vai tas ir ok, ja viņš IG laiko citu meiču bildes?

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Labvakar,
Piedodiet par tik banālu tematu, bet es šodien netieku tam pāri.
Šorīt brokastojot,ieejot Instagram, un paskatoties ko citi draugi ir laikojuši, ieraugu savu pusi(26) laikojam vienas meitenes bildes. (kopā esam gandriz pusotru gadu,dzīvojam kopā)
Un tad tāda nepatīkama sajūta palika, iečekoju meičas prof. un skatos, ka laikojis viņas bildes ik pa laikam,saprastu bildes kur ir viskkas apkārt,citi cilvēki,dzivnieki,daba u.t.t. bet tikai selfijus,kur viņa viena pati.
Nācās šodien aizbraukt pie puiša(darishanas),un es pateicu ka nejūtos labi, jo paskatoties manis laikotās bildes,nav tur citu puišu bildes,pārsvarā daba,dzivnieki,draudzenes u.t.t, jo manuprāt man tas nav vajadzīgs-nav aktuāli, bij pāris laikotas manis pazīstama homoseksuāla puiša bildes.
Kad viņam prasu par to meiču,atbilde ir:"Bet tu tak ar laiko dzeku bildes, uz ko es saku homoseks. nevis manis interesējošu džeku. "
Pavaicāju,kādēļ laikoja(bez strīda, mierīgi ar normālu intonāciju). saņēmu atbildi:"Jo man patika bilde"
Zinu,ļoti labi zinu ka pārspīlēju,bet kā jau jebkuram cilvēkam man arī ir savi trūkumi un lietas kam netieku pāri.
Bet galvenais,kas man interesē ir Jūsu viedoklis.
Vai jums liktos ka tas ir ok,ka jūsu otra puse laiko citu meiteņu bildes?(tieši selfiji,kuri ir vnk pret spoguli u.t.t)
Man neaiziet tā doma,kam viņam to vajag? kāda jēga?
Neesmu es galīgi "kukū" jo saprotu par visadam citam bildem nekad neko neesmu teikusi, lai laiko ko grib, kompanijas bildes,ar dzivniekiem,ar miljotajiem cilvekiem. bet tās pašbildes. es vnk nesaprotu.
Ar viņu ir ļoti grūti runāt, jo ja dialogs sanāk,tad kkā reti viņš kko pasaka,vnk klusē,kad vaicāju vai tev nav ko teikt,vienmer skan atbilde:"A ko man teikt"
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.
05.11.2016 18:43 |

Reitings 2059
Reģ: 20.11.2012
pāri pati
05.11.2016 23:09 |

10 gadi
Reitings 1028
Reģ: 03.01.2013
Ar viņu ir ļoti grūti runāt, jo ja dialogs sanāk,tad kkā reti viņš kko pasaka,vnk klusē,kad vaicāju vai tev nav ko teikt,vienmer skan atbilde:"A ko man teikt"
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.

Nezinu, kkā pēc manas "dižās pieredzes" izskatās, ka čalim kkas pietrūkst vai kā. Arī es no savējā pretī saņēmu tādu pat tekstu- "a ko man teikt?" vai "ko Tu gribi lai saku" vai "a mums vispār jārunā?". Problēma, protams, bija daaaudz nopietnāka. Lieki piebilst, ka kopā neesam.
05.11.2016 23:11 |

10 gadi
Reitings 1028
Reģ: 03.01.2013
un jā- lika viena viņām IG pie katras otrās bildes sirsniņas, kas man likās jocīgi, bet kkā tad to tā īpaši neuztvēru.
un nu tagad šie ir kopā.
05.11.2016 23:12 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Man personīgi arī liktos jocīgi, ja tā būtu viena konkrēta meitene, kuras bildes laiko daudz aktīvāk nekā citas. Protams, nezāgētu (ko Tu nedarīji), bet varu saprast, ka neesi sajūsmā, es tieši šādā situācijā arī nebūtu.
05.11.2016 23:19 |

Reitings 205
Reģ: 02.05.2014
Nee, tas galiigi nav ok! Tas buutu taapat kaa paaris iet pa ielu un puisis meitenei saka- o, shitaa smuka, o shitai forsh dupsis utt. Tas ir ok?! Lai paskatas, lai pajuusmo, bet otrai pusiitei tas nav jaasaka. Parsteigta esmu, cik daudzam no jums tas liekas ok.! Es tieshi par selfijiem runaaju.
06.11.2016 00:09 |

