Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Ledussirds- Nu ja, ja es apgrozos starp cilvekiem kas nemil sievietes kas izliekas par kaut kadam smagi slimam vai nevaritem un dzive nearko nenodarbojas, un sievietes ari mana sabiedriba pasas grib stradat, pelnit savu naudu un pat ja virietis peidava kaut ko izmaksat vai nopirkt vienmer atsaka, jo nav tadas invalides norakstaamas ka tu vai citas seit, kas nejedz pasas sev nopirkt un dabut ko velas un gaida visu no viriesa. Ok, tad esmu divana sabiedriba, bet vismaz ne kroplu ka jus ;-);-)
02.11.2016 18:34 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Kaut ka nauda IR japelna.

Bet kāpēc? Nauda ir jāpelna tad, ja tās trūkst. Vai, ja gribas.
Nestradajot, vienalga ko paraleli darot, cilveks tikai degradejas un attisties ur nekada veida nav iespejams.

Un kāda attīstība iespējama strādājot nemīlamu, sev nepatīkamu darbu par mazu samaksu?
02.11.2016 18:35 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Marissa - vīrieši, kuriem maz naudas un nepelna daudz ir feini, sievietes gan nē, tām tikai nauda palīdzēs attīstīties :D
02.11.2016 18:36 |

Reitings 775
Reģ: 21.01.2016
Man jau šķiet, ka cilvēks var sevi attīstīt nestrādājot, piemēram, laiku veltot studijām, valodas apgūšanai vai kādiem citiem kursiem. :-)
02.11.2016 18:37 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Nē, tā ir tikai viena medaļas puse. Man svarīgi ir arī tas, ka viņš mīl mani, mūsu bērnu, ir atbildīgs, uzticams, liek justies man īpašai un rada arī manī šo vēlmi mīlēt un rūpēties par viņu vienmēr.
02.11.2016 18:38 |

Reitings 4962
callmetwisted, :-D:-D:-D:-D.
02.11.2016 18:38 |

Reitings 727
Tavuprāt, jau visām sievietēm obligāti par katru cenu jāstrādā, jāpelna, citādi ir kroples, invalīdes, parazītes un kas tur vēl.

Jā, tieš itā arī domāju, ja vien vina nav BKA un tikai uz to laiku. Jo tā vienkārši IR.
02.11.2016 18:39 |

Reitings 294
Reģ: 25.09.2016
Rīdziniek ,vai tad Tu pats šobrīd arī nestrādā? Tad jau arī,pēc Tava teiktā,dzīvo bezjēdzīgu dzīvi un Tev rīkli jāpārgriež ,lai lieki neelpo skābekli ? Un tas ir kaut kāds marasms ,ja Tu uzskati ,ka pilnveidoties var tikai strādājot ! Noteikti sēžot narvesena būdiņā Tu spēj iemācīties vairāk nekā studējot . Kaut kāds vājprāts,Tev noteikti vajag psihiatra konsultāciju ,Tu esi pilnigi neadekvāta persona. Jāmācas un jāiegūst izglītība ,lai nepelnītu to vidējo algu ,ļoti reti kurš mūsdienās spēs atrast labi atalgotu darbu ,ja Tev ir vidēja izglītība.
02.11.2016 18:40 |

Reitings 4962
Taču vīriešiem pietiek tāpat vien-
Bez naudas, kā piemēram dabūt diplomu, medalu, izglabt kadam dzivibu, atradinat kadu tuvu cilveku no alkaholisma, iemacities braukt ar masinu un jeb kas miljardiem citu lietu
-lai attīstītos. :-D:-D:-D
02.11.2016 18:41 |

Reitings 727
marissa-
Bet kāpēc? Nauda ir jāpelna tad, ja tās trūkst. Vai, ja gribas.

Nauda ir jāpelna PAŠAM/PAŠAI vienmēr! Ja vien cilvēks nav liekēdis un parazīts. Kas cits var būt cilvēks kas nestrādā bez ĪPAŠA iemesla? Nosauc KAS TAD VINS IR???? Te runaju par abiem dzimumiem kuri sez kadam uz kakla.

Un kāda attīstība iespējama strādājot nemīlamu, sev nepatīkamu darbu par mazu samaksu?

Cilvēks gust pieredzi un SAVU NAUDU (nespeju iedomaties vel pietiekamāku piemēru) Un VISI sāka ar sev nemilaiem darbiem, grutime, sarezgtieim, fiziski smagiem, lidz kaut kam izaug.
02.11.2016 18:43 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
Iemācīties braukt ar mašīnu varētu būt apmēram tik pat ievērojams sasniegums kā attiecīgo vecumu sasniedzot, iemācīties iet uz podiņa. Neviens jau nesaka, kas tas nebūtu svarīgi un noderīgi, bet lai to uzskatītu par kaut ko īpašu... nu , nezinu gan.
02.11.2016 18:44 |

Reitings 4962
Nevajag man stāstīt, kā VISI sāk darba gaitas. Man ir gan pietiekama izglītība, gan darba pieredze gan valsts, gan privātajā sektorā, lai pati varētu spriest par šo tēmu. Un nav obligāti jābūt smagi, grūti un sarežģīti.
Kas cits var būt cilvēks kas nestrādā bez ĪPAŠA iemesla? Nosauc KAS TAD VINS IR????

