Cenšos iepirkties un gatavot tā, lai nekas ārā nebūtu jāmet, tomēr reizēm gadās, ka kaut ko nesanāk laikā izmantot vai pagatavot mazliet par daudz .. (s) Iepriekšējās dienas vakariņas nav problēmu uzsildīt nākamās dienas pusdienām, tāpat arī zupas parasti gatavoju, lai varu ēst dienas divas, maksimums trīs. Saldēt tās gan neliekas laba ideja, bet nu nenosodu tos, kas tā dara :)
Visvairāk žēl, ka dažreiz gadās iegrābties neēdamos produktos, vēloties pamēģināt ko jaunu (t) Piemēram, nesen salasījos labas atsauksmes cāļa virtuvē par tatāru majonēzi, nopirku, bet šķita nu reti negaršīga un tiešām neēdama .. tā nu stāv ledusskapī, žēl man izmest, bet zinu, ka neēdīšu (t) Ne jau tādēļ, ka tā eiro dikti žēl, bet tādēļ, ka vecāki mācīja, ka pret ēdienu tā izturēties nedrīkst 8-)