Labrīt! arī Liepājā beidzot sniegs! Prieks, ka gaišāks un omulīgāk :-) Neesmu paspējusi nomainīt riepas, tad visticamāk nāksies pabūt kājniekos, jo visos servisos drošvien viss pilns!
Es dievinu sniegu, lai snieg! Vakar izbridos pa mežu, uzņēmu pārāk daudz bildes ar ziemu, pamatīga atkarība :-D Šodien nekas īpašs nav paredzēts, veikals, nedaudz darbs un tad iekāpšu grāmatā un pazudīšu uz pāris stundām (s)
Dien. Visapkārt sniegs un izskatās, ka ķēpināšanas sezona sākusies uz palikšanu. Šodien nekur neiešu. Lasīšu grāmatu. Gribu pabeigt :) Facebook bija man bilde no pagājušā gada šīs dienas - saule, rudens un vīrs basām kājām čilo uz šķībā balkona :D Un šogad...fujiņš :D
Pa šādu sniegu pie tēva uz Lielupi nesanāks braukt, dzīvoju tuvu Ogrei... Žēl pat, jau otro nedēļas nogali atlieku. Draudzenei arī pateicu - es uz Ziepniekkalnu nekulšos šādā laikā, Tev vajag mani uz aprīli modes skatē, gan paspēsim.
Brokastis paēstas, rīta kafija padzerta. Jākāpj ziemas tērpā un jādodas uz kalnu :-D Tik spogulīts jāpaņem līdz, jo vakar pēc braukāšanās man bija panda make up :D
Ar galvu saprotu, ka ziema, un ka aiz loga sniegs. Bet šodie katru reizi noejot gar logu nošokējos par to cik daudz sniega. Šķiet mani drīz ieputinās :D
Winterra, nu nezinu... Man šķiet, ka šodien jau nav vairs tik traki kā piektdien, piemēram, bet es laikam kādu stundiņu pa virsu parastajam laikam uzmestu. Just in case.
Labrīt! Mums sniega nav ne kripatiņas, bet ziemeļblāzma gan jau ir paspējusi būt. Vakar bija baigi foršais date night ar vīru (l) Šodien atkal jūra ar studiju darbiem un tā vēl nedēļu.
Kā man patīk ziema! Nezinu, no kuriem laikiem tas sācies un kura ziema pie vainas, bet man katru gadu ir tāda interesanta, patīkama sajūta, kaut kas no pagātnes. Nevaru beigt pricāties. Apsolīju iet šodien uz svaru zāli, tad, nu, pamazām cenšos saņemties. Koju romantika:
No rīta aizbridu uz veikalu ,atpakaļ stiept iepirkumus nebija viegli, jo nekur nebija tīrīts un nenormāli putināja. Varēšu nodoties ēst gatavošanai,mājas kopšanai un vēl jāatlasa fotogrāfijas izdrukai.
Azalea- es baltajai mērcei lieku klāt sarīvētu sieru. Tad tur viss sanāk vēl sieraināks, mērce smuki sabiezē un nav jāber siera kārtas pa vidu, jo mērcē jau ir iekšā.