Iespējams cilvēks, kurš var atļauties nestrādāt, jo agrāk ir parūpējies par pietiekamiem uzkrājumiem. Iespējams kāds, kuram ir citi, ar algotu darbu nesaistīti, ieņēmumi. Iespējams cilvēks, kurš sevi pilnveido studijās, kursos, ceļojumos, lai
02.11.2016 18:49 |

Reitings 4962
lai iegūtu jaunu redzējumu uz pasauli un nodarbotos ar pavisam ko citu, kā iepriekš.
Variantu ir daudz.
02.11.2016 18:50 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Tu nesaproti, ka ir vīrieši, kuri vēlas uzturēt sievieti, kuriem tas vienkārši ir asinīs? Neviens nazi pie rīkles netur.
Es strādāju tikai savam priekam, ja man darbs nepatiktu, es ietu prom. Jā, dzīvē visādi gadās, drošības spilvens mums ir, bet par to es nedomāju.
Vīrieti par vīrieti nepadara nauda. Arī vīrietis ar 300eur algu būs vīrietis, ja viņam būs vīrišķīga attieksme pret dzīvi, cieņa pret citiem un pret sievietēm. Tev, piedod atvaino, līdz tam vārdam ir ļoti tāls ceļš ejams.
02.11.2016 18:56 |

Reitings 727
. Un nav obligāti jābūt smagi, grūti un sarežģīti.

Tad tas darbs ir NEKĀ nedarīsana. Vienigais tads darbs ka aprastiji- apsargs. Spried pati. Un nedirs hujnu ka ir labi apmksati viegli darbi un kuros nevajag daudz stradat un darit sarezgitas un loti atbildigas lietas un kurs nepanem daudz nervus. Paturi to hujnu pie sevis :-)
Iespējams cilvēks, kurš var atļauties nestrādāt, jo agrāk ir parūpējies par pietiekamiem uzkrājumiem.

Jautajums kapec vins grib peksnji nestraat? Salauza kaaju, sakera nopietnu slimibu? Taa nenotiek ka cilveks visu muzu nevar ne dienu bez darba iedomaties un peksni vairs negrib stradat jo to var atlauties, tatad vins negrib nopelnit vel vairak attisties?
Iespējams kāds, kuram ir citi, ar algotu darbu nesaistīti, ieņēmumi.
Sis vispar ir smiekligi, pati saproti cik tas ir praktiski nereali jo ipasi Latvija? :D
Iespējams cilvēks, kurš sevi pilnveido studijās, kursos, ceļojumos, lai

Celojumos dodas atvalinajuma, studijas visi normali cilveki savieno loti labi ar darbu. Kuros parasti iet PEC darbalaika beigam (Ja ir standarta darbalaiks)
Izgazies vobšem...ka vienmer ;-)
02.11.2016 18:59 |

Reitings 294
Reģ: 25.09.2016
Ja ir nopietnas studijas ,piemēram ,medicīna ,kur nodarbības notiek no 12:00-19:00 . Pēc studijām vel ir jāpilda majas darbi ,un jāgatavojas ieskaitēm . Kur var atrast laiku vēl stādāt ? Brīvdienās? Un pec mēneša dabūtu izdegšanas sindromu un nopietnas veselības problēmas ?
02.11.2016 19:04 |

Reitings 727
uniqueღ- Es ticu ka ir viriesi, kuri baidās no stiprām un PASPIETIKAMAM,NEATKARIGAM sievietem, kuras visu var pasa, ka tavs puiselis, tapec izvelas nevarigu, siku mamzeli, kura pati par sevi nespej vai NEGRIB parupetis un visu gaida no vina ka uz paplates pasniegtu. Es to saprotu ;)
Un tagad es tev pajautasu, kapec lai vesela sieviete bez nopietnam slimibam un nopietniem kustibu traucejumiem un tal talak un bez SĪKĀ, peksni lai izveletos nestradat un izveletos klut par paraziti, liekēdi? VESELA NEATKARIGA sieviete uz to nekad neparastisies, jaa, virietis var piedavat, bet sieviete, kura sevi nenoraksta, nekad bez nopietna iemesla nepiekritis nestradat kaut vai savam priekam tikai, un tupet majas neko nedarot (majas kartosanas,est gatavosana nav darisana) Saki ko gribi, mana pazinu loka ne sievietes ne viriesi nespej iedomaties nestradajosu veselu sievieti, bez berna. Tas ir sieviets wannabi invalides vai vienkaris nozelojams liekedes un tadas kroples nekad nspesu cienit, doma par mani ko gribi. Punkts ;-)
02.11.2016 19:05 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Kāda jēga vispār diskutēt ar bezdarbnieku? :D
02.11.2016 19:08 |

Reitings 4962
Nezinu par citiem, bet man personīgi ir lauku māja, kura tiek izīrēta, tādejādi gūstot papildus ienākumus, nestrādājot. Manam vīram tādi ir divi dzīvokļi pilsētā.
Tas, ka Tu tālāk par apsargu neredzi, nav mana vaina. Un es neteicu, ka tas nozīmē, ka darbs nav atbildīgs, bet ne visiem cilvēkiem viss šķiet sarežģīti un pie mazākās atbildības arī visiem nervi neiet pa gaisu.
Un negrib strādāt, tāpēc, ka negrib. Savas vēlēšanās nav jāattaisno.
02.11.2016 19:10 |

Reitings 4962
Fiore, Tev taisnība-nav. :-D
02.11.2016 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits