Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Jautājums kulinārijā

 
Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Sveikas!
Meklēju padomu- ciemos brauks drauga mamma, plānoju pagatavot cūkgaļu ar āboliem, tikai nevaru izdomāt, ko pasniegt pie tās- rīsus/kartupeļus? Vai vienkārši salātus? Un kādi salāti klāt iederētos?
Varbūt kādai ir lielāka fantāzija :)
02.11.2016 20:07 |
 
Reitings 154
Reģ: 09.06.2010
Krāsnī cepti kartupeli vai kartupelu kroketes varetu labi deret.
02.11.2016 20:17 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Hmm, kartupeļu daiviņas/ mundieri varētu būt garšīgi klāt. Un pie cūkgaļas un āboliem no salātiem- varētu piestāvēt salāti no sarīvēta burkāna, rutka, majonēzas, krējuma. Arī jebkādi svaigie salāti.
02.11.2016 20:17 |
 
Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
Ja vēlies kādus ietekumus vai receptes, saki ;-)
02.11.2016 20:18 |
 
Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Es nekad nebūtu iedomājusies par tādiem salātiem, paldies, saulesbrille :) Kad iedomājos garšas, varētu būt forši.
Kā ar mērci? Varbūt no tās kaut ko gatavot, vai īsti nevajag?
02.11.2016 20:24 |
 
Reitings 255
Reģ: 27.07.2016
Man jau šķiet, ka ar svaigajiem salātiem būtu jāpietiek klāt, bet gan jau tāpat vēl kādu piedevu pagatavotu, lai, drošības pēc, visi apmierināti un var lemt paši, grib vai negrib kaut ko klāt vēl. :D
02.11.2016 20:34 |
 
Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man šķiet, ka būtu foršs kāds no kartupeļu ēdieniem :)
Vai plāno pildīt cūkgaļas fileju vai karbonādi ar āboliem? Vai tādu kā mērci gatavot?
02.11.2016 22:22 |
 
Reitings 39
Reģ: 26.09.2016
Manuprat butu labi ar sautetiem kapostiem. Tetis vismaz tā taisija. Bija ļoti garšigi (l) ja kartupeļus , tad krasnī ceptus ! Tieši variti galogi neseretu manlielas(l)
02.11.2016 22:45 |
 
Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Cormeum plānoju cepeškrāsnī cūkgaļas gabaliņus (iepriekš samarinētus) cept ar āboliem un sīpoliem. Tad nolemts, klāt taisīšu kartupeļu daiviņas cepeškrāsnī. Par salātiem vēl nevaru saprast :-/
02.11.2016 23:36 |
 
Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Annie recepte izskatās burvīga, es gan baidos riskēt, jo man mērces ar miltiem bieži sanāk ar kunkuļiem vai ne visai gardas :( :D
02.11.2016 23:37 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Man patīk sagriezt romiešu lapas, gurķi, tomātu/s, papriku, nedaudz koriandra lapas sasmalcināt, sīpoliņu, samērā mīkstu avokado, sāli, nedaudz eļļu, etiķi (piemēram vīnogu) un iespiest nedaudz apelsīna sulu... mmm (l)
02.11.2016 23:47 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Atspirdzinošāks variants.. sagriezt mazos gabaliņos tomātus, gurķus, papriku, nedaudz kaltētas dilles un kaltētu piparmētru piebērt, sāli.. etiķis + nedaudz citrona sulas, mazliet eļļas :)
02.11.2016 23:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits