvēkiem, ar kuriem ikdienā nesazinos. Vēl izmantoju visādas pērk/pārdod un ceļojumu grupas. Pārējais viss ne īpaši interesē vairs.
Mani vienkārši pārsteidz cilvēku vienaldzīgā attieksme pret to, ko apkārtējie dara vai nedara... vai tiešām ir tik patīkami dzīvot starp idiotiem, kuriem liekas normāli izlikt savu miskasti publiskai apskatei? Nevis man nebūtu jāskatās "ja man nepatīk", bet nevajdzētu vispār būt uz ko skatīties, kas nav vajadzīgs un pieņemams sabiedrībā. Vai tiešām mūsdienās visi ir tik egocentriski, ka ne redz, ne grib redzēt sev apkārtējos? 8-)
wee - bet tad paņem un raksti savai ģimenei un draugiem. Nu nevienu neinteresē, ka tev nomirusi ome. Pietam, tas vienkārši izskatās smieklīgi, kad cilvēks OMEI KURA IR MIRUSI velta vēstuli FB. Pirmkart, ne tā ome zināja, kas ir FB, ne viņa to var izlasīt. Uzraksti vēstuli un aiznes uz kapiņa, nu vienalga... bet nejau fb. Priekš kam tas ir vajadzīgs?
22.11.2016 15:08 |

Reitings 2995
wee, kā TEV, tas nav attiecināts uz tevi, nu tu saprati ganjau :D cik atceros, tad tu biji normāla un saprātīga būtne te :D
22.11.2016 15:10 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Smieklīgi palasīt, cik ļoti kādam var sāpēt Feisbuks. :D
22.11.2016 15:14 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Tikpat labi var pateikt kādā pāķa vidē esi tu dzīvojusi? Tas, kas man nav pieņemami, ir pieņemami tev un otrādi. Tu saki, ka man ar galvu nav kaut kas kārtībā? Pirmkārt, mēs nediskutējam par papīru mešanu zemē, bet to, ko cilvēki publicē facebook, otrkārt, paskaties uz sevi, tev eksistē tikai viens viedoklis, tas ir, tavējai. Ja tu vēlies izglītot pasauli, tad ar tādu attieksmi tu neko neizmainīsi un tālu netiksi. Esi toleranta pret citiem un neizdomā muļķigus piemērus ar isis un papīru mešanu zemē. Un, zini, priekškam ir vispār daudzas lietas vajadzīgas dzīvē? Priekškam mēs te diskutējam? Priekškam tu esi Facebook, ja agrāk bez tā cilvēki varēja iztikt?
22.11.2016 15:50 |

Reitings 2995
Ja tev papīra mešana zemē ir muļķīgs piemērs, kas vispār ir izvilkts burtiski no dzīves, tad man ir skaidrs, kādēļ tu neko nesaproti un kādēļ man bija vajadzība tevi par tukšpauri nosaukt ;)
Būt tolerantam un būt saprātīgam ir divas ļoti ļoti dažādas lietas, par ko tev derētu aizdomāties. ;)
P.S. Mani nesatrauc FB, bet satrauc tas, cik ļoti in general cilvēkiem ir vienalga kādu idiotu sabiedrībā viņi dzīvo.
22.11.2016 16:15 |

Reitings 594
Reģ: 03.03.2015
Vieglāk ir citus nosaukt par tukšpauriem nevis paskatīties uz sevi :-D tu kādreiz esi aizdomājusies, ko par tevi domā citi, ja jau tu uzskati citus par idiotiem? Internetā jau viegli ar frāzēm mētāties, bet dzīvē mēs viens otru nepazīstam, tapēc diez ko adekvāti saukāt citus par idiotiem nav.
22.11.2016 16:24 |

Reitings 11162
wee - bet tad paņem un raksti savai ģimenei un draugiem. Nu nevienu neinteresē, ka tev nomirusi ome. Pietam, tas vienkārši izskatās smieklīgi, kad cilvēks OMEI KURA IR MIRUSI velta vēstuli FB. Pirmkart, ne tā ome zināja, kas ir FB, ne viņa to var izlasīt. Uzraksti vēstuli un aiznes uz kapiņa, nu vienalga... bet nejau fb. Priekš kam tas ir vajadzīgs?