Reitings 180
Peka katram savam prof ir settingi un tur ir rakstīts "Posts that you've liked" un tur atveras visas tevis laikotās bildes.
06.11.2016 09:38 |

Reitings 180
Spīdola Redzi, reti kurš puisis liek daudz un masveidā selfijus kur redzam pie spoguļa izrādot savu skaistumu. :-)
majpukjiite Nelaiko visiem, to jau redzēju,ka nē.
rizha_anna Tur jau tā lieta ka tik tiešām trūkst, Par iznākumu kopā, opā, tā jau gadās.Man galvenais ir tas,ka es negribu tikt vazāta aiz deguna, ja viņš ar kko nav mierā,ja kkas trūkst, un bez tā nespēj, aiziet, pasaki,parunajam,tiekam pie gala iznakuma,katram sava vai kopeja. bet ne.
+Viņš ir trakoti greizsirdigs,lai gan es neesmu sperusi šajās attiecībās soli,lai viņam šādas domas rastos, bet vot izmainities viņš nevar/negrib, es vispar esmu viena no tām kura neaicina soc.tiklos. man visi vajdzigie ir un kkadas paziņas vai vel nez ko neaicinu,un ja apstiprinu kāda uzaicinajumu,tad vinjs katru reizi kā histeriska majsaimniece man maļ,kas tas tads kapec uzaicinaji u.t.t. tas ir tik bernišķīgi, man nepatīka ar viņu plēsties vai strīdēties,jo nekad nenonākam pie gala iznākuma tas ir bezcerīgi. tapec pedejos menešus kad redzu ka viņš reāli uzsāk strīdu, es vnk pasaku ka negribu strideties un liekos miera. Viņš man ir pirmais tāds pusis,kurš pats meklē strīdu, neesmu pie tā pieradusi, un tas ļoti nepatīk,bet ko lai dara.
06.11.2016 09:53 |

Reitings 180
gaarfield Piekrītu, es saproti visi mēs skatamies, es ar uz meičām atskatos, ja kkas wow vai nez kā. par to nekad neesmu runajusi spiedusi vai nez,ko vēl es to saprotu es to pati daru es par to nezāģēju visi mēs esam cilvēki.
Bet tas ka tad kad es paskatos vai vnk paceļu galvu nevietā kad kāds uz mani skatās, manējis parasti man kko noburkšķ,ka ko tu lūri uz citiem. ta tad viņam pašam ir lieli mazvērtības kompleksi, bet atšķirībā no viņa, es viņam cenšos pacelt šo viņa apziņu, ikdienā sakot lietas kuras būtu patīkami dzirdēt, bet no otras puses es neko no shi visa nedzirdu sev. (bet tik un tā turpine teikt viņam)
cilvekam liekas ok neizteikt,komplimentus, vai vnk mīļus vārdus. tā attiecību daļa kur ir mīļošanās,kkā patīkama izteikšana un vel daudz kas no šī visa. (kad paliekam divatā)tas mums trūkst, ja sākumā bija tad tagad vairs sen kā nav. neesam jau kopā 5gadus ka tas būtu ieildzis vai iestidzis tik lielā rutīnā.
Es pēdējā laikā vairs īsti pat censties negribu, es atdodu sevi visu- a pretī īsti neko nesaņemu. kas būtu mierā ar šo visu?! ai tāda putra sanākusi.
06.11.2016 10:03 |

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Varbūt ja tik greizsirdīgs tipiņš, tad jau tu arī vari ko iebilst par tiem laikiem. Ja tev pārmet par tik daudz niekiem. Pasaki, ja nevēlas strīdus, tad lai pārtrauc to, kas tev nepatīk. Tu taču nedari lietas, kas nepatīk viņam? Nu tad jābūt vienlīdzīgi. Bet greizsirdīgi un tā slimīgi ir tie, kas paši kaut ko dara vai galvā konkrēts sviests ;)
06.11.2016 10:05 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Man atī liktos dīvaini, ja viņš laikotu vienas konkrētas meitenes selfijus. Vispār, ja laiki tiktu spiesti tikai meiteņu selfijiem, man arī nebūtu īsti patīkami.
06.11.2016 10:08 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Tava nedrošība ir tā, kas šo padara par problēmu, ne jau situācija, kad puisis laiko meiteņu bildes. tev jāiemācas nošķirt savas domas no situācijas. Domas nav situācija un situācija nav domas. Mans draugs arī laiko citu meiteņu bildes un tie puiši, kas laiko manas bildes, -arī visi nav brīvi.
06.11.2016 10:21 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Nav IG, nav problēmu. :-D
06.11.2016 11:00 |

Reitings 503
Reģ: 30.10.2014
Man vispār tas viss liekas tik nevīrišķīgi un nenopietni. Nevaru iedomāties savu vīru sēžot IG vai FB
06.11.2016 11:06 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man arī nebūtu pieņemami, ja mans vīrietis laikotu citu sieviešu bildes. Es to uztvertu kā necieņu pret sevi. No malas skatoties, redzot kā aizņemti vīrieši laiko citu meiteņu bildes, man paliek žēl viņu draudzeņu. Es negribētu būt viņu vietā, negribētu, ka citi domātu, ka mūsu attiecībās kaut kas nav kārtībā, ja reiz viņš tik uzkrītoši siekalojas ap citām.
06.11.2016 11:31 |

Reitings 186
Meitenes, bet tas taču ir jūsu uzskats, ka bilžu laikošana = siekalošanās. Tā noteikti nedomā visas..
06.11.2016 11:36 |

Reitings 186
Manas domas ir tādas, ka attiecības ir neveselīgas, kur viens laiks citas sievietes virzienā ir traģēdija un necieņa no vīrieša puses, un siekalošanās, un varbūt pat emocionāla krāpšana
06.11.2016 11:41 |

Reitings 186
Tātad, cik viena situācija dažādas reakcijas var izraisīt, kas liecina domāt, ka ne jau situācija ir vainīha, bet mūsu uztvere par to situāciju. Es autorei ieteiktu tikt galā ar pašvērtējumu un apzināties sevi
06.11.2016 11:42 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Stāsts iz dzīves no vīrieša skatu punkta.
Reiz jāņos mana ex, mazliet iereibusi nolaikoja viena puiša bildi ar ko viņa īslaicīgi bija kopā pirms manis...
tad jautājums, vai tikai vīrieši siekalojas...
toreiz biju šokā, a viņai likās, kas tur tāds... es saprastu ja būtu kkāds paziņa vai klasesbiedrs, a tur tā džeka selfijs...
tā kā... interesanti katrā ziņā :)
jāskatās kas tā par meiču ko viņš nolaikojis
...
06.11.2016 11:43 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Man arī nebūtu pieņemami, ja mans vīrietis laikotu citu sieviešu bildes. Es to uztvertu kā necieņu pret sevi. No malas skatoties, redzot kā aizņemti vīrieši laiko citu meiteņu bildes, man paliek žēl viņu draudzeņu. Es negribētu būt viņu vietā, negribētu, ka citi domātu, ka mūsu attiecībās kaut kas nav kārtībā, ja reiz viņš tik uzkrītoši siekalojas ap citām.

Intereses pēc, kā uz ielas izejat? Viņam klapes uz acīm, lai nedod dievs, nejauši nepaskatās uz pretīmnākošo sievieti?? Drausmīga necieņa taču no vīrieša puses - pamanīt, ka eksistē uz pasaules arī citas sievietes. Jo ja paskatījās(vai ielaikoja bildi) - automātiski tas nozīmē, ka grib vilkt uz gultu un attiecībās viss ir galīgi garām.
Loģika? Un ja nu darba kolektīvā tiek pieņemta sieviete? Liec viņam aiziet no darba? Jo lai dievs nogrābstās, viņš taču ar viņu komunicēs un varbūt pat pieļaus lielāko pasaules grēku - apskatīs viņas facebook vai IG profilu.
Man žēl to vīriešu, kas dzīvo šādā pavadā.
06.11.2016 11:46 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Manuprāt ir diezgan liela atškirība starp a) laiko visādas bildes, tostarp pretējā dzimuma un b) laiko tieši vienas konkrētas personas bildes, kura nav ne radiniece, ne tuva draudzene. Protams, ka nepatika pret šādu laikošanu ir nedrošība par sevi, bet tad ir arī jājautā, kāpēc šī nedrošība ir radusies (un nē, es nedomāju, ka tas automātiski ir otras puses nopelns). Ir grūti analizēt, kas notiek divu cilvēku starpā, bet ne vienmēr aizdomas rodas "no zila gaisa" (protams, ka ir arī tādi gadījumi).
06.11.2016 11:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)