Mani noteikti tūlīt noēdīs bez sāls, bet nu lai iet... Te izskanēja smiešanās par to, ka tad jau arī nepelnošu, ar stopiem ceļojošu bomzi var saukt par vīrieti. Neticēsiet, bet patiešām eksistē arī tādas sievietes, kuras nevērtē vīrieti pēc viņa maciņa biezuma. Esmu bijusi attiecībās ar vīrieti, kurš, savas izvēlētās darbības sfēras dēļ, pelnīja tikai mazliet vairāk par minimālo algu. Un mirklī, kad viņš palika bez darba, es biju tas cilvēks uz kura pleciem palika visi mūsu kopējie sadzīves izdevumi un rēķinu apmaksa tai skaitā, taču man, svarīgāk par visu to, bija tas, ka varu būt blakus savam vīrietim brīdī, kad viņam visvairāk vajadzīgs mans atbalsts un apziņa, ka esmu blakus. Man ne mirkli neienāca prātā doma, ka tikai tāpēc, ka viņš ir bez darba vai nepelna četrciparu skaitli, viņš būtu mazāk vīrišķīgs un man vajadzētu meklēt kādu, kurš ir biezāks un veiksmīgāks. Nevajag aiziet galējībās, piesaucot bomžus. Runa iet par to, ka ne jau algas apmērs nosaka to, cik vīrišķīgs ir vīrietis. Vīriešos ir citas īpašības, kuras man šķiet daudz pievilcīgākas par viņu naudas maciņu biezumu, jo es iemīlos cilvēkā, nevis tajā, cik daudz labuma viņš man var dot. Tādiem mērķiem es pati ļoti labi māku sevi nodrošināt, jo naudu vienmēr varu nopelnīt pati, bet mīlestību par naudu gan nenopirkt.