Tēma uzsita atmiņas nedaudz :D Sākšu ar to, ka šobrīd man ir draugi gan vīrieši, gan sievietes (tās gan mazāk), bet jāsaka, ka tuvāki draugi man tomēr ir puiši, vismaz šobrīd, lai gan arī draudzenes man ir lieliskas, laikam vienkārši neesmu vēl pielaidusi sev tik tuvu klāt, lai sauktu par sirdsdraudzeni kādu no viņām vai arī vienkārši nav tās sajūtas, es nezinu.
Tomēr kādreiz man ir bijušas dažas sirdsdraudzenes, ar kurām kontakts ir pazudis dažādu iemeslu dēļ- dzīvesvietu maiņas(valstu mērogā), strīdi vai interešu mainīšanās. Par dzīvesvietām un interesēm īpaši nav ko piebilst, tas viss notika dabiski un es būtu priecīga, ja pēc kāda laika kaut kas no tā atkal izmainītos un mēs varētu turpināt draudzību. Tad par situāciju ar strīdu gan, atšķirībā no dažām komentētājām šeit, esmu secinājusi, ka laikam tad jau nemaz tādas draudzenes nebijām, ja tā viss sanāca un nonāca tik tālu, vismaz no viņu puses, jo es sevi uzskatu par labu draudzeni un arī pēc visādiem strīdiem un nodevības pret mani, tomēr mēģināju vērst par labu visu, man neizdevās, bet jāsaka, ka neko nenožēloju un ne par ko nepārdzīvoju, jo ar laiku daudz ko sapratu un šis jau sen nav aktuāli :)
Bet tāpat nezaudēju cerību iepazīt jaunas meitenes un izveidot draudzību, labprāt pat pamēģināšu tepat un kādu dienu ierakstīšu tajā "Meklēju labāko draudzeni" diskusijā :D