nu bet citi uztver to savādāk, viņiem FB ir priekš sevis , ne priekš citiem. Cilvēkam var būt smagi iet uz kapiem , godīgi , es nevaru ... man esot kapos zūd veselais saprāts , varbūt pēc gada vai 2 vai 10, nezinu ..... varbūt cilvēkam nav reālu draugu no kuriem saņemt atbalstu. Man vienkkārši , šķiet netainīgi , ka cilvēku nosoda par to ka viņš sēro savā ziņu lentē.... Bet nu pa lielam es domāju , ka viņiem ir vienalga ko par viņiem domā citi
22.11.2016 16:31 |

Reitings 2995
Man nav nekādu iebildumu padiskutēt ar tevi arī klātienē :-)
Prātīgi ne prātīgi kādu par idiotu saukt, bet es nevaru sevi piespiest atrast jebkādu cieņu pret indivīdiem, kuri, pirmkārt, neredz problēmas sabiedrībā un tās izpausmes veidos, kā arī kultivē to, ka "mēs dzīvojam kā gribam, darām kā gribam, ja nepatīk - neskaties". Es nesaprotu, cik naivam ir jābūt cilvēkam, lai dzīvotu ar domu, ka katrs mēs drīkstam darīt ko vien vēlamies, jo vārda un gribas brīvība ir svarīgāka par harmonisku un saprātīgu sabiedrību?
Tas pats par to papīru zemē, kas tev likās stulbs piemērs. Man te kāds teica, ka ja es kādam par to aizrādīšu, man iespļaus sejā, jo redz kādas man tiesības ir kādam teikt ko darīt vai nedarīt. Tev tas liekas normāli? Tev liekas normāli tas, nevis tam cilvēkam, kurš piesārņo ielas tiek aizrādīts, bet tam, kuram tas neliekas pieņemami? Sabiedrība ir kopēja vide, kurā vienam otru ir jāpamāca un jāpavelk uz augšu, nevis jāļauj eksistēt savā nodabā un degradēt kopējo vidi.
Es apzinos to, ka daudziem šie temati liekas mazsvarīgi, jo neko vairāk par savu mazo pasaulīti neredz, bet man, piemēram, gribas dzīvot tīrā vidē - ne tikai fiziski, bet arī sociālajos medijos utt. Man neliekas, ka tas ir pieņemami, ka liek video, kur knapi 18 gadīga meitene izdzer Jack Daniels pudeli vienā rāvienā un tad tas tiek kultivēts tālāk kā norma. Un tas atkal ir tikai viens no daudzajiem piemēriem.. neviens jau neaizdomājas kā tas ietekmē jauniešus, kuri tādus video paskatās un tad ballītēs izdomā atkārtot šādus gājienus. Un tieši tādēļ, ka, rupji sakot, 9 no 10 cilvēkiem ir vienlaga, mēs dzīvojam tādā banānu sabiedrībā, kādā nu dzīvojam. 8-)
22.11.2016 16:36 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Galu galā, ko vispār fb var darīt, kas kādam nevarētu traucēt? Neko, jo vienmēr atradīsies kāds, kuram nepatiks tavs ieraksts, neatkarīgi no tā par ko ir tēma.
22.11.2016 16:38 |

Reitings 2995
wee, man arī ne īpaši patīk ne baznīcas, ne kapi. Enerģija, kas tur valda, liekas pārāk spēcīga. Bet nu tāpat, cilvēkam ir jābūt kaut kādai apziņai, kas ir intīmi, kas ir personiski, ko nevajag un ko vajag publicēt sociālajos tīklos.
22.11.2016 16:40 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Ak kungs, ērti sakomunicēt ar messengeru. Kāds idiotu bars :-D
22.11.2016 17:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits