Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Mistel- Bet par to arī iet runa. Ka vīrietis, kurš principa pēc negrib uzturēt savu draudzeni, nekāda mēra vinu nepadara par mazāk vīriškīgu vai vēl nez kādu. Bet te daudzas domā ka padara, kas ir pilnigi absurdi, par to arī sacepos.

Tāds vīrietis gan jau neuzsāks attiecības ar sievieti, kas vēlas tikt uzturēta. Tev tā nešķiet? ;-)
...
Kas tas par "principa pēc"? Tu vispār kādreiz esi bijis attiecībās? Tāda "principa pēc" domāšana der tīnim, bet nevis vīrietim.
02.11.2016 15:52 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Rīdziniek, es kaut kā neesmu pamanījusi, ka kāda uzskata, ka vīrietim viņa ir jāuztur, kamēr viņa nedara neko, kur nu vēl DAUDZAS. Vienīgais - ir sievietes, kurām vīri nav pretī vai grib, lai ir mājsaimnieces, velta laiku bērnam/-iem, bet pat no viņām nevienā brīdī es neieraudzīju uzskatu, ka tikai tādi vīri uzskatāmi par īstiem vīriešiem. Tu reāli no gaisa izvelc kaut kādus savus pieņēmumus, lai tikai varētu kādu apvainot.
Vari mierīgi mani oponēt. Ja jau DAUDZAS tā uzskata, tad es gribētu redzēt vismaz trīs dažādu meiteņu komentārus, kur tas reāli izpaužas. (Lai gan pat 3 nav pietiekami, lai pierādītu tavu teikto).
02.11.2016 15:53 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Bet, ja tu to spried pēc tā, ka konkrēti tevi neuzskata par vīrieti, tad tici man - tas nav tāpēc, ka esi pret sievietes uzturēšanu.
02.11.2016 15:55 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
bernus vienmer var pieskatit vecmaminja.
Un ja vecmāmiņa dzīvo kādus 100km no mazbērniem,pietam, ņemot vērā pensionēšanās vecumu,ir pietiekoši daudz vecmāmiņas,kuras joprojām strādā. Tātad manai vai mana vīra mammai būtu jāiet prom no darba,kā arī vienam no mums būtu jādodas n-tie km pie viņas no rīta,lai atstātu bērnu un vakarā jābrauc pakaļ. Neieslīgsim nemaz runās par to,kā ir situācijās,kad vecmāmiņa tiešām ir smagi slima vai invalīde. Viņai tāpat noteikti būtu mani bērni visu dienu jāpieskata.
02.11.2016 16:27 |

Reitings 1267
Reģ: 10.03.2015
vīrietis foršs, bet nopelan maz
> Kas tad viņā šajā gadījumā ir foršs?
02.11.2016 16:32 |

Reitings 1267
vīrišķīgs vīrietim nav pilnīgi nekāda sakara ar to cik vinš pelna vai vispār pelna
> Oho. Tad jau bomzis, kas ceļo ar stopiem un pārtiek no tā, ko citi samet konteinerā, arī skaitās vīrietis? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
02.11.2016 16:35 |

Reitings 1267
nedaudz nevizigs, slinks, aizmarsigs, nebus baigi iesprindzis uz arejo izskatu, bus vismaz rugaji vai barda
> Nu es taču teicu, ka bomzis...
02.11.2016 16:36 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Šādi priekšstati par to, ka "vecmāmiņas tak vienmēr izlīdzēs", var rasties vienīgi no savas personīgās pieredzes (vai tās pilnīga trūkuma). Šajā gadījumā laikam tas otrais variants. Bet uzskatīt to par vienīgo taisnību, tā jau ir aprobežotība. Bet nu es domāju, ka jautājumā par vecmāmiņām (to atšķirīgo vecumu, nodarbošanos, atrašanās vietu un iespējām palīdzēt) Rīdzinieks jau ir sapratis, ka bija kļūdijies :-D
02.11.2016 16:37 |

Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Mani noteikti tūlīt noēdīs bez sāls, bet nu lai iet... Te izskanēja smiešanās par to, ka tad jau arī nepelnošu, ar stopiem ceļojošu bomzi var saukt par vīrieti. Neticēsiet, bet patiešām eksistē arī tādas sievietes, kuras nevērtē vīrieti pēc viņa maciņa biezuma. Esmu bijusi attiecībās ar vīrieti, kurš, savas izvēlētās darbības sfēras dēļ, pelnīja tikai mazliet vairāk par minimālo algu. Un mirklī, kad viņš palika bez darba, es biju tas cilvēks uz kura pleciem palika visi mūsu kopējie sadzīves izdevumi un rēķinu apmaksa tai skaitā, taču man, svarīgāk par visu to, bija tas, ka varu būt blakus savam vīrietim brīdī, kad viņam visvairāk vajadzīgs mans atbalsts un apziņa, ka esmu blakus. Man ne mirkli neienāca prātā doma, ka tikai tāpēc, ka viņš ir bez darba vai nepelna četrciparu skaitli, viņš būtu mazāk vīrišķīgs un man vajadzētu meklēt kādu, kurš ir biezāks un veiksmīgāks. Nevajag aiziet galējībās, piesaucot bomžus. Runa iet par to, ka ne jau algas apmērs nosaka to, cik vīrišķīgs ir vīrietis. Vīriešos ir citas īpašības, kuras man šķiet daudz pievilcīgākas par viņu naudas maciņu biezumu, jo es iemīlos cilvēkā, nevis tajā, cik daudz labuma viņš man var dot. Tādiem mērķiem es pati ļoti labi māku sevi nodrošināt, jo naudu vienmēr varu nopelnīt pati, bet mīlestību par naudu gan nenopirkt.
02.11.2016 16:50 |

10 gadi
Reitings 626
ticēs tikai sev, neinteresēs citu domas, bet tikai savējās, darīs tikai tā, kā pats uzskata par pareizu

Es domāju, ka šis teikums daudz ko izsaka par tā autoru. Aprobežotība.
Bet vispār tas ir dabiski, ja sievietes uzskata par vīrišķīgu veci, kas var uzturēt ģimeni. Tas ir dabiski. Turklāt vīrišķība nav ģenētiski dota (kā cincis starp kājām), tā ir īpašība, kura var būt un var arī nebūt. Par tādu vīrietis nepiedzimst, par tādu kļūst laika gaitā (nu vai arī nekļūst, ja ir tik aprobežota uztvere).
02.11.2016 16:53 |

Reitings 1267
Man ne mirkli neienāca prātā doma, ka tikai tāpēc, ka viņš ir bez darba vai nepelna četrciparu skaitli, viņš būtu mazāk vīrišķīgs un man vajadzētu meklēt kādu, kurš ir biezāks un veiksmīgāks.
> Sorry, atrašanās bez darba un bez iztikas līdzekļiem liecina tikai par to, ka cilvēks nespēj organizēt savu dzīvi. Nekā vīrišķīga tur nav.
02.11.2016 16:56 |

10 gadi
Reitings 626
Un nav tā, ka vīrieša "vīrišķīgums" ir atkarīgs no tā, cik viņš pelna. Tas var būt tikai kā viens no papildus iemesliem.
Piemēram, kazino spēlētājs - var daudz nopelnīt (arī zaudēt, protams) dažu stundu vai minūšu laikā. Un? Tas jau neko nemaina.
Vai arī piemērs, iz dzīves, man draugs vairākus mēnešus nestrādāja (nevarēja atrast darbu pēc profesijas ar pieņemamu atalgojumu), nu es taču viņu tamdēļ nesāku uzskatīt par nevīrišķīgu.
Takā jā, maka biezums nav noteicošais.
02.11.2016 17:03 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Dzīvē var visādi gadīties. Manuprāt, tas ir izcili augstprātīgi iedomāties, ka pašam nekādi nav iespējams nonākt trūkumā (t)
02.11.2016 17:03 |

Reitings 294
Reģ: 06.05.2012
Man vīrišķība saistās ar spēku, mērķtiecību, drosmi, gudrību. Un attiecīgi vīrietis ar šādu īpašību komplektu gribēs pelnīt, lai nodrošinātu savu ģimeni. Vīrietim ir jārada manī drošības un stabilitātes sajūta. Bet mēs esam komanda un visu darām tā, lai mūsu ģimenei labi.
Ophelie minētā tipa vīrietis der agrā jaunībā vai tikpat nemateriāli domājošai sievietei. Man patīk komforts un hipiji neder.
02.11.2016 17:04 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
v35- Protams ka arī bomzis ir vīrietis un arī ketlina jennere ir vīrietis un daudz vīrišķīgāks par tevi ;) kada sakarā lai nebūtu? Bet redzams ka tu mēri cik starp kājam naudas nevis kas ir starp kājām...
trašanās bez darba un bez iztikas līdzekļiem liecina

Ar jebkuru, JEBKURU šāda situācija var notikt, neatkarīgi cik nopelna un kāda nauda konta. Novēlu lai tev arī piemeklet sada situacija, varbut tad mazleit prātā attīsties un sāksi gudrāk runāt...
Un godīgi atbildi man tagad, ko tava gimene darītu ja tu peksni nomirtu? Cik ilgi vini izvilktu, ja tev tur neviens nestrādā? Nu cik? Ja esi kaut nedaudz pieaudzis, noteikti esat par šo tēmu runājuši. Loti nteresē atbilde, bet nu zinot tevi trolli, noteikti atbildēsi, ka dzīvos kā Abramovicš lidz muza galam...
02.11.2016 17:05 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
bernus vienmer var pieskatit vecmaminja.

Un, ja vecmammas dzīvo 250 km attālumā no mazbērna un abas strādā, tad arī?
02.11.2016 17:07 |

Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Sorry, atrašanās bez darba un bez iztikas līdzekļiem liecina tikai par to, ka cilvēks nespēj organizēt savu dzīvi. Nekā vīrišķīga tur nav.

Nu, kā jau teicu, katram savas domas. Es konkrētajā cilvēkā toreiz mīlēju viņa skatījumu uz dzīvi un tiekšanos uz saviem mērķiem, neskatoties uz to, ka tādēļ sanāca gan celties, gan krist. Nedaudz vēlāk šis pats cilvēks veiksmīgi sevi realizēja mākslas pasaulē un, ja nebūtu bijuši visi šie kāpumi un kritumi, visticamāk, viņš nekad nenonāktu tur, kur ir tagad. Laikam jau tiešām esmu pilnīga muļķe, ja reiz mīlu vīrieša dvēseli, tā vietā lai domātu par savu materiālo labumu.
02.11.2016 17:08 |

Reitings 1267
ko tava gimene darītu ja tu peksni nomirtu? Cik ilgi vini izvilktu, ja tev tur neviens nestrādā?
> Saņemtu mantojumu. Neskaitot NĪ, kas jau tagad pieder sievai. Ar esošo finansu spilvenu - gadus 5-6 pie pašreizējā izdevumu līmeņa.
02.11.2016 17:09 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Novēlu lai tev arī piemeklet sada situacija, varbut tad mazleit prātā attīsties un sāksi gudrāk runāt...

Paskat, cik zemu esi kritis, ja otram vēli kaut ko sliktu. Parasti, ja tādā stilā kāda meitene Tev to uzraksta, tad gan ir maita, kā tā var, bet, jā, Tu jau drīksti visu...

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
lenl- Kur tur ir sakars ar aprobezotibu? Ja cilvek dzives pieredze pierada ka ticet var TIKAI SEV un ka vins tikai dara ka pats uzskata par pareizu, nevienu neklausa un vienmer bus SAVS viedoklis par lietam, kas var pat LOTI atskirties no vairakuma,bet domas nekad nemainis? Ja tas nav viriskigi, tad es nezinu un negribu zinat kas ir. Un virietis bez saviem principiem,kurus nekad neparkaps, lai tur vai kas, ari automatiski nav virietis bet lupata.Jebkuram pieaguusam virietim bus savi dzives principi, kad ir TIKAI vinam un pec tiem vins dzivos un veidos savu dziivi.

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits