Nesvinīgs. . Jau pasen esmu kļuvusi par cilvēku, kuram pilnīgi visi svētki ir vienaldzīgi. . Jāņi ne-vienaldzīgo svētku sarakstā noturējās visilgāk, bet nu jau būs diezgan daudz gadu, kad arī tie nenozīmē neko.
Man arī nav svinīgs, pati vainīga, nepaspēju izdarīt daudz ko no tā, ko biju plānojusi izdarīt pirms šodienas.. tāpēc šodiena pagāja (un vēl paies) visādos darbiņos. Vegānie cēzara salāti un salūts gan neizpalika. 8-) Kāda piekopj bullet journal piezīmju metodi? Es skatos un siekalojos, cik citiem smuki. (s)
Ja visu dienu bija diezgan bee sajūta, tad tagad jau kaut kā vieglāk, vīns glāzē un pagaidām sekoju līdzi (atkārtojumā) Latvia open 2016 mūsu dejotājiem. :D Drīz jau būs salūts, ceru, ka kaut ko redzēšu tāpat, neejot nekur. :D
Man gadu gaitā Ziemassvētku svētku sajuta maķenīt noplakusi.. protams, ir mirkļi, kas iedvesmo.. piemēram.. nupat izrotāta eglīte.. vai arī kartīšu sūtīšana (l)
cormeum, mana iedvesma ir šī recepte. Es gan taisu vienkāršoti - mērcēti Indijas rieksti, kaperi, sinepju pulveris, ķiploku pulveris, citrona sula un olīveļļa.
cormeum Kādreiz saucos par klusā centra meiteni. Dotajā brīdī labi tālu no centra, cilvēkiem, bet tāpat iekšā ir cerība kaut ko no Rīgas salūta redzēt. :D Un jā, esmu pie retās cilvēku grupas, kuriem ir TV :D
Pie manis tāds bargais vējš, ka pilnīgi šķiet, ka pa jumtu drasē patriotu (tas nav sliktā nozīmē) bariņš, kas mācās tautas dejas tieši tagad. Un paralēli kāds celtu ārā durvis un logus. :D Gandrīz kā vētrā. :-|
@cormeum Jā, tieši tā - zināt, ka dzīvē viss labi, tas man ir ļoti svarīgi. Parunāties netā ir kaut cik droši, it īpaši, ja abiem/abām ir jauni partneri. Tad nav nekādas atmiņu atsaukšanas.
Par šodienu - jā, mazliet citādāks nekā parasti ir, bet manu sirdi ik gadu visvairāk silda 11. novembris ar svecīšu mūri un "svecīšu dārziem" krastmalā pie Rīgas pils. :-) Šogad daudzi apsnigušajā zālājā ap svecīšu bariņiem bija izveidojuši paši savus sniega mūrīšus - sirsniņu, Latvijas un citās formās. Skaisti bija! :-)