Meitenes, varbūt kādai ir zināms kāds labs līdzeklis pret matu elektrizēšanos? Nekad tik traki mati nav elektrizējušies, bet nu šobrīd jau vairs netieku galā.
@Justme1 piedod, es neatcerēšos, mani veda māte un es biju pamatīgā "pālī", kad man to darīja. Atceros tikai vīrieša smaržu un smaidu. Vakarā paprasīšu mātei, uzrakstīšu Pm Tev, ok?
hellish, tur jau tā lieta, ka ir 101 lidzeklis. Nav tik vienkārši atrast no tiem visiem to, kurš ir vislabākais. Tādēļ jautāju, varbūt kāda zina, kurš ir tiešām labs. Es esmu, protams, pirkusi un mēģinājusi vairākus, bet neviens īsti nelīdz un problēmu neatrisina.:-|
hellish, izskatās, ka nepalīdz, jo pūšu arī uz virsjakas un šalles, bet tāpat elektrizējas:-/ Laikam vienkārši jāpamēģina citi līdzekļi, varbūt kāds beidzot palīdzēs. Citādi ir diezgan drausmīga sajūta un arī skats.
Man tik ļoti bail raut tos gudrības zobus, bet vajag saņemties, jo viņi šķībi aug, spiež uz pārējiem zobiem un sāp. :( Tām, kuras ir rāvušas - jūs vienkārši piezvanījāt uz SI reģistratūru un teicāt, ka vēlaties pierakstīties pie ķirurga, lai izrauj gudrības zobus? Man ir tiiiik ļoti bail. :-D
Princis, es labu laiku lietoju Eveline firmas līdzekli nagu augšanai, super labs, nagi auga griezdamies, stipri un cieti kā akmens (l) Mele, ir tāds līdzeklis "Lana" drebēm pret elektrizēšanos.
hmmm interesanti, man abus gudrības zobus izrāva zobārsts, bez nekādiem ķirurgiem?! :-O:-D vai kāda zin Latvijā kādu filatēlistu? man noderētu īsta filatēlista epastiņš ;-)
Krāsa, tad Tev paveicās, bet tas atkarīgs no katra cilvēka žokļa un zoba īpatnībām. Viens man sen izoperēts, vienu tagad vasarā Zobārste mēģināja izraut..2h rāva, kala utt. - neizrāva. Nācās ātri steigties u stomatoloģisko, kur vel stundu man viņu vilka ārā, jo saknes vaigā bija ieaugušas un savijušās kopā. Es iesaku neriskēt ar raušanu pie zobārsta.
2h rāva, kala utt. - neizrāva. Nācās ātri steigties u stomatoloģisko, kur vel stundu man viņu vilka ārā, jo saknes vaigā bija ieaugušas un savijušās kopā. Es iesaku neriskēt ar raušanu pie zobārsta.
Šis vēl vairāk iedrošina izraut gudrības zobus. :-D:-D Es katru dienu atlieku, jo man tik ļoti bail. Visticamāk, ka būs jārauj visi 4, no tā vēl vairāk bail. :-D