Sveikas! Meklēju padomu- ciemos brauks drauga mamma, plānoju pagatavot cūkgaļu ar āboliem, tikai nevaru izdomāt, ko pasniegt pie tās- rīsus/kartupeļus? Vai vienkārši salātus? Un kādi salāti klāt iederētos? Varbūt kādai ir lielāka fantāzija :)
Hmm, kartupeļu daiviņas/ mundieri varētu būt garšīgi klāt. Un pie cūkgaļas un āboliem no salātiem- varētu piestāvēt salāti no sarīvēta burkāna, rutka, majonēzas, krējuma. Arī jebkādi svaigie salāti.
Es nekad nebūtu iedomājusies par tādiem salātiem, paldies, saulesbrille :) Kad iedomājos garšas, varētu būt forši. Kā ar mērci? Varbūt no tās kaut ko gatavot, vai īsti nevajag?
Man jau šķiet, ka ar svaigajiem salātiem būtu jāpietiek klāt, bet gan jau tāpat vēl kādu piedevu pagatavotu, lai, drošības pēc, visi apmierināti un var lemt paši, grib vai negrib kaut ko klāt vēl. :D
Manuprat butu labi ar sautetiem kapostiem. Tetis vismaz tā taisija. Bija ļoti garšigi (l) ja kartupeļus , tad krasnī ceptus ! Tieši variti galogi neseretu manlielas(l)
Cormeum plānoju cepeškrāsnī cūkgaļas gabaliņus (iepriekš samarinētus) cept ar āboliem un sīpoliem. Tad nolemts, klāt taisīšu kartupeļu daiviņas cepeškrāsnī. Par salātiem vēl nevaru saprast :-/
Man patīk sagriezt romiešu lapas, gurķi, tomātu/s, papriku, nedaudz koriandra lapas sasmalcināt, sīpoliņu, samērā mīkstu avokado, sāli, nedaudz eļļu, etiķi (piemēram vīnogu) un iespiest nedaudz apelsīna sulu... mmm (l)