Cik daudz jādara vīrietim?

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Kā jūs uzskatāt, cik daudz:
*vīrietim jāpelna
*cik liela daļa maksājumu jāveic
*cik daudz jānodarbojas ar mājas darbiem
*cik daudz jāvelta laiks bērnu audzināšanai
Zinu, ka nav viens pareizais modelis, citās attiecībās vīrietis labi pelna un veic visus maksājumus, bet mājās neko nedara, citās atkal ņemās ar bērniem un dara mājasdarbus , bet maksājumus dala kopā ar sievieti. Varbūt kādai ir ideālais variants, ka visu maksā un vēl mājas darbus veic un aktīvi iesaistās bērnu daudzināšanā? Es te tā aizdomājos par to tēmu. Kā ir jums? Padalamies!
01.11.2016 18:48 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Annie-
gan jau atrastu atkal kādu foršu vīrieti
Vot šitas visvairāk kretinē, tātad foršs ir tikai tas kurs ka invalidi uztur sievieti un ka naudasmaks maksa par visu? TIKAI tads?? Un cilveks kurs lauj un pats liek peidalities kaut uz 40% rekinos vai nopelna mazak par savu draudzeni un vina vairak par visu maksa, tas uzreiz nav forss automatiski tava debilaja izpratne? Nenemot vera ka vins ir druadzigs, loti sabiedrisk un ta talak, ka virietim pienakas.
02.11.2016 17:50 |

Reitings 727
callmetwisted- Bet nekas nav muzigs, ja nu vins nomirs peksni? Zin kaa, viss var gadities dzive peksnji. Nu ko tad iesaktu? Spetu sevi pilniba finanset jeb ari es atrofejusies no stradasnas? Piedod, bet savadak nevar saprast te dazu domasanas veidu...
02.11.2016 17:51 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
Ne tikai sevi spētu finansēt, bet arī mūsu kopīgo meitu. Nav jau tā, ka laika gaitā nesakrājās uzkrājumi vai kas cits. Esmu par visu padomājusi, bet man ir prieks, ka man ir iespēja būt mājās ar mazu bērniņu, kamēr mani uztur draugs. :)
02.11.2016 17:56 |

Reitings 112
Reģ: 22.08.2016
Priekš tam ir hobiji. Kurus vieglāk ir finansēt tad, kad pelna vairāk.

Dzīve ir pārāk īsa, lai to nodzīvotu darot to, ko nemīli. Bet, protams, katram savas domas.
02.11.2016 17:59 |

Reitings 727
callmetwisted- Un cik ilgi tu plāno šadi parazitēt uz vina rēkina? Kad plāno iet strādāt, pelnīt savu naudu, meginat pati kaut ko dzīvē panākt, sasniegt? Jeb tu visu mūžu plāno sādi dzīvot un neko nedarīt dzīvē?
02.11.2016 18:00 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Protams, dzīvē eksistē tikai miljonāri, kuriem par sievieti nospļauties un vispār visa dzīve viņam besī vai arī tie, kas nododas sirdslietai un pelna minimālo, un mūžīgi vēlas dzīvot ar mammu vai uz draudzenes rēķina (būsim reāli, Rīgā ar minimālo algu dzīvokli nav iespējams atļauties).
02.11.2016 18:01 |

Reitings 2104
Reģ: 22.03.2015
Nu vispār jauni vīrieši, kuri pelna tos tūkstošus, ļoti daudz arī strādā, nevis deldē lielveikala grīdu, kūko mājās, un raksta pārgudrus spriedumus cosmo. (t)
02.11.2016 18:06 |

Reitings 901
Es neparazitēju, bet audzinu bērnu. Kamēr tev nav izpratnes par parazitēšanu, es ar tevi normāli sarunāties nevarēšu :)
Man ir pašai savi ienākumi, kas uzkrājās, kā jau es tev teicu, bet tu, laikam, nelasi visu tekstu.
Par strādāšanu no mājām esi dzirdējis?
Es arī netērēju drauga naudu pa labi, pa kreisi. Viņš pats piedāvājas nopirkt, bet to tu laikam nesaproti. Ar tevi lamājos, tu nesaproti, runāju normāli - tu atkal mētājies ar apvainojumiem un nesaproti. Atvainojos,bet - kā, pie velna, ar tevi var sarunāties?
02.11.2016 18:07 |

Reitings 727
kas nododas sirdslietai un pelna minimālo, un mūžīgi vēlas dzīvot ar mammu vai uz draudzenes rēķina (būsim reāli, Rīgā ar minimālo algu dzīvokli nav iespējams atļauties).

Un kapēc ne normāli viriesi, kas nopelna normalu, videju algu, varbut nedaudz vairak par savu sievieti,vai pat nedaudz mazak uun spej 50% investet kopeja budzeta un ar ir apmierinati.Tie uzriez jau laikam nav virieis un ir uzreiz norakstami pec dazu domam, laikam...
02.11.2016 18:08 |

Reitings 727
callmetwisted- Man ir saprasana ka ilgi tu to nedarisi tapat, bernam tada pieskatisana ilgi nav nepieciesma un velos tapec saprast ko doma darit talak? Attistiti sevi stradajot jeb turpinasi slaukt no vina naudu (ari ja vins pats tev dod, tas skaitas jo tu jau vari vienkarsi pateikt NE, es gribu teret pati savu naudu noplenito, ka dara daudzas normalas, VESELAS sievietes)
02.11.2016 18:12 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Un kapēc ne normāli viriesi, kas nopelna normalu, videju algu, varbut nedaudz vairak par savu sievieti,vai pat nedaudz mazak uun spej 50% investet kopeja budzeta un ar ir apmierinati.
Oho, un tas ir visu tavu mērķu piepildījums?! Tik tālu esi ticis un ne uz ko vairāk neesi spējīgs?!
Tie uzriez jau laikam nav virieis un ir uzreiz norakstami pec dazu domam, laikam...
Pēc tavas mērauklas jā, jo tu uzskati, ka sieviete, kas atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā parazitē uz sava vīrieša rēķina.
02.11.2016 18:14 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
ot šitas visvairāk kretinē, tātad foršs ir tikai tas kurs ka invalidi uztur sievieti un ka naudasmaks maksa par visu? TIKAI tads?? Un cilveks kurs lauj un pats liek peidalities kaut uz 40% rekinos vai nopelna mazak par savu draudzeni un vina vairak par visu maksa, tas uzreiz nav forss automatiski tava debilaja izpratne? Nenemot vera ka vins ir druadzigs, loti sabiedrisk un ta talak, ka virietim pienakas.

Kādai tāds ir foršs, kādai savādāks.
Jā, manā vecumā man gribas, lai vīrietis ir jau kaut ko dzīvē sasniedzis, stabils, ar iespēju attīstīties. Mans vīrs ir mans ideālais vīrietis, un es nedomāju, ka man jāuzskata savādāk. Viņš, nu tādu augstu latiņu ir spējis uzlikt, neuzskatu, ka man tā būtu jāsamazina tikai tāpēc, ka kāds no malas tam nepiekrīt.
Tev vajadzētu saprast, ka gan vīrieši, gam sievietes, izvēloties savu otro pusīti un dzīves uzskatus, to dara pēc saviem ieskatiem un vēlmēm. Neviens nav pret savu gribu piespiests dzīvot tieši ar šo cilvēku un šādā modelī. Tas notiek brīvprātīgi un visas iesaistītās puses apmierina.
02.11.2016 18:15 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Izskatās, ka tieši Rīdzinieka izpratnē dzīvē pats galvenais ir nauda. Kā apsēsts ar domu, ka visiem obligāti jāstrādā, jāpelna nauda, sasniegums ir tikai strādāt, pelnīt, nekas cits. Noņēmies par faktu, ka viņam svešu cilvēku ģimenēs sieviete neraujas melnu muti darbā, lai tik nopelnītu naudu, ar ko palīdzēt vīram, kuram nekāda palīdzība nemaz nav vajadzīga. Vai tad dzīvē nav cita veida, kā attīstīt sevi, pilnveidot kā tikai naudas pelnīšana? Nu nav visiem jāstrādā, ir milijoniem citu lietu, ko var dzīvē darīt, ko var baudīt. Un kāpēc par katru cenu jāmetas strādāt kaut vai par pāris simtiem euro, lai tikai strādātu, ja tas reāli kādā dzīves posmā nemaz nav nepieciešams?
02.11.2016 18:16 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Rīdziniek, ja tu domā, ka mans komentārs bija nopietni, pārlasi vēlreiz. Cilvēki pelna arī vidēji, nevis tikai 300 vai 3000.. Un man vienmēr ir licies, ka tie lielākie bļāvēji ir tie, kam tās naudas trūkst un tie, kas slinko darīt vairāk un labāk. :)
02.11.2016 18:20 |

Reitings 727
Ledussirds- Zini, pēc musdienu attiecibam lielakas dalas jaa, jo loti daduzas viriesi vispar nestrada un tere tikai sievietes naudu+ir alkoholiki un vinu biezi smagi piekauj, loti biezi dzirdeti gadijumi (nevienu personigi nezin, tikai no nostastiem) tapec ja uz ta fona, sis modelis ir pat loti labs salidzinosi, bet nu cosmo luksuss elitei tadi gadijumi pat dzirdeti nav laikam :-D:-D
Pēc tavas mērauklas jā, jo tu uzskati, ka sieviete, kas atrodas bērna kopšanas atvaļinājumā parazitē uz sava vīrieša rēķina.

Ja tas ir TIKAI BKA un pec tam sieviete pati grib un atgriezas darba uz pilno slodzi un turpina daudz stradat un pelnit savu naudu, nevis teret sava virelisa, ka tas ir lielakaja dala gadijumu , tad nee, tad viss ir ok. Runaju par to ka te dazas ka invalides ar smagiem kustibu vai smadzenu traucejim itka ir, tapec nestrada jo kapec gan lai VESELA sieviete ar ABAM rokam un ABAM kajam, kura var PAELPOT, nestradatu??? Kamer NAV sikaa? Piedo, so es nekad nespratisu un NEGRIBU saprast jo tadas sievietes kas izlikas par slimaam nevariitem es no sirds nicinu un laaamju un savadak ar tada NAVI IESPEJAMS (e);-)
02.11.2016 18:21 |

Reitings 727
Annie- Tev sasniegumi automātiski asociējas tikai ar naudu? Bez naudas, kā piemēram dabūt diplomu, medalu, izglabt kadam dzivibu, atradinat kadu tuvu cilveku no alkaholisma, iemacities braukt ar masinu un jeb kas miljardiem citu lietu uzreiz nav sasniegums? TIkai augstaks amats darba (kas butiba pat nav sasniegums) tavuprat ir sasniegums?
02.11.2016 18:26 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Raivi, tu apgrozies dīvainā sabiedrībā... un šķiet, ka tev skauž, ka kāds vēlas savu sievieti uzturēt un tērēt viņas labā savu naudu (t)
Žēl, ka tev neizdodas satikt sievieti, kas tevi vēlas uzturēt, bet paga, tad jau tā būtu kā māte :-P
02.11.2016 18:27 |

Reitings 727
marissa- Nee, es nekad neuzskatu un neesmu uzskatijis ka dzive svarigakais ir nauda. Bet cilveks kurs nestrada, butiba dzivo bezjedzigu dzivi. Nav iespejams pilnveidoties nestradajot. Kaut ka nauda IR japelna. Nestradajot, vienalga ko paraleli darot, cilveks tikai degradejas un attisties ur nekada veida nav iespejams. Ta ir tuksas dzives dzivosan un tadam labak uzreiz pargriezt rikli, lai lieki netere h20. Ta starpcitu man Mamma macija. Ta ka jaa.Es uzskatu ka cilveks vienalga virietis vai sieviete, kurs tup kadam uz kla un plano to darit ilgi butiba ir parazits,mesls un nekas vairak ;) Un tici man, ne es vienigais ta domaju, varbut tikai saja foruma, bet ne dzive (tas ta lai nedoma ka es kads iznemums esmu)
02.11.2016 18:30 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tev sasniegumi automātiski asociējas tikai ar naudu?

Tev jau pašam tā ir. Tavuprāt, jau visām sievietēm obligāti par katru cenu jāstrādā, jāpelna, citādi ir kroples, invalīdes, parazītes un kas tur vēl.
02.11.2016 18:31 |

Reitings 901
Esmu nevarīga invalīde :D Kāpēc tevi tik ļoti interesē citu privātās dzīves? Vienmēr vari privāti uzrakstīt, neprasot, lai cilvēks visiem cosmo izpauž savas dzīves detaļas. Es, personīgi, pelnu pati savu naudu arī esot bka un man nāk arī sava papildus naudiņa, palīdzot citiem. Mana nauda iet neparedzētiem gadījumiem, mums uzkrājums ir. Tāpēc, ja pēkšņi kas atgadīsies, mums ir drošības spilvens. Nākotnē es nezinu ko darīšu - pagaidām plānu nav, man jāatrod hobijs vai kas tāds, kas ļoti patīk. Un tu saproti, ka man ir bērns, kuru man nav kur atstāt, kamēr nav bērnudārza? Es arī negribu, lai sveši cilvēki audzina manu bērnu, ja es varu atļauties to pati darīt. Es netaisīju bērnu, lai to nogrūstu omēm vai citiem radiniekiem :)
02.11.2016 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits