Tās, kurām ir bumbierveida figūra, padalamies kādus apģērbus visbiežāk izvēlaties, no kā galīgi izvairaties. :) Pēdējā laikā skatos skapja saturu, kaut ko gribu mainīt, bet īsti nezinu ko. Ceru uz iedvesmu8-)
Praktiski nevelku bikses, ja velku, tad tikai ar pagaru džemperi. Nevelku taisnas, piegulošas kleitas, īsus vai pusgarus kuplus svārkus. Vislabāk laikam piestāv zīmuļsvārki un žakete.
Meitenes, kā var noteikt to, ka ir tieši tā bumbierveida figūra? Esmu jau internetā skatījusies, un tā arī neesmu nonākusi pie saprašanas, kāda ir man. Varbūt tām kurām viņa ir var pateikt, kādas īpašības Jums ir šai figūrai ?(tā , ka var saprast, ka ir tā bumbierveida) :-D:-)
blackqueen, Skaidrs, man gan ir it kā plati pleci , un dibens arī diezgan ar gurniem, bet man tur apakšā ir tauki, tā jau tie gurnu muskuļi ir šauri. :-D Axxx, cik es skaidri uzrakstīju, pilnīgi tā, ka pati sapratu.:-D:-D:-D
Es noteikti izvairos no piegulošiem svārkiem ar horizontālām līnijām. Tad vēl arī skatos, lai, piemēram, velkot svārkus un kkādu augšu, tās augšas apakšējā līnija nebeigtos gurnu platākajā vietā. Labāk tiešām to džemperi vai ko nedaudz uz augšu savilkt, pavisam cits skats uzreiz.
Par kleitām piekrītu - ideālu pieguļošo nenopirksi :D Vasarā valkāju kleitas ar paplatinātu, brīvi plandošu lejasdaļu un piegulošu augšdaļu. Piegulošas bikses kombinācijā ar garām, brīvām plandošām jakām. Tumšas bikses. Nekādā gadījumā nevalkāju gaišas bikses un gaišus piegulošos svārkus/kleitas. Izvairos augšpusē vilkt džemperus, kreklus, kas beidzas tieši gurnu platākajā daļā.
agrāk man bija bumbieris, tagad vairāk smilšu pulkstenis ļoti svarīgi ir tiešām kā izskatās, man vnm patika apspīlētas kleitas. ir nozīme, vai tas bumbieris ir viduklī 110cm un gurni 150...vai arī viduklis 60cm un gurni 90-100cm. pie otrā varianta nereti man patīk kā daudz kas izskatās un nemaz nevajag slēpt, tieši izcelt.