Nu man ir tā bijis savulaik, ka tikām līdz tādām primitīvām sarunām un ļoti attālinājāmies. Es pat nezinu, kas toreiz to precīzi ietekmēja, laikam jau viss kopā, abi bijām ļoti aizņemti, pārguruši, studijas + darbs līdz vēlam vakaram, protams bija arī strīdi diezgan daudz, es biju jauna, nemācēju tikt ar emocijām galā, varēju pazāģēt vīrieti, uztaisīt kādu histēriju. Vakaros TV un dators, necentāmies viens otru iepriecināt, vienīgi brīvdienās kaut ko padarījām kopā. Diemžēl mums tas viss beidzās ar šķiršanos toreiz. Bet pēc pāris mēnešiem nejauši satikāmies atkal, tādas dzirksteles bija būsu starpā. Un kaut kā atkal sapratām, ka gribam būt kopā. Kad sākām atkal visu no jauna, tas viss bija pavisam savādāk, laikam bijām sapratuši, ka viens bez otra nevaram un abi tāpēc bijām gatavi visu mainīt. Tas noteikti ir jāgrib - abiem , kaut ko mainīt. Laikam jau vīrs ieraudzīja mani no jauna, tādu foršu un starojošu. Sievietei ir tādai jābūt, interesantai, pārliecinātai par sevi, ar saviem sasniegumiem un hobijiem, tā lai vīrietim ir interesanti un viņam nekad negribās visu palaist pašplūsmā. Es vēl tagad jūtu no vīra izteikti lielāku uzmanību brīžos, kad es viņam stāstu kaut ko par sevi, saviem sasniegumiem, plāniem, mērķiem, kad es starojoša atnāku mājās pēc veiksmīgi pavadītas dienas. Nu un nedrīkst atsvešināties, visu laiku ir jākļūst abiem arvien tuvākiem. Daudz daudz sarunas, kopīgi vakari, vakariņas ar vīnu sveču gaismā, kopīgi izbraucieni brīvdienās, pastaigas, vai aktīvā atpūta. Tas viss ļoti ļoti satuvina. Šādi dzīvojot mums abiem ar vīru pēc 10 gadiem attiecībās joprojām ik pa laikam ir tādi taureņi un dzirksteles, kas pat nav piedzīvots tā saucamo rozā briļļu periodā.