Sveikas dāmas! Gribētu dzirdēt viedokli, kur labāk skatīties 18.novembra salūtu? No tilta vai no krastmalas? Pirms diviem gadiem braucām uz Zaķusalu, bet likās pārāk tālu... Pagājušajā gadā skatījāmies pie Toyotas centra krastmalā, bet arī nepatika :( gribu dzīvākas sajūtas :D un bērnam parādīt īstu 18.novembra salūtu... Kur ir labākās vietas? (l)
Svētku sajūtas saķeru citos veidos, nebraucu jau vairākus gadus uz to salūtu, kopš mani vienreiz gandrīz nomīdīja. Ar bērnu noteikti nebrauktu uz vietām, kur pulcējas visvairāk cilvēku.
Mēs parasti pie Radisson, jo līdz mājām var ar kājām aiziet, man tur patīk labāk nekā krastmalā, daudzus gadus skatījāmies krastmalā, vai uz tilta, bet pie Radissona daudz labāk. Šogad gan salūts izpaliks, ir foršāki plāni.
Pirms diviem gadiem skatijámies krastmalá pie akmens tilta,jo laicìgi aizńèmám vietu uzkalnińá. Redzamìba bija ideála. Nezinu gan cik vecs ir bèrns,bet es savu divgadnieci tik tuvu nevestu,jo tás masas,plùsma in bardaks,kas bija tam visam beidzoties....