Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Un tad viņš saka:"Ejam iedzert kādu kokteilīti, bet es neuzsaukšu, jo tu neizskaties pēc invalīdes!"
03.11.2016 12:10 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
kādreiz sen atpakaļ nesapratu kāpēc Raivis vienmēr tiek nolīdzināts līdz ar zemi un izķengāts, piedodiet, tagad zinu..

Man tādas pašas domas bija pāris mēnešus atpakaļ. Tiešām liekas, ka nedaudz sakarīgāks bija palicis. Kas atkal ir noticis? Bet ja nemēģināt strīdēties ar tādu zābaku, tad viņa idiotisms ir pat smieklīgs.
03.11.2016 12:12 |

Reitings 403
Reģ: 30.06.2016
Un saņem atbildi: Raivis, bļe!

:D riktīgi pārsmējos :D
Tīri no malas vērojot, man pat kauns paliek, ka vīrietis spēj sievietes šitā nodirst, es nezinu, laikam viņam smags raksturs - jo no tīra zelta...
03.11.2016 12:17 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
teranova kkāda laba alga. Tur maz maksā pārdevējām

Neesmu tur strādājis tāpēc nevaru 100% apgalvot, bet šaubos, ka tas čalis meloja par 500 eiro. Protams kā sapratu stundas likme maza, bet pamatā algu sastāda % no ietirgojuma.
03.11.2016 12:19 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Tas Rīdzinieks taču ir garīgi slims cilvēks, meitenes! Vai tad jūs jau neesat pamanījušas?
03.11.2016 12:21 |

Reitings 186
Reģ: 25.03.2014
Turklāt bīstams, ja tāda agresija iekšā. Ja pat nav rīcībspējīgs, lūdzu, neatklājat savu identitāti. šis ir lielisks piemērs tam, kādi cilvēki ir otrpus ekrānam
03.11.2016 12:22 |

Reitings 1584
Tīri no malas vērojot, man pat kauns paliek, ka vīrietis spēj sievietes šitā nodirst, es nezinu, laikam viņam smags raksturs - jo no tīra zelta...

Man neitrālam vērotājam liekas, ka viena puse otru nodirš. Neredzu ar ko tad tās kuras Rvis apsaukā ir labākas par Rvis kurš viņas lamā. Tā kā secinājumus izdarāt paši...
...........
P.S. Rvis un tas otrs džeks pēc manis saprašanas nav ne skaistuļi, ne neglīteņi. Vidējā kategorija.
Un apģērba ziņā - personiski nepatīk neviens no abiem stiliem. Pilna Rīga staigā tā. Man labāk mazliet personiskāks, alternatīvāks stils iet pie sirds.
03.11.2016 12:26 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
vismaz es tajā bildē izskatos seksīgis
galva,kas ir neproporcionāli liela pret ķermeni vai ķermenis kas ir neproporcionāli mazs pret galvu-nav seksīgi.
03.11.2016 12:27 |

Reitings 1584
Turklāt bīstams, ja tāda agresija iekšā

Es neatbalstu Rvis izteikumus, bet tāpat te pilns ir ar sievietēm, kas runā un uzvedas tieši tāpat. Tā kā šajā forumā te Rvis nav vienīgais agresīvais komentētājs, bet vesela plejāde ar cosmietēm, kas uzvedas neadekvāti pieaugušai sievietei.
03.11.2016 12:29 |

Reitings 1584
neproporcionāli

Ironiski ne? Vienā citā tēmā man vesela kaudze uzbruka par to, ka es milzu lūpas nosaucu par begemotu lūpām. Bet viņas tak ir neproporcionālas, tādām lūpām nav jābūt. Bet nu jā tāda kaite te daudzām ir, ka sieviešu mākslīgā ''skaistuma'' aizskaršana tiek uztverta slikti, bet tas nekas ja pašas tā drīkst.
.............
Neesmu eksperts, bet nekā neproporcionāla nevienā no viņiem neredzu. Vienīgi tam otram kādi 3-5 kg varētu būt mazāk.
03.11.2016 12:35 |

Reitings 417
Reģ: 05.01.2014
Daenerys1 Nevis -Raivis, bļē, bet Raivis bļe tu krople :-D:-D:-D
03.11.2016 13:02 |

Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
LV, ja attīsi sarunas sākumu, redzēsi, ka viss sākās ar to, ka viens negrib pieņemt, ka nu nav visiem tā, kā viņa paziņām. Saprotu, ka viņa draugiem tā ir, bet nu tā nav visiem, lūk, es nesaprotu, kāpēc ir grūti tikai tādu mazu lietiņu saprast, ka var būt arī citādi...
03.11.2016 13:09 |

Reitings 12990
Kā arī neredzeju, ka kāda būtu sākusi saukt viņu par kropli, invalīdu, idiotu.. vai novēlējusi nomirt, kā viņš to izdarīja.
03.11.2016 13:10 |

Reitings 1584
Apple_pie kā esmu vairākkārt minējis es neatbalstu lamāšanos. Pie sevis uz priekšu, bet ne publiski.
.........
Rvis ir no tiem, kam patīk lamāties uz nebēdu. Es nesaku, ka viņam ir taisnība, bet daudzās lietās ir gan. Problēma ir tā, ka piemēram naudas jautājumā Rvis iztaisa situāciju sliktāku nekā ir patiesībā, bet lielākā daļa daiļā dzimuma pārstāvju šajā forumā iztaisa visu rožainu. Ne vienai, ne otrai pusei nav taisnība, jo 400 nav vidējā alga, un tāpat 1000 (nemaz nerunājot par 2000) arī nav vidēja alga. 1000 skaitās liela alga.
Bet pat nesaprašanās nedod tiesības otru lamāt un apvainot. Protams dažreiz pasprūk niknuma karstumā, bet pamatā jāietur pozīcija bez lamāšanās. Gribi diskusijas pretiniekam iedzelt? Izmantojiet tad ironiju ar dzēliena efektu. Iedarbojas krietni labāk nekā vnk prasta lamāšanās. Ne velti neskaitāmas reizes dažas mani pēc tādiem dzēlieniem cenšas nolamāt un pazemot, lai gan pašas nesaprot, ka tikai pašas sevi pazemo ar tādu uzvedību:-D
.........
Rezumējot - Gan Rvis, gan daļa cosmietes neuzvedas tā kā pieaugušiem cilvēkiem vajadzētu. Galu galā diskusiju jēga ir panākt kopsaucējus nevis izvērst savstarpējā ķīviņā. Kad to sapratīsiet, tad varēsiet diskutēt par lietas būtību nevis tikai bārstīt apvainojumus un to, kurš ir vai nav seksīgs.
..........
Un nobeigumā. Kāpēc jūs neviens nekad nespējat paraudzīties no abām pozīcijas pusēm? Parasti taisnība ir kaut kur pa vidu, kā piemēram naudas jautājumā. Lai to saprastu ir jāraugās neitrāli.
Es došu piemēru no skolas: Vēstures stunda. Sadalīja divās grupās klasi. Vajadzēja argumentēti pārliecināt otru grupu par savu taisnību. Tēma bija kaut kas saistīts ar Atmodu un interfronti. Mani ielika pie internacionālistiem.
Es nevarēju izpildīt labi uzdevumu jo nevarēju pārkāpt saviem uzskatiem (esmu nacionālpatriots) tāpēc no manis bija maza jēga. Es vel prasīju lai ieliek mani otrajā grupā, bet skolotāja pateica, ka tur jau tas sāls, ka vajag prast paraudzīties no pretējā viedokļa puses lai saskatītu patiesību un svu uzskatu trūkumus.
Tā visu dzīvi esmu spējis būt lielākajā daļā jautājumu neitrāls (nacionālie jautājumi nāk no manas dvēseles tāpēc tur neesmu objektīvs), spēju izprast kam ir vairāk taisnība.
Iemācieties to pašu un jūs redzēsiet, ka jums vairāk nevajadzēs izmantot lamāšanos lai atrastu trūkumus pretinieka teiktajā;-)
03.11.2016 13:40 |

Reitings 12990
Bet neviens jau nav apgalvojis, ka 1000 eur ir smieklīga nauda, ja ir kādi indivīdi, tad tie ir nedaudzi, tāpat arī neviens nesaka, ka nekur nemaksā 400 eur... tur jau tā lieta, ka, ja kāds viens pateiks, ka 2000 ir norma, tad attiecinās, ka visas ir idiotes.
Kaut vai par Tevis minētos mākslīgo skaistumu, es neko tādu neatbalstu, nekad neesmu atbalstījusi un neaizstāvu, bet, ja kāda viena būs aizstāvējusi, tad pēc tam tas tiks attiecināts uz visiem. Lūk, tas būtu jāiemācās dažam labam, ka mēs te neesam visas vienādas, tāpat kā ārpus foruma cilvēki ir dažādi ar dažādiem uzskatiem, tāpēc nevajag uzspiest savu patiesību kā vienīgo iespējamo.
03.11.2016 13:44 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Jums tiešām nav nekā labāka ko darīt? Kāpēc ir stundām jādiskutē ar neadekvātu cilvēku un pēc tam vēl stundām jāanalizē šī diskusija???
03.11.2016 13:47 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Lasot šadas diskusijas, viedoklis par ļoti daudz lietotājam nokritās. Es tiešām neredzu neko smieklīgu.
03.11.2016 13:49 |

Reitings 1584
Nu nu šajā forumā daudzas reizes ir izskanējis viedoklis, ka 1000 eiro tāda paknapa alga ir...
Šī tēma tak par to arī aizsākās, jo autorei vīrs tādu pelna. Un viņai tas ir par maz.
2000 eiro ļoti daudz figurēja par ģimenes budžetu. Tur vel par lielākas summas bija minētas.
Tādas summas var vēlēties, bet tās nav reālās.
Un nestāsti, ka ļoti daudzas reizes nav apņirgti cilvēki, kas pelna 400/500, un pat 600/700 simtus uz rokas. Tiek pataisīti par nederīgiem cilvēkiem. It īpaši vīrieši. Daudzas uzskata, ka vīrietim jāpelna obligāti 1000+ savādāk nekam nederīgs. Palasi foruma arhīvu, tādas ir diezgan daudz.
Protams es nesaku, ka tādas ir visas, bet daļa ir tādas. Diemžēl...
........
Kas attiecas uz skaistuma tēmu. Tur atkal problēma. Ja saka kā domā, tad tiek pataisīts par sieviešu nīdēju. Bet atvainojiet tādas kā citas iztaisās...atbaidoši.
Kosmētiku un tādas lietas jālieto tā lai pēc iespējas dabiskāks izskats būtu. Bet nu kas zina varbūt es esmu mazākumā un lielākai daļai vīriešu patīk ''uzlabotās''.
........
Viedokļi ir dažādi, atšķiras vienīgi pasniegšanas veids un vai cilvēks ir gatavs publiskot savas domas kādā jautājumā ja labi zina, ka būs mazākumā.
No cita nolamāšanas tavs viedoklis nekļūs par pareizo. Par pareizo var kļūt vienīgi pierādot.
Tas arī viss.
03.11.2016 13:59 |

Reitings 12990
Redzi, šajā diskusijā pierādīja ar statistikas datiem, kas reāli tā arī šoreiz ir. Pierādīja, bet tas veiksmīgi tiek noignorēts, tāpat kā, ja mēs teiksim, ka pašas pelnām vairāk vai konkrētas vietas, kur var nopelnīt vairāk - arī tas tiek noignorēts. Pie tam diskusijās - cik jums vajag, kā dzīvojat jūs, taisnība nekad netiks atrasta!
Nezinu, no normālajām lietotājām tādas replikas neesmu dzirdējusi, protams, viedokļi dalās, tas ir tikai normāli, bet nekad neesmu noniecinājusi mazu algu saņēmējus, pati tikai vēl esmu dzīves ceļā, tāpēc es runāju par to, ko es saku vai daru, Raivja izskatu arī te neesmu aplikusi, bet tā vietā tiku nosaukta par kropli un dauni, jo pateicu, kur un kā var nopelnīt virs 400 ;)
03.11.2016 14:02 |

10 gadi
Reitings 626
Reģ: 01.02.2015
Par vidējo algu un statistiku runājot, vai Jūs ticat tiem cipariem? Bija kaut kur (ne šeit) par to komentārs:
Tas ir no sērijas Kārlim ir 100 Latvijas Laimas ražotās konfektes, bet otrā istabā Jančukam nav neviena konfekte, bet vidēji katram ir pa 50 konfektēm.

Tā jau tā CSP statistika visos nodarbinātības sektoros veidojas, vai ne tā?
Protams, ir arī otrs faktors - aplokšņu alga, bet tas jau to pirmo faktoru neizslēdz.
Viens saņem 5000, pieci citi cilvēki 200, vidēji katram sanāk štuka. Bet apgalvot, ka tā tik tiešām ir vidējā alga - nu nezinu cik ētiski tas būtu..
03.11.2016 14:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits