Sekss un vīrieši

Reitings 41
Reģ: 03.07.2014
Sveikas!
Daudzu prātā ir šī doma, stereotips, ka vīrietim seksu vajag vairāk. Tomēr ir arī zināms, ka katram libido ir atšķirīgs un tas attiecas uz abiem dzimumiem.
Tātad problēma- ko darīt tai sievietei, kuras vēlme pēc seksa ir lielāka nekā viņas vīrietim? Jāņem vērā, ka ir šajā pārī ir noskaidrots, ka vienkārši atšķiras tieši gribēšana un to mākslīgi ierosināt ar dažādām iekārdināšanas metodēm ir diezgan nogurdinoši (un ne pārāk patīkami, ja sieviete 90% gadījumu ir tā, kas ir iniciatore, kas dod tādu "viņš mani negrib" sajūtu).
Dažādas grāmatas un interneta resursi nepalīdz, jo vairums ir ar to tipisko domu, ka sievietei sāp galva un papildus tam viņai vēl ir "jādod", lai tikai viņas vīrietis neaizietu pie kādas, kas iedos. Bet ko darīt tām sievietēm, kas sastopas ar otrādu situāciju?
Lūdzu, dalieties ar savām domām!
01.11.2016 19:55 |

Reitings 41
Reģ: 03.07.2014
Vai jebkādā citā veidā es iegūšu viņa glāstus, orgasmus? :-)
02.11.2016 11:00 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Tu nevari spiest otru cilvēku nodarboties ar seksu, ja viņš to negrib. Vai nu cenšaties atrast kompromisu kā piemēram dot laicīgi mājienus, ka tu gribēsi seksu vakarā/no rīta utt. Un tajā pašā laikā lai viņš arī tev dod mājienus ja viņš ir noguris, nevēlas seksu utt. Reizēm pat nevajag tik to seksu, var arī viens otru apmierināt orāli vai rokām.
Varbūt arī viņu vajag laicīgi uzbudināt uz to domu. Nav protams jāpārcenšas, bet ar mēru, sadzīviskā gaisotnē uzspēlē koķeti.
Ja jūs nevarēsiet atrast to kopīgo vidusceļu, tad diemžēl vai tev sanāk ciesties vai arī meklēt citu partneri.
Cik bieži/reti jums ir sekss? Cik bieži tu gribētu? Cik reti viņš gribētu?
02.11.2016 11:04 |

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
santa_m Pilnīgi piekrītu šim viedoklim.
Ir bijis tieši tā pat, kā autorei, un lai nav visu laiku jādomā par to , ka viņš mani negrib u.t.t ir jāsāk pašai sevi nodarbināt.(ja atnāc pēc darba/skolas mājās un sēdi gaidi viņu atnākot- pārgurušu, loģiski ka viņš negribēs, ja vienīgais par ko varēs domāt ir miegs.)
Ir pierādīts, ka sportiskas aktivitātes palīdz nomierināt ķermeni, izvadi enerģiju, sporto, kad pati būsi izvadījusi savu pārmērīgo enerģiju, tad arī jutīsies labāk, un lielais gribulis nomierināsies.
Un tā ir taisnība, ka ne tikai vīriešiem gribas, bet arī meitenēm. ;-)
peldēšana ar palīdz, ja kas. ;) :-P
Tā kā rīkojies! :-)
02.11.2016 11:06 |

Reitings 31
Reģ: 09.08.2015
Neiegūsi tu viņa glāstus. Ar laiku arvien mazāk būs seksa, vīrietim vēlme ar savu sievu gulēt tikai un vienīgi samazinās ar laiku. Atrodi adekvātu vīrieti bez sievas, sarunā ar viņu noteikti mītu / leģendu (piem., ka tu trenējies peldēšanā, lai viņš tev raksta sms, ka treniņš šodien ir atcelts vai pārcelts) un brauc pie viņa uz super seksu pāris reizes nedēļā, un jūsu attiecības ar vīru / ģimene būs veiksmīgi saglabāta. Galvenais, atrodi adekvātu partneri seksam, kas tevi labi spēs apmierināt. Veiksmi!
02.11.2016 19:44 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Esmu dzirdējusi, ka sievietēm dabiski vēlme pēc seksa palielinās ar vecumu, bet vīriešiem sarūk. Lūk, tas būtu vēl bēdīgāk.

Es arī to esmu dzirdējusi,ceru,ka nav taisnība

Ir taisnība. Tas saucas "bioloģiskās šķēres".
05.11.2016 21:